Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
TUŠMOBILU zaupa že 200.000 uporabnikov!
Čestitke celotni ekipi Tušmobil d.o.o., ki v teh časih dokazuje, da se z voljo, idejami in jasno vizijo da dosegati ambiciozne cilje;)
Tuš na profil Tušmobila. Čestitkam se pridržujem tudi jaz.
Sedaj pa samo še strmo navzgor.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Bugarcek

Pripravnik
20. avg 2010
102
0
16
Lep pozdrav!
Oče ima paket brezmejnih x in ga zanima, kako bi lahko rešil sledeči problem.
V avtu imamo avtotelefon, kako bi lahko imel na tem telefonu isto številko, kot v mobilniku. Pri mobitelu ima kolega to nekako rešeno, kako je s tem pri tušmobilu?

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Zdaj dela, pa še ni ničesar o novih paketih...

Super komaj čakam da vidim to ponudbo. Simobil je na ZAME in ORTO dal podvojene minute in ostalo, vendar kot vidim gre za omejeno akcijo, kjer skušajo zadržati naročnike, da podaljšajo. Upam da bo Tušmobil privabil Simobilove naročnike z novimi paketi, samo še čakamo uradno kakšni bodo..

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik Bugarcek pravi:
Lep pozdrav!
Oče ima paket brezmejnih x in ga zanima, kako bi lahko rešil sledeči problem.
V avtu imamo avtotelefon, kako bi lahko imel na tem telefonu isto številko, kot v mobilniku. Pri mobitelu ima kolega to nekako rešeno, kako je s tem pri tušmobilu?

zaenkrat še ne ponujajo tega tko da je edino preusmeritev opcija...

luka51

Guru
16. avg 2007
14.494
5.790
113
danes sem slišal kaki bojo novi paketi in zgleda kar zanimivo tole. pri 20€ paketu maš unlimited internet

luka51

Guru
16. avg 2007
14.494
5.790
113
žal je to vse kaj se spomnim. ker sem neke druge stvari šel spraševat in so mi to tak mimogrede omenli.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Najprej čestitke Tušmobilu za 200.000 uporabnika. Lepo delajo in upam, da jih bo še veliko več. Kakšni novi paketi? A je to samo malce zafrkancije ali mislite resno? Ker v tej trenutni situaciji, predvsem zadeve okrog Simobila (ki med drugim zopet nekaj zavaja s temi paketi) bi lahko bile kake hitre novosti v kratkem zelo dobra popestritev jeseni pri naših mobilnih operaterjih. Zdaj je prilika da se zagrebejo za potencilane uporabnike. Vse je v luftu
smile-1.gif

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Pa se je že vse znano o novih paketih - nekaj strani nazaj je nekdo prilepil tole:
novipaketi.png

Edino na njihovo stran še morajo vnesti pakete, da se vidi, kakšne bodo cene telefonov ob vezavi na posamezen paket.

Nazadnje urejeno:

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Novi paketi definitivno bodo. Ob BTC-ju so že plakati, na katerem so prikazani štirje različni paketi, zraven pa pripis - Poiščite te pakete pri svojem operaterju. Nikjer ni znaka za Tušmobil, vendar je jasno, da so to njihovi. In ponudba je, vsaj meni, ful privlačna.

Jst10

Pripravnik
1. sep 2008
151
0
16
In ta ponudba je enaka predvideni, ki je zapisana v razpredelnici en post višje?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.