Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Velja dokler ne spremeni paketa oziroma se operater nekega dne spomne, da bodo paket ukinili in vse uporabnike tega paketa avtomatsko premaknili na nek drug paket.

Če ti kaj pomaga Tušmobil še ni nobenega naročniškega paketa ukinil ter prisilil uporabnike, da bi šli avtomatsko na nek drug paket. Moraš pa ob novi vezavi spremenit paket, ki so trenutno na voljo.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
NI se vezala, to pomeni da se lahko kadarkoli odloči za nov paket. Paket velja do ukinitve.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Če ni aneksov podpisala to pomeni da se ni vezala ane, logično? Na paket All inclusive se ni dalo vezat sploh namreč. Že od začetka se je vedelo, da je paket samo preizkusni in da ko bojo dosegli določeno kvoto, ga bodo ukinili. Tisti, ki so ga vzeli pa ga bodo imeli, dokler bo Tušmobil hotel. To bomo pa še videli, kako se bo odločil. Najbrž bo vsaj eno leto, da vidijo, kok uporabniki nucajo, pol naprej pa se bodo odločili glede na to, kak dobiček majo iz tega.

kiki62

Pripravnik
6. dec 2010
49
0
6
Motiš se. Danes se pričakuje 200.000či uporabnik. Tako da tudi iz moje strani čestitke, čeprav nisem Tušmobilov simpatizer.
priden.gif

Citat:
Uporabnik tado pravi:
Citat:
Uporabnik kiki62 pravi:
Res pa je, da ima Tušmobil že 200.000 uporabnikov in mislim da ravno od danes.
priden.gif
Če se ne motim so 200 000 dosegli že pred nekaj časa.
cheer.gif

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik rollingstones pravi:
Človek se z muko prebija čez tolikšno število sporočil, ki jih pišejo nekateri in nimajo popolnoma nobene veze z novostmi, o katerih naj bi se pisalo v tej temi.
smirk-1.gif

Nekaj me zanima glede naročniškega paketa All Inclusive, ki odvčeraj naročnikom ni več na voljo...
d055.gif

Moja mati se je vezala na dotični paket s koncem meseca julija, pa me zanima, do kdaj naj bi ji ta paket veljal?
Oziroma, koliko časa lahko kot naročnik koristi ugodnosti paketa All Inclusive?

Kot vem se je vezala na naročniško pogodbo, nikjer pa ne piše za koliko časa, ker ni bilo nobenih aneksov?

Tudi tvoje sporočilo nima nobene zveze z novostmi
grims-1.gif

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Tuš free 20 (20€ naročnine):
- neomejen prenos podatkov (nad 2GB prenosa omejitev hitrosti na 128kbps)
- neomejeno sms, mms in klicev v tušmobil
- 400 min klicev v druga omrežja

To je iz drugega foruma. Edino za roming v mobitelovem omrežju ni znano, če se posebej zaračunavajo mms in smsi ter kakšen je obračunski interval - mogoče kdo ve?

Nazadnje urejeno:

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Bom kar tebe vprasal: "Kdo pa je sploh ta jasnovidec? Toncek namrec." Pogled mu seze do konca leta 2012.
Lp

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
KSZ.

Nikjer še nisem zasledil objave za e-račun pri Tušmobilu. No, zadeva deluje. Moja žena ga je dobila po emailu, ... ( in sem tako lahko hitreje spisal reklamacijo)
hysterical-1.gif

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.250
1.757
113
40
Kr super...tistih 400 minut za izven pri 20 eur paketu bi znalo bit premalo...

Bodo možni tudi multipaketi? Verjetno da ne?

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Tole so najbolj konkurenčni paketi na trgu. Prvič resno razmišljam o prehodu iz Simobila na Tušmobil!
Danes grem kupit predplačniško, da vidim kakšen signal je v mojih rovtah...

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Kot berem jst to,nas je dosti uporabnikov od drugih operaterjev vzelo - kupilo predplačniško od TM , pa vsi zadovoljni,kot tudi jaz med njimi.
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

UrbanZan

Pripravnik
22. feb 2011
35
0
6
Citat:
Uporabnik 070700700 pravi:[/I]
Ta cetrtek, 8.9. polnite vas MINI racun za 10 ali 20 EUR in v petek, 9.9. prejmete DVOJNI znesek polnitve. Odlicna priloznost! Info in odjava na 0707000700

Uja zmaga... jutri ze polnim :D

Nazadnje urejeno:

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Sej signal je solidn sam če se pa peleš pa je
bonk.gif

Od LJ do Grosuplja mi je zadnič 2X zmankal signala
rolleyes-1.gif