Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
tado iz obupa,.. pozabljaš da je do nadomestila imel Si.mobil 40 - 55% delež mnpja in polovico vseh GA-jev?
Enkrat eden, drugič drugi,..morda pa si Tuš s temi uporabniki kaj opomor,.. Tonček ne laže,..
b
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Pred 2 do 3 leti sem napovedal Si.mobilovo rast do 30% in nato padanje. 30.6.2011 je imel 29,9% tržni delež. Mogoče bom celo pravilno napovedal.
Glede, da bodo novi Tuševi paketi potolkli po cenah tudi itak džabest ter orto u nulo in če Si.mobil in Mobitel paketov ne znižata se jima slabo piše. Mogoče ob nereakciji konkurence je mogoče spet aktualnih tistih 300.000 uporabnikov. Si.mobilu se bodo v vsakem primeru znižali prihodki in dobiček (ker bodo morali znižati pakete ali bo za to kriv odhod uporabnikov) in s tem bo Telekom Austria odstranila zdajšnjo upravo. Bo pa Tušmobil z novimi paketi vsaj glede M@ roaminga šel tušmobil v minus.
Pred 1 letom je en Si.mobilovec (se mi zdi Borovnica) ob Tuševem vzpostavljanjem UMTS 900 omrežja dejal, da se pri Si.mobilu raje ukvarjajo s pametnejšim poslom kot je UMTS 900. Ne vem kako so se za 1 leto "again" pri Si.mobilu ugriznili v jezik.
Me zanima kaj bo storila konkurenca, ko bodo v vseh primerih paketi za mlade do 31 let bili najcenejši pri Tušmobilu in da čist nezgrajeno omrežje več ne bo imelo takega vpliva.
Citat:
Pred 2 do 3 leti sem napovedal Si.mobilovo rast do 30% in nato padanje. 30.6.2011 je imel 29,9% tržni delež. Mogoče bom celo pravilno napovedal.
Glede, da bodo novi Tuševi paketi potolkli po cenah tudi itak džabest ter orto u nulo in če Si.mobil in Mobitel paketov ne znižata se jima slabo piše. Mogoče ob nereakciji konkurence je mogoče spet aktualnih tistih 300.000 uporabnikov. Si.mobilu se bodo v vsakem primeru znižali prihodki in dobiček (ker bodo morali znižati pakete ali bo za to kriv odhod uporabnikov) in s tem bo Telekom Austria odstranila zdajšnjo upravo. Bo pa Tušmobil z novimi paketi vsaj glede M@ roaminga šel tušmobil v minus.
Pred 1 letom je en Si.mobilovec (se mi zdi Borovnica) ob Tuševem vzpostavljanjem UMTS 900 omrežja dejal, da se pri Si.mobilu raje ukvarjajo s pametnejšim poslom kot je UMTS 900. Ne vem kako so se za 1 leto "again" pri Si.mobilu ugriznili v jezik.
Me zanima kaj bo storila konkurenca, ko bodo v vseh primerih paketi za mlade do 31 let bili najcenejši pri Tušmobilu in da čist nezgrajeno omrežje več ne bo imelo takega vpliva.
Zakaj misliš, da bo bankam uspelo prodati Tušmobil, če ga Mirku (profesionalnemu trgovcu), ne uspe prodati?Citat:
Če Mirko ne bo mogel vračati kreditov bodo pač banke prodale Tušmobil. Krediti, ki jih ima Tuš Holding nimajo veze s Tušmobilom.
Citat:
Tušmobil nima veza kar se dogaja s Tuš Holdingom. Če Mirko ne bo mogel vračati kreditov bodo pač banke prodale Tušmobil. Krediti, ki jih ima Tuš Holding nimajo veze s Tušmobilom.
v kateri barvi ga imajo temno modri ali srebrni?Citat:
Uporabnik tado pravi:
Sony Ericsson XPERIA Arc
Redna cena 539,00€
Ob 24 mesečni vezavi;
V Brezmejnih 200 je 379,00€
V Brezmejnih 1000 je 309,00€
V Brezmejnih 2000 je 239,00€
V Brezmejnih X je 19,00€
V Vesolju je 269,00€
V Klasik 5 je 399,00€
V Klasik 20 je 309,00€
V Klasik 30 je 239,00€
Oprosti človek, vendar za take komentarje bi bilo fino, da bi odgovarjal pravni službi Tuša. Podajanje lažnivih informacij (pa četudi je katera resnična) za očrnitev podjetja in posredno škodovati podjetju je pa žeCitat:
Uporabnik Toncek pravi:
Tušmobil bo pristal v bankrotu do konca leta, Mirko pa brez premoženja in v arestu do konca naslednjega leta. Tudi 100 jurjev novih uporabnikov, ki delajo minus, mu ne bo pomagalo, ker denarja preprosto nima in ga ne zna delati. Računi pa prihajajo v dospetje.
Ključni kadri, ki so postavili Tušmobil in ga držali, da se ne razpade, še naprej odhajajo, zamenjujejo jih pa z osebki iz posvečenega Tuševega kroga idiotov, ki imajo IQ na nivoju lobotomiranih deževnikov.
Če vam mobilnik pomeni delovno sredstvo brez katerega ne gre, se bi jih na kilometre izogibal. Reč bo šla cugrund in to relativno hitro in nekontrolirano.
Dream Design, zavajaš! Tušmobil ima veliko v povezavi z holdingom Tuš. Tu ne moremo mimo.Citat:
Tušmobil nima veza kar se dogaja s Tuš Holdingom. Če Mirko ne bo mogel vračati kreditov bodo pač banke prodale Tušmobil. Krediti, ki jih ima Tuš Holding nimajo veze s Tušmobilom.
Malo primerjave:
Tušmobil naj bi bil najboljši 3. operater po poslovnih rezultatih na Balkanu ter med sestrskih podjetij Si.mobila. Uradni rezultati mogoče pridejo že 5.9 za Tušmobil EBITDA in EBIT. EBITDA naj bi se gibal okrog 0 €, EBIT pa okrog -10.000.000 €
Citat:
Uporabnik Toncek pravi:
Tušmobil bo pristal v bankrotu do konca leta, Mirko pa brez premoženja in v arestu do konca naslednjega leta. Tudi 100 jurjev novih uporabnikov, ki delajo minus, mu ne bo pomagalo, ker denarja preprosto nima in ga ne zna delati. Računi pa prihajajo v dospetje.
Ključni kadri, ki so postavili Tušmobil in ga držali, da se ne razpade, še naprej odhajajo, zamenjujejo jih pa z osebki iz posvečenega Tuševega kroga idiotov, ki imajo IQ na nivoju lobotomiranih deževnikov.
Če vam mobilnik pomeni delovno sredstvo brez katerega ne gre, se bi jih na kilometre izogibal. Reč bo šla cugrund in to relativno hitro in nekontrolirano.
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Sicer se bom pa tudi sam kmalu odmaknil od takih postov (ker so tvoji posti vedno bolj naravnani v škodo podjetju), rekel bom samo še da Tonček resno izkoriščaš anonimnost na forumu, recimo tukaj je veliko ljudi, ki Tušmobil bolje poznajo kot ti (recimo Borovnica) a takšnih in drugačnih informacij ne piše ker ve, kako se dela v poslovnem svetu. Vi oziroma ti, Tonček tega nisi sposoben.