Novo pri Tušmobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
ksz

je BB za operaterje še vedno tako svinjsko drag, da se jim ne splača? Ker pri strežniških namestitvah so spustili cene ali celo dali stvari đabe.

bojda je taka cena, da te na rt vrže k jo slišiš
wink-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
448
83
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
ksz

je BB za operaterje še vedno tako svinjsko drag, da se jim ne splača? Ker pri strežniških namestitvah so spustili cene ali celo dali stvari đabe.

Pa sej Tušmobil je edini, ki nima BB storitve, če se ne motim.

V tem je point mojega vprašanja - včasih jim je bil predrag, da bi se splačalo. Je stališče še vedno enako ali se kaj premika?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
POjma ne vem, se pa govori, da ne dobiš sestanka z BB dokler ne plačaš določene vsote. Šele takrat so se pripravljeni pogovarjat.

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
POjma ne vem, se pa govori, da ne dobiš sestanka z BB dokler ne plačaš določene vsote. Šele takrat so se pripravljeni pogovarjat.

Cifra je prav nesramna - sicer pa se bodo fantje morali malo zamisliti, saj konkretno izgubljajo tržni delež Podatki za ZDA

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:

OFF

Nekako tako kot Mercator zahteva za svoje prodajne police?

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Research in Motion / Blackberry, ima pač svojo "pristopnino" za operaterje. Nekoč je bila 100 k ameriških zelencev. Koliko časa bo RIM/BB še vztrajal na temu, je dobro vprašanje. Glede na padajoč tržni delež, verjetno ne prav dolgo.

V principu počasi postajajo povsem irelevantni. Microsoft Exchange in Active Sync delata svoje. Tudi iPhone že omogoča remote wipe in podobne security varijante z uporabo M$ Exchange.

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
v Mbju center dela tusmobilovo umts omrezje za en jebeštrga. Ze 2 ali 3 dni ni kompletno dobenega prenosa preko USB stika na 3G. 2G pa deluje normalno. Super so ni kaj.

Nazadnje urejeno:

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Nekako tako kot Mercator zahteva za svoje prodajne police?

Mercator je trgovina. Ce bi ze zelel analogijo, bi bilo to tako, kot ce bi Ljubljanske Mlekarne Mercatorju zaracunale kup denarja, da bi lahko zacel prodajati njihove izdelke
bonk.gif

@Ogo: kolikokrat pa lahko nekomu zaracunas "pristopnino" ? Operaterjev ni neskoncno mnogo.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
RIM/Blackberry "pristopnino" zaračuna enkrat na operaterja. Razen če je vmes razdor pogodbe z operaterjem, kjer po mojem nato reč zacolajo ponovno. Operater v zameno dobi dostop do njihovih storitev, dokumentacijo, malo treninga in par telefonov zastojn - za testiranja in podobne malenkosti.
Za male slovenske operaterje definitvno overkill. Za velike, kjer pričakuješ pet milijonov uporabnikov na Blackberry paketih, je to seveda čisti drobiž.

Ampak kot sem napisal. Blackberry počasi postaja irelevanten.

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
Je slucajno kdo iz Maribor, po moznosti center in bi lahko sprobal, ce je kaksnem prenos podatkov v 3G omrezju?
2Dni mi Huawei e173 ne deluje vec v UMTS. Poveze se lepo, IPje dobim, plava lucka sveti preonsa pa nic. Cim pa prkelopim na EDGE pa spet lepo deluje

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Verjetno je UMTS 900 zafilana, če bi se prijavil na isto celico, le na UMTS 2100 pa verjetno bi delalo normalno.

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
Naja. In Fix je kaksni? Ubuntu 11.04. Sredi dneva bi se razumel, sem pa ponoci probval vceraj.

Nazadnje urejeno:

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
ne ker imam 24 ur net. Definitivno ni pretoka in ce ti omejijo so mi dozdaj na 500kbps in se vedno v UMTS omrezjo. Ne preklopijo na EDGE.

Vbistvu imam stik par dni. Samo 1x prvi dan sem presego 1giga. Vse ostale dni niti 100Mb.

Nazadnje urejeno:

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
jaz ti svetujem, da pokličeš v njihov klicni center za pomoč uporabnikom in daš v preverbo na njihovo tehnično službo, da preverijo, kaj se dogaja. lahko da imajo kakšne nadgradnje ali vzdrževalna dela ali kaj tretjega...

izgubit nimaš ničesar..

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.