Citat:
Kaj podatki so potem avtomatsko onemogočeni, ali mora uporabnik sam pazit, da ne prenaša kaj?
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
@Pakul v hiši je pa Tušmobil Bolši od Mobitela, ki mu tisti visokofrkvenčni UMTS že skoz eno ornh steno ne gre.
Je pa jeba tudi v tem ane, da se vedno več uporabnikov oglaša, kako jim je sedaj boljše ko so na TušmobiluCitat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
@Pakul v hiši je pa Tušmobil Bolši od Mobitela, ki mu tisti visokofrkvenčni UMTS že skoz eno ornh steno ne gre.
Ja pa [censored]..glede na tako superiorno omrežje, mi res ni jasno zakaj je Tuš pred časom še kar podaljšal gostovanje v m@ in zanj mastno plačuje (no plačilna disciplina je sicer druga tem in španska vas za Tuš), če pa je tako superiorno in mnogo boljše....
sicer pa dovolj smetenja ampak res ste neverjetni...se umikam (spet in spet)
Citat:
Uporabnik Drekavac pravi:
Nič groznega, vsekakor bomo vztrajali na TM. Se splača.
So pa problemi s signalom, in posledično nedosegljivostjo. Recimo meni v pisarni (LJ, makrolokacija CityPark) stalno hoče preklapljat med 2G in 3G, pa sem posledično veliko časa nedosegljiv. Sem se že navadil na SMS-e.
No, ročna izbira 2G in telefon na polico, pa dela.
Aja, pa vse pohvale helpdesku in ostelemu osebju TM. Dejansko se trudijo. Bravo!
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
ksz
je BB za operaterje še vedno tako svinjsko drag, da se jim ne splača? Ker pri strežniških namestitvah so spustili cene ali celo dali stvari đabe.
Citat:
Uporabnik rollingstones pravi:
Zanime me ali kdo v praksi pozna pokritost področja okoli Muljave na Dolenjskem?
Ko sem pregledoval pokritost Tušmobila na omenjenem področju, je oddajnikov zelo malo.
Eden se nahaja prav na Muljavi - koliko površine pa lahko pokriva, npr. oddaljenost v km, teren je rahlo gričevnat...
Velikokrat se nahajam na tem območju, bi ocenil, da je zračna oddaljenost od oddajnika tam nekje 5 kilometrov.