Novo pri Tušmobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Kaiser pravi:
Hvala za odziv!
Sem za ziher utipkal zadevšno od zgoraj.....
Deky, vem kaj kurim...
Kot sem že napisal MMsov ne pošiljam, kak sms redko, se mi ne ljubi, raje pokličem, tako ali tako ne pokurim....
Nastavljeno imam na ročno izbiranje omrežja, torej me ne more vržti v gostovanje temveč izgubim omrežje če ga ni in tedaj stvar ne dela. Je tako ali ni? Torej mi GPRSja dodatno ne morejo zaračunavati.

Jah pol piši na info@tusmobil.si in napiši situacijo s uro in datumom zabeleženega mms-a ki je bil poslan..pa naj preverijo..
wink-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Ali ima mogoče tudi Tušmobil tako kot ima Simobil , MOJ.SIMOBIL ,da se prijaviš in imaš vse na pregled o tvoji naročnini in podrobnosti . In ne samo na telefonu tuškabina .

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Bo to delalo tudi preko certifikata?
Kaže pri multipaketih samo tvojo porabo ali tudi od nosilca?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
zaenkrat je login preko uporabniškega imena in gesla in v kolikor želiš vključiti dodatni paket/storitev, prejmeš na telefon začasno geslo za urejanje zadev, s tem ni bojazni da bi prihajalo do zlorab itd.

v primeru multipaketa ti kaže dodatno porabo za tvojo številko...

rollingstones

800. registrirani uporabnik
3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Vprašanje je sledeče - koliko paketov lahko skleneš kot fizična oseba?
redface-1.gif

Je možno skleniti dva različna paketa, v tem primeru bi bila paket BREZMEJNIH 2000 in paket ALL INCLUSIVE.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik rollingstones pravi:
Vprašanje je sledeče - koliko paketov lahko skleneš kot fizična oseba?
redface-1.gif

Je možno skleniti dva različna paketa, v tem primeru bi bila paket BREZMEJNIH 2000 in paket ALL INCLUSIVE.

Lahko pa si skleneš najprej eno naročnino, drugo pa vzameš predplačniško SIM na kateri aktiviraš pravtako ALL INCLUSIVE tarifo
wink-1.gif
, če jo aktiviraš na začetku meseca se ti trga 30€ z računa, sicer pa proporcijalno in velja ti tarifa do konca meseca, torej vse neomejeno, enako kot pri naročnini.

Drugo naročnino pa prišparaš za kakšen drug paket, recimo, če želiš
grin1.gif

Lahko pa oba paketa si izbereš na naročnino, kakor ti paše.

Lp.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Za to vprašanje se pa obrni na info@tusmobil.si Sicer je pa to zasebni dogovor med dvema strankama. Nagrajenka je znana in to je to. Izplačilo nagrade je bilo izvršeno po splošnih pogojih sodelovanja.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Vse ti piše v splošnih pogojih nagradne igre http://www.tusmobil.si/files/downloadDirect/40
V primeru, da ponudba poletov v vesolje ne omogoča naročila poleta za znesek, naveden v prejšnjem
odstavku, ali zaradi kakršnegakoli razloga (npr. razvoja tehnike komercialnih letov, regulatornih
zadržkov) tak polet v vesolje v enem letu od dne zaključnega žrebanja objektivno ni na voljo, si
Tušmobil pridržuje pravico, da po lastnem preudarku bodisi omogoči nagrajencu polet za višjo ceno
ali izplača nagrado v denarju in sicer v znesku 68.000,00 EUR.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.