Sorry, ampak še vedno... Če hočjo bit neka konkurenca, naj še s telefoni sledijo temu (govorim o E6& najbolj o BB telefonih)....
What ? Poroka ? Zakaj ?Citat:
Uporabnik UrbanZan pravi:
Sicer se že dalj časa odločam za paket BREZMEJNIH 1000, vendar imam pred sklenitvijo naročniškega razmerja nekaj mini vprašanj
V opisu paketa piše, da je namenjenih 500enot v omrežju Mobitela ter 500 v omrežju Tuša... Kaj pa v primeru, če se bolj ko ne nahajaš le v Tušmobil omrežju? - predvidevam, da so ti potem na razpolago vse minute... ali pač?
In seveda plačila... Trenutno sem še študent z mesečnim študentskim dohodkom... Je izpisek teh dohodkov ok, ali bom vseeno potreboval porok?
Lp, Urban Žan
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Tušmobil 2010 (v oklepaju podatki za 2009):
- čisti poslovni izid: -10.811.884 € (-25.647.738 €)
- EBITDA: -198.856 € (-15.895.706 €)
- EBIT: -10.856.017 € (-25.191.587 €)
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Kolk si date eni dela s tem, kolk ima kater operater dobička / zgube ipd. Mene samo zanimajo storitve in cene le teh. In trenutno mi TM da največ za vložen denar. Ko mi bo kak drug operater ponudil kaj več za isto ali manj evrčkov bom šel k njemu. Sedaj ko je omogpčen prenost številke res ne vidim nobenega problema, da ne bi šel tja, kjer mi nudijo največ za vložen denar. In tu me sploh ne zanima ozadje podjetja, kolk ima izgube/dobička.