Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Sprememba paketa stane 10 EUR.
Citat:
Uporabnik rollingstones pravi:
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Takle je...vzeli bodo 500 naročnikov, da ste "stestira", če bo folk koristu po nekih normalnih kvotah in če bo vse ok,
septembra štarta kot "pravi" paket, kjer lahko z aneksom kupiš subvencioniran telefon...
Imam naslednje vprašanje!
Trenutno se odločam za prestop k Tušmobilu in izbral naj bi paket Brezmejnih 2000.
Zanima me ali je mogoč prehod med naročniškimi paketi - npr. sedaj vzamem paket BM 2000,
nato pa meseca septembra prestopim na paket All Inclusive, seveda, če slednji pride v redno ponudbo...
Sprašujem zato, ker ne bi rad čakal nekaj mesecev na paket All Inclusive, nato pa doživel hladen tuš, ko ta ne bi prišel v splošno uporabo.
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
tušmobilov signal in tega potem v teh koncih hitro zmanjka in postanem nedosegljiv?
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Citat:
Uporabnik mimika pravi:
tušmobilov signal in tega potem v teh koncih hitro zmanjka in postanem nedosegljiv?
Nemogoče, da se to tudi pri Tušu dogaja. Verjetno je z mobilnikom kaj narobe, da izgubi Tušev signal, saj je ta praktično povsod in ni mogoče kaj takega.
Citat:
Uporabnik vedko pravi:
Mah ko sem bil še na Tušu mi ni lovilo v pisarni, ki je bila v stavbi na kateri ima Tuš svoj oddajnik... Roko na srce ima Mobitel še vedno najbolj pokrito našo kuro, čeprav nisem več njihov naročnik zaradi neugodnih cen.
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
@Pakul v hiši je pa Tušmobil Bolši od Mobitela, ki mu tisti visokofrkvenčni UMTS že skoz eno ornh steno ne gre.
@neowinc kater telefon to