Citat:
Uporabnik marinko pravi:
Pozdravljeni! Ker se mi v kratkem izteka naročniško razmerje pri Mobitelu malo preračunavam, kje bi dobil za enak denar največ. In kolikor gledam je Tušmobil zelo ugoden.
Prosim, če mi lahko odgovorite na nekaj vprašanj:
1. Kako je s pokritostjo signala? Živim v Mariboru, tako da tu mislim, da ne bi smelo biti problemov. Kaj pa drugje po Sloveniji? Imate dostikrat kje slab signal?
Pokritost je dobra, link
http://tusmobil.si/pomoc-in-informacije/zemljevid-pokritosti.html (poznam kar nekaj ljudi, ki je iz tvojega konca in samo pohvalijo, tudi sam nima težav).
2. Nekako mi najbolj ustreza paket Brezmejnih 2000. Če prav razumem si lahko teh 2000 točk sam razporedim, pač koliko hočem imeti česa zakupljenega? Torej bi lahko vzel 1000 min klici v vsa omrežja, 200 smsov, 20 mmsov in 780 mb prenosa?
Enote si ne rabiš porazdelit. Koliko rabiš toliko pač gre dol (ena enota je 1SMS/1 MB/ 1 minuta....)
3. Kako je s prenosom telefonske številke? Rad bi da se mi obstoječa prenese k novemu operaterju. Se to hitro izvede? Ker si ne morem privoščiti, da bi bil nekaj dni nedosegljiv.
Za prenos tel. št stopiš na Tušmobil, prenos se izvede v roku 3 dneh, na voljo si ves čas. Ti operater pošlje sporočilo kdaj boš preklopljen, ponavadi je to ponoči. Samo zamenjaš SIM.
4. Kakšne so vaše izkušnje s Tušmobilom? Mislim na splošno? Glede podpore itd.?
Brez težav.
Ne bi se rad zaletel in zaradi par evrov na mesec prešel nekam, kjer bi bil dve leti nezadovoljen. Zato prosim za odgovore!
Hvala in lep pozdrav!