Novo pri Tušmobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
319
4
18
ksz

Kako je z reklamacijo računa? Podam jo v pisni obliki, tekoči račun pa moram vseeno poravnati, čeprav je višji? Se mi pa pri Mobitelu nikoli ni zgodilo, da bi moral reklamirati račun, pri Tušmobilu pa je že tretji račun narobe obračunan (seveda v škodo mene).

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
319
4
18
Paket je bil sklenjen v času Planet Tuš festa, pri čemer velja 50% popust na naročnino prve 3 mesece. Zdaj je prišel tretji račun in so mi odšteli 0,26 namesto 7,92 evra (to bi se moralo zgoditi naslednji mesec ne pa zdaj - razlika do 2. v mesecu).

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Si prebral mali tisk? Pač Tušmobil, Vedno je mel "zahrbtne" finte na zalogi
wink-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Pa si ti prebral drobni tisk pri svojem operaterju? Prosim naštej vsaj enega operaterja, kjer ni drobnega tiska (in ne ni Debitel, ki se tako oglašuje). V glavnem tu se je zgodila sistemska napaka, ki je seveda nedopustna. O zahrbtnosti drugih operaterjev smo pa že govorili...

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Bomo še vidli, kaj se je zgodilo
wink-1.gif
Sicer pa je znano, da dodatne storitve najbolj obračuna tušmobil. Uporabnikom zaračuna vse kar se da...

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Definitivno je imel tušmobil v preteklosti največ drobnega tiska, ki se je nanašal direktno na osnovne storitve v "super" paketih, ki so jih ponujali. Se pa situacija že malo izboljšuje (možnost blokade prenosa podatkov v mobitelovem omrežju, izenačitev intervala v mobitelovem in tušmobilovem omrežju, itd).

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Bomo še vidli, kaj se je zgodilo
wink-1.gif
Sicer pa je znano, da dodatne storitve najbolj obračuna tušmobil. Uporabnikom zaračuna vse kar se da...
Tole se pa strinjam. Res ga najebajo najbolj neplacniki, pa tudi vse spremembe se kasirajo ja. Predhodniku pa: bilo je, sedaj je sedaj.

Kaiser

Pripravnik
25. jul 2009
149
0
16
Helo! Se prvič javljam tu...
Imam paket vesolje, težavo pa takole:
Vsak mesec mi dodatno obračunavajo GPRS storitve in pa MMS.
Ne enega ne drugega ne koristim (vsaj da bi vedel ne) Operaterja imam izbranega ročno vseskozi tušmobil...
Kje je faler? Obračun je vseskozi okoli 70 centov.
Telefon mam sonyericsson ELM Hvala!

1980

Pripravnik
25. jun 2009
242
0
16
Citat:
Uporabnik Kaiser pravi:
Ne enega ne drugega ne koristim (vsaj da bi vedel ne) Operaterja imam izbranega ročno vseskozi tušmobil...

Za začetek vtipkaj *121*4*1*1#, skoraj zagotov bi rekel, da se ti je prenos podatkov izvajal v nacionalnem roamingu.

Za vse ostalo pošlji email na njihov info@tusmobil.si za preverbo
zmaga.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
paket vesolje nima vključenih MMS-ov, zato se ti vsak poslani MMS dodatno obračuna... kar se tiče pa prenosa podatkov, si pa vrjetno gostoval na Mobitelovem omrežju in koristil dato... blokada date v Mobitelovem omrežju se izvede na način kot je zapisal @1980

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Kaiser pravi:

Če bi malo pogledal na spletno stran tušmobila in svoj paket kaj vsebuje bi videl da nimaš vmes zakupljenih MMS sporočil zato se ti dodatno zaračuna a kar se tiče GPRS prenos podatkov iz zakupljeni količin gre samo ko si v domačem omrežju ko sta že zgoraj svetovala vklopi blokado prenos podatkov ko si v mobitelovem omrežju..

evo še slika da vidiš kaj ti vsebuje tvoje paket:

vir: http://www.tusmobil.si/paketi/vesolje.html

Nazadnje urejeno:

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
lahko da ima telefon tako nastavljen, da mu v primeru da je SMS daljši (recimo za 5 SMSov) pošlje MMS sporočilo pa še sam ne ve...

Kaiser

Pripravnik
25. jul 2009
149
0
16
Hvala za odziv!
Sem za ziher utipkal zadevšno od zgoraj.....
Deky, vem kaj kurim...
Kot sem že napisal MMsov ne pošiljam, kak sms redko, se mi ne ljubi, raje pokličem, tako ali tako ne pokurim....
Nastavljeno imam na ročno izbiranje omrežja, torej me ne more vržti v gostovanje temveč izgubim omrežje če ga ni in tedaj stvar ne dela. Je tako ali ni? Torej mi GPRSja dodatno ne morejo zaračunavati.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik Kaiser pravi:
Hvala za odziv!
Sem za ziher utipkal zadevšno od zgoraj.....
Deky, vem kaj kurim...
Kot sem že napisal MMsov ne pošiljam, kak sms redko, se mi ne ljubi, raje pokličem, tako ali tako ne pokurim....
Nastavljeno imam na ročno izbiranje omrežja, torej me ne more vržti v gostovanje temveč izgubim omrežje če ga ni in tedaj stvar ne dela. Je tako ali ni? Torej mi GPRSja dodatno ne morejo zaračunavati.

v kolikor imaš naročen razčlenjen račun lahko preveriš kdaj je bil poslan domnevni MMS in GPRS v mobitelovem omrežju, drugače pa pisna reklamacija računa in postavk...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.