Zdravo
Kako se na Telemachu aktivira SMS zgrešeni klic?
Včasih sem prejemal SMS-e če me kdo klical ko je bil telefon nedosegljiv, zaseden... Sedaj pa tega ne dobim več.
Imam S22 Ultra.
Hvala za odgovor
A kdo ve, kako je s tistimi datumi veljavnosti na paketu? Če ne aktiviraš do takrat, ti "propade" kot hrana čez rok uporabnosti?
Prekinitev mobilnega naročniškega razmerja za vsako številko zaračunajo 10€.Prešel sem z dodatne sim sredi meseca na telemachu k drugemu operaterju. Zaracunal mi je celotnih 10 eur za dodatno sim in 10 eur za prekinitev pogodbe. Osnovna številka ostaja samo dodatna sim je bila prenešena. To je OK ali je bilo zaračunano napačno? Prosim za pomoč.
A ni tako, če so bile spremembe pogojev (podražili so), potem ne smejo teh stvari zaračunavati?Prešel sem z dodatne sim sredi meseca na telemachu k drugemu operaterju. Zaracunal mi je celotnih 10 eur za dodatno sim in 10 eur za prekinitev pogodbe. Osnovna številka ostaja samo dodatna sim je bila prenešena. To je OK ali je bilo zaračunano napačno? Prosim za pomoč.
Ja pa ja.To pa ni res. Če je sprememba pogojev, je sprememba pogojev. Ne rabiš absolutno nič razlagati zakaj prekinjaš pogodbo.
Jaz govorim o prekinitvi naročniškega razmerja brez spremembe pogojev na lastno odločitev.Prekinitev mobilnega naročniškega razmerja za vsako številko zaračunajo 10€.