Novo pri Tušmobilu VIII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

TARIFEpikaSI

Pripravnik
30. maj 2010
172
0
16
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
Kateri paket bi bil primeren za takšno porabo:

Sicer odvisno katere destinacije se nahajajo pod klici v druga omrežja, a rezultat je cca sledeč:

tarifesi110830.png

Upoštevane so bile količine:
Klici v omrežje Mobitel: 150 minut
Klici v omrežje Si.mobil: 10 minut
Klici v omrežje Tušmobil: 50 minut
Klici v omrežje T-2: 0 minut
Klici v stacionarna omrežja: 50 minut
Poslana sporočila SMS: 50 sporočil
Poslana sporočila MMS: 0 sporočil
Količina prenešenih podatkov GPRS/UMTS: 0 MB

Vključene opcije:
Tušmobil - Bonus 200
Si.mobil - Opcija 501
Debitel - MojD Klici 100, MojD Klici 200, MojD SMS 100

Podrobneje si lahko izračunaš na strani http://www.tarife.si/vnos-mesecne-porabe.html

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Glavno, da po 10 dneh koncno zrihtajo povezavo tus klub kartice na novi, zamenjani stevilki
uf-1.gif

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Huh vse je precej bolj ugodno kot tale smart 1 paket pri simobilu, kjer so bili računi pogosto čez 40€...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Glavno, da po 10 dneh koncno zrihtajo povezavo tus klub kartice na novi, zamenjani stevilki
uf-1.gif

vrjetno je bila zadeva na Tuš klubovi strani in ne TM, no samo da je...

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
Hvala ti za hiter odgovor!

Kateri paket bi bil primeren za takšno porabo:

Bo pa vedno izbrano mobitel omrežje, ker malo slabo lovi tuš po naših koncih, torej bom pač smse dodatno plačal. Mogoče brezmejnih 200 + po potrebi vklopljen bonus 200?
če bi bil na Tušmobil omrežju bi ti priporočal Brezmejni 200 + Bonus 200.

Tako pa če boš bil na m@ omrežju bi ti priporočal samo Brezmejni 200 in mogoče se kontroliraš da kličeš do 200 minut. S dodatnim zaračunanjem SMS-ov te bi prišlo okoli 15-17 €/mesec v tvojem primeru. če bi presegel klice pa po mojem pa bi ob tvojem junijskem računu ne bi smel priti več kot 25 €/mesec. Ko dobiš Tušev signal pa vzameš bonus 200 in imaš potem fiksnih 14,90 €.

v katerem delu Slovenije pa živiš? V jeseni imaš po mojem 50% šanse, da se signal izboljša, drugih 50% pa jeseni 2012. Če se bo gradilo kot prejšnja leta bi drugo leto v jeseni morala biti taka situacija kot pri Si.mobilu leta 2010.

Predvsem v jeseni ti priporočam da 1x na mesec preveriš kako je s izboljšanjem signala. Od avgusta do novembra je glavno prižiganje novih baznih. Jaz sem poleti dobil 2 novi aktivni bazni postaji v okolici.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
uf-1.gif

vrjetno je bila zadeva na Tuš klubovi strani in ne TM, no samo da je...
Ni še zrihtana. Čeprav so klicali, da je zrihtano, a pri preverbi preko *100# javi, da ni kartice. Jutri gremo naprej, če ne bo čez noč zrihtano.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Tuš zastavil imperij za lastno preživetje

http://www.dnevnik.si/poslovni_dnevnik/1042469197

Zastavil je svoje, ni zastavil tuje za razliko od ostalih, ki so znali podjetja samo poslati v prisilke ali stečaje, tukaj je govora o doseženem reprogramu posojil, ampak to je že prej bilo objavljeno, tako da ne vem, zakaj se še en krat ponavljajo
rolleyes-1.gif

Očitno mu banke zaupajo, sicer se ne bi tako hitro zmenili za reprogram posojil
grin1.gif

Skratka v najslabšem primeru, podjetja preidejo na tujega lastnika, v najboljšem pa ostajajo pri Mirkotu še naprej.

Lp.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Jaz celo mislim, da potihem Telekom Slovenije ter Si.mobil pomagata Tušmobilu k pozitivnem poslovnem izidu. Naprimer spuščanje na njihove stolpe. Da Mirko Tušmobila sploh ne bi prodal.

Zagotovo si velika dva raje želita Mirkota v Tušmobilu kot kak Tele2. S multinacionalko bi se 3. operater hitreje razvijal in pridobil več denarja ter tudi več uporabnikov. Potem bi šel šele dobiček pa prihodki dol za velika dva.

marinko

Zelenc'
14. mar 2009
19
0
1
Pozdravljeni! Ker se mi v kratkem izteka naročniško razmerje pri Mobitelu malo preračunavam, kje bi dobil za enak denar največ. In kolikor gledam je Tušmobil zelo ugoden.

Prosim, če mi lahko odgovorite na nekaj vprašanj:

1. Kako je s pokritostjo signala? Živim v Mariboru, tako da tu mislim, da ne bi smelo biti problemov. Kaj pa drugje po Sloveniji? Imate dostikrat kje slab signal?

2. Nekako mi najbolj ustreza paket Brezmejnih 2000. Če prav razumem si lahko teh 2000 točk sam razporedim, pač koliko hočem imeti česa zakupljenega? Torej bi lahko vzel 1000 min klici v vsa omrežja, 200 smsov, 20 mmsov in 780 mb prenosa?

3. Kako je s prenosom telefonske številke? Rad bi da se mi obstoječa prenese k novemu operaterju. Se to hitro izvede? Ker si ne morem privoščiti, da bi bil nekaj dni nedosegljiv.

4. Kakšne so vaše izkušnje s Tušmobilom? Mislim na splošno? Glede podpore itd.?

Ne bi se rad zaletel in zaradi par evrov na mesec prešel nekam, kjer bi bil dve leti nezadovoljen. Zato prosim za odgovore!

Hvala in lep pozdrav!

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik marinko pravi:
Pozdravljeni! Ker se mi v kratkem izteka naročniško razmerje pri Mobitelu malo preračunavam, kje bi dobil za enak denar največ. In kolikor gledam je Tušmobil zelo ugoden.

Prosim, če mi lahko odgovorite na nekaj vprašanj:

1. Kako je s pokritostjo signala? Živim v Mariboru, tako da tu mislim, da ne bi smelo biti problemov. Kaj pa drugje po Sloveniji? Imate dostikrat kje slab signal?

Pokritost je dobra, link http://tusmobil.si/pomoc-in-informacije/zemljevid-pokritosti.html (poznam kar nekaj ljudi, ki je iz tvojega konca in samo pohvalijo, tudi sam nima težav).

2. Nekako mi najbolj ustreza paket Brezmejnih 2000. Če prav razumem si lahko teh 2000 točk sam razporedim, pač koliko hočem imeti česa zakupljenega? Torej bi lahko vzel 1000 min klici v vsa omrežja, 200 smsov, 20 mmsov in 780 mb prenosa?

Enote si ne rabiš porazdelit. Koliko rabiš toliko pač gre dol (ena enota je 1SMS/1 MB/ 1 minuta....)

3. Kako je s prenosom telefonske številke? Rad bi da se mi obstoječa prenese k novemu operaterju. Se to hitro izvede? Ker si ne morem privoščiti, da bi bil nekaj dni nedosegljiv.

Za prenos tel. št stopiš na Tušmobil, prenos se izvede v roku 3 dneh, na voljo si ves čas. Ti operater pošlje sporočilo kdaj boš preklopljen, ponavadi je to ponoči. Samo zamenjaš SIM.

4. Kakšne so vaše izkušnje s Tušmobilom? Mislim na splošno? Glede podpore itd.?

Brez težav.

Ne bi se rad zaletel in zaradi par evrov na mesec prešel nekam, kjer bi bil dve leti nezadovoljen. Zato prosim za odgovore!

Hvala in lep pozdrav!

Za dodatne info me lahko kontaktiraš na ZS. Zadnje čase TM pridobiva veliko količino novih uporabnikov, tvoje zaupanje ne bo zlorabljeno
cheer.gif

marinko

Zelenc'
14. mar 2009
19
0
1
Super hvala za hiter odgovor! Moram še počakati da se mi aneks pri Mobitelu izteče potem se pa prestavim. Priključnino zaračunavajo?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
tado: računaj tudi name kmalu, lepo brezmejni 200 bo zame vrh glave brez telefona....hehe

pa bom imel več kot XS Simobil zame.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.