Novo pri Tušmobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Benko14

Pripravnik
30. jun 2011
219
17
18
Tale * se bo gledala sorazmerno z prejetimi klici
smile-1.gif
če bo stranka prejela sorazmerno št. minut prejetih klicev ne bo problema pri tem da porabi tudi 2000 min

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Če dobite še Blackberry, sem vaš, tako mi je pa to nepremostljiva ovira, na Simobila pa ne grem.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
in kar je najbolj pomembno za vse tiste, ki ŠE nimajo TM signala je, da lahko KLICE, SMS,MMS koristijo tudi iz @m omrežja, medtem ko GPRS le iz TM omrežja
smile-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
na ta novi paket trenutno ne moreš vezat aneksa, ampak je sim only paket, medtem ko ga na vse ostale pakete lahko vzameš....

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
na novi paket all inclusive trenutno ne moreš vzet aneksa (popust/aparat), temveč lahko vzameš samo paket. Torej nimaš nobene vezave temveč samo paket in to je to, torej nobenih obveznosti...

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Naročnina 30 € in to je to in te zakupljene minute ali sem na TM ali v roamingu 1500 min v druga omrežja .Brez raznih popustov 25 % ali gsm itd. Kaj pa pogodba 24 mesecev ?

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Dej bolj razločno razloži to ?

Torej;

Neomejeno klicanje v vsa omrežja tako na Tušmobil omrežju, kakor na Mobitel omrežju .

Neomejeno pošiljanje SMS, MMS sporočil v vsa omrežja, tako na Tušmobil omrežju kakor na Mobitel omrežju

Neomejen internet na Tušmobil omrežju.

Kakor so meni razložili paket je namenjen za prvih 500 naročnikov, potem pa njbrž basta.

Na paketu ni moč vezati aneks.

Medtem ko paket Brezmejnih X omogoča aneks, Multipaket priklop dodatnih SIM ter skupna poraba volumna, vključujuč SIM tudi za internet. To je trajni paket.

Lp.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Naročnina 30 € in to je to in te zakupljene minute ali sem na TM ali v roamingu 1500 min v druga omrežja .Brez raznih popustov 25 % ali gsm itd. Kaj pa pogodba 24 mesecev ?

Kakor jaz to razumem, tukaj ni nobene pogodbe. Pač prosta naročnina brez vezave. tako kot paket BREZ, kjer je mesečna naročnina 0 evrov.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.250
1.757
113
40
Takle je...vzeli bodo 500 naročnikov, da ste "stestira", če bo folk koristu po nekih normalnih kvotah in če bo vse ok, septembra štarta kot "pravi" paket, kjer lahko z aneksom kupiš subvencioniran telefon...

1980

Pripravnik
25. jun 2009
242
0
16
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Takle je...vzeli bodo 500 naročnikov, da ste "stestira", če bo folk koristu po nekih normalnih kvotah in če bo vse ok, septembra štarta kot "pravi" paket, kjer lahko z aneksom kupiš subvencioniran telefon...

Bogve, kaj bo in kaj ne. Za zdaj je ponujena odlična ponudba in jo je škoda zamuditi, tako da moje mnenje je; "Bolje vrabec v roki, kakor golob na strehi"
zmaga.gif

Lp.

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
vredi dela 24ur net. Po 1giga dropne na 480kbps. Se vedno gospocke ce smo vcasih shajali z 512kbps ali se majn,

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
Zdaj jim manjka pa samo še Moneta, pa bodo postali ne samo cenovno konkurenčni ;-) že kdo kaj ve o tem, kdaj, če..?

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Citat:
Uporabnik erazem12 pravi:
Zdaj jim manjka pa samo še Moneta, pa bodo postali ne samo cenovno konkurenčni ;-) že kdo kaj ve o tem, kdaj, če..?
Mislim da z moneto ne bo nič. Naj bi se Tušmobil bolj osredotočal na Google Wallet.
http://www.google.com/wallet/

Posebej, ker Google odpira na Hrvaškem podružnico namenjeno tudi za Slovenijo. Podjetje naj bi se bolj osredotočalo na izboljšavo lokalnih vsebin, kar bo verjetno zajelo tudi Google Wallet.

rollingstones

800. registrirani uporabnik
3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Takle je...vzeli bodo 500 naročnikov, da ste "stestira", če bo folk koristu po nekih normalnih kvotah in če bo vse ok,
septembra štarta kot "pravi" paket, kjer lahko z aneksom kupiš subvencioniran telefon...

Imam naslednje vprašanje!
rolleyes-1.gif

Trenutno se odločam za prestop k Tušmobilu in izbral naj bi paket Brezmejnih 2000.
Zanima me ali je mogoč prehod med naročniškimi paketi - npr. sedaj vzamem paket BM 2000,
nato pa meseca septembra prestopim na paket All Inclusive, seveda, če slednji pride v redno ponudbo...

Sprašujem zato, ker ne bi rad čakal nekaj mesecev na paket All Inclusive, nato pa doživel hladen tuš, ko ta ne bi prišel v splošno uporabo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.