Novo pri Tušmobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
22. jul 2007
13.559
1.745
113
124
Ali pa še nima nadgrajene bazne postaje, tako kot jaz
wink-1.gif

22. jul 2007
13.559
1.745
113
124
Potem pa nisem pravilno nastavil apn-a
tongue-1.gif
, drugače sem danes popoldan dobil kartico in so mi jo v 10 min aktivirali, staro sem pa moral pustiti tam.

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
Nic ni delalo. Nedosegljiv sem bil par dni.

Btw. Kolk dalec zracne linije naj bi neslo lte?

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
VMen tudi ne dela na novi dostopni tocki. Na stari pa nirmalno. Res pa na UMTS ker nimam moznosti izbire LTE na fonu. Bom v petek na servisu preveril kje je problem...

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
VMen tudi ne dela na novi dostopni tocki. Na stari pa nirmalno. Res pa na UMTS ker nimam moznosti izbire LTE na fonu. Bom v petek na servisu preveril kje je problem...
To ne bi smelo biti problem, nekaj je narobe pri Tušmobilu/Telemachu

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
LTE včeraj popoldan v BTC (Silos Žito):

lte.jpg

Kar šiba - za moje potrebe (pre)več kot dovolj
grin1.gif

Mi je pa zelo všeč, da tudi če imam samo 1 črtico pri LTE omrežju, da to laufa hitreje kot z vsemi črticami na H+
wink-1.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
To ne bi smelo biti problem, nekaj je narobe pri Tušmobilu/Telemachu

Trenutno je to kvečjemu pokritost, ki kolikor toliko zadosti zakonskim potrebam po pokrivanju in neki dostopnosti
wink-1.gif
.

Možne so težave, ker se je zadeva šele začela za Tušmobil/Telemach, zato za zdaj še ne tržijo, kar pomeni, da se zavedajo kaj jih še čaka za postoriti, v kolikor pa komu pade tržiti že sedaj LTE v polnem smislu besede, potem pa naj si kar sam da odpoved, naj ne čaka na razlago
grims-1.gif
.

Lp.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Včeraj na FB Tušmobil:
komercialni štart LTE omrežja je bil s 1.6. in sicer za enkrat na naslednjih lokacijah: Ljubljana, Kranj, Jesenice, Postojna, Koper, Celje, Maribor, Ptuj ter Murska Sobota, do septembra pa bo LTE na voljo tudi po ostalih večjih krajih po Sloveniji.
Kje ste, da v Jesenicah, Celju in Ptuju poindeksirate LTE
smile-1.gif

Je pa zagotovo LTE še na Bledu, Ivančni Gorici in Portorožu.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Teoretično lahko 800 MHz vleče 30 km vidne razdalje.

Glede na nove registrirane relejne linke danes si lahko kmalu obetamo LTE v Novem mestu, Krškem, Sežani in Velenju.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
ok kul, upam da se spomnim čez vikend, oz da bodo pri tušmobilu v nedeljo izdali kartico in jo tudi aktivirali
smile-1.gif

kaj še vedno nimaš appa za WP, lahko kako drugače izvem info ki rabiš?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.