Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Spet? Koga briga finančno stanje tuša.. glavno da imamo uporabiki cheap storitve in če propade gremo drugam? Se mi gladko j*** če posluje negativno

Ustvarite si temo "Tuš Finance" in se
10.gif

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Saj pri T2 je podobno stanje, ne delajo profita, so v finančni pisdi, folk pa uživa njihove storitve že par let.

Četudi tušmobil propade, ga bo kupil nekdo drug. Uporabnikom je pa gladko vseeno, če delajo profit ali ne, ker nimajo nič od tega.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik kiki62 pravi:
Res pa je, da ima Tušmobil že 200.000 uporabnikov in mislim da ravno od danes.
priden.gif
Če se ne motim so 200 000 dosegli že pred nekaj časa.
cheer.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.991
113
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Če si študent/dijak, jim pokažeš samo dijaško/študentsko oz. potrdilo o vpisu...
Še vedno ne vem, zakaj bi jim to sploh kazal ?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
nezaposlena oseba ne sme skleniti NR-ja, razen študenti ki svoj status dokaže s potrdilom o šolanju.... če teh pogojev ne izpolnjuješ, ne moreš skleniti NR-ja... Sej ti ni potrebno prnest indeksa da ti bojo ocene gledal, samo potrdilo o šolanju in to je to...

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Od mene ni zahteval nobenega potrdila.. samo vprašal me je če sem zaposlen ali student =)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
nezaposlena oseba ne sme skleniti NR-ja, razen študenti ki svoj status dokaže s potrdilom o šolanju.... če teh pogojev ne izpolnjuješ, ne moreš skleniti NR-ja... Sej ti ni potrebno prnest indeksa da ti bojo ocene gledal, samo potrdilo o šolanju in to je to...

Na tušmobil strani ni tega napisanega:

Naročniško razmerje lahko sklene vsaka polnoletna oseba s stalnim bivališčem na območju RS.
Potrebni dokumenti:

VEDNO:
veljavna osebna izkaznica (OI) ali potni list (PL) ali (novo) vozniško dovoljenje (VD - izdano od 13.07.2009 dalje)
davčna številka (DŠ); original ali kopija DŠ oz. katerega koli uradnega dokumenta iz katerega je razvidna davčna številka
številka TRR (iz original bančne kartice); v primeru da stranka nima bančne kartice se pod to točko zahtevajo pogoji iz točke 4.b

POGOJNO:
4.

bančna kartica; plačilo aparata s to kartico. Stranka mora pri nakupu opraviti plačilo s plačilno (bančno in NE kreditno) kartico (plačilo mora biti izvršeno in v tem primeru ne potrebuje druge dokumentacije, torej plačilne liste, bančnega izpiska,...) Kopijo slipa o uspeli transakciji je nujno potrebno pripeti z računom na aneks.
V primeru, da sklenitelj bančne kartice nima ali plačilo s kartico ni izvedeno, mora sklenitelj prinesti naslednjo dokumentacijo: potrdilo o zaposlitvi ali plačilno listo ali bančni izpisek (za najmanj zadnje 3 mesece), iz katerega je razviden osebni prejemek ali (za upokojence) odrezek od ZPIZ-a ali Sklep o upokojitvi + izkaz plačilne sposobnosti (bančni izpisek mesečnih prilivov na TRR, za najmanj zadnje 3 mesece).

5. Ob sklenitvi aneksa pri paketu BREZMEJNI X je potrebno navesti podatek o zaposlitvi; naziv in telefonska številka delodajalca

rollingstones

800. registrirani uporabnik
3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Človek se z muko prebija čez tolikšno število sporočil, ki jih pišejo nekateri in nimajo popolnoma nobene veze z novostmi, o katerih naj bi se pisalo v tej temi.
smirk-1.gif

Nekaj me zanima glede naročniškega paketa All Inclusive, ki odvčeraj naročnikom ni več na voljo...
d055.gif

Moja mati se je vezala na dotični paket s koncem meseca julija, pa me zanima, do kdaj naj bi ji ta paket veljal?
Oziroma, koliko časa lahko kot naročnik koristi ugodnosti paketa All Inclusive?

Kot vem se je vezala na naročniško pogodbo, nikjer pa ne piše za koliko časa, ker ni bilo nobenih aneksov?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.