Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Tušmobil d.o.o.
Tušmobilu zaupa že 200.000 uporabnikov!
smile-1.gif

Na FB profilu.
cheer.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Informativno, a je tukaj kaj Štajercev (predvsem Maribor in okolica), kako se obnaša Tušmobil v teh krajih? Pred časom vem da je babica ki ima predplačniško imela silne težave v Račah s signalom? Zanima me predvsem 2G omrežje, 3G me ne zanima... LP

nowinc

Pripravnik
31. maj 2008
328
1
18
KSZ

Je mozno imeti pri Tusmobilu dve SIMki za isto narocnisko razmerje - recimo za zgoraj omenjeni Tuš free 20 (20€ naročnine).

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Torej idealen scenarij...jutri se nafila za 20€, počaka se do petka, da se dobi še 20€ zraven. Potem se vklopi all inclusive opcijo in 1 mesec uporablja le-to, pokuri se 30€, potem pa se (po 1 mesecu) nazaj na kul tarifo.

To prehajanje med tarifami se edino zaračuna 1€ za vklop, ne?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Sicer nikjer ne piše, da se obračuna 1€ za vklop AI, edino za kul tarifo piše, da se?

Znesek, ki se za aktivacijo tarife porabi ob aktivaciji se računa proporcionalno glede na preostanek dni do izteka meseca v katerem je bila opravljena aktivacija, ob prenehanju obračunskega obdobja pa se v primeru zadostnega stanja na računu tarifa obnovi za celoten znesek cene tarife za prihodnji mesec. V primeru izklopa tarife pred potekom obdobja aktivacije, se neporabljeni sorazmerni znesek ne vrača na predplačnikov račun.

Tale proporcialni sistem mi ni najbolj jasen, razlaga?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
vklop ALL INCL prepaid tarife se ne obračuna dodatno 1€, to velja za vse ostale tarife...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Aha, kul, bomo zgleda kar sprobali, da se dodobra potestira tuš omrežje
wink-1.gif

Kdo pozna koga na tušu...naj njihovi vrli programerji še dodajo opcijo vklopa AI preko moj.tusmobil.si, ker vse ostale tarife se lahko tam vklaplja, samo AI pa ni.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik nowinc pravi:
Za oba primera me zanima.
Eno bi imel za prenos podatkov.

v nobenem primeru, edini paket kjer lahko več msisdn koristi en paket je Multipaket...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Pa še eno, čisto off topic vprašanje, a se ravno ne splača odpirati nove teme...

Če imam tuš sim predplačniško in na svojem telefonu izklopim vnašanje sim kode (ko se telefon izklopi/vklopi), potem to dela le na mojem telefonu, ali tudi na drugem, če dam drugam sim kartico?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pa še eno, čisto off topic vprašanje, a se ravno ne splača odpirati nove teme...

Če imam tuš sim predplačniško in na svojem telefonu izklopim vnašanje sim kode (ko se telefon izklopi/vklopi), potem to dela le na mojem telefonu, ali tudi na drugem, če dam drugam sim kartico?

Ce izklopis preverjanje PIN kode, se to deaktivira na SIM kartici... in kamor koli bos vtaknil to SIM, ne bo poziva z vpisu PIN kode ... Tudi ni vazno, katera SIM kartica je... to je standard, ki velja za vse SIM kartice ...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.