Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Zelo zanimiva debata! Tudi sam sem imel večkrat pomisleke o zaračunavanju prehodov med paketi. Zmagal bo tisti, ki jih ne bo zaračunavalKikija smo najprej razkrinkali, da dela v Simobilovem centru, po priznanju pa nadaljuje v tej temi gonjo proti Tušmobilu. Zelo zanimivo kako se Simobilu tresejo noge in se bojijo Tušmobila, da njihov PR študentkom naroči gonjo proti TM. To mislim da bo TM še bolj okrepilo.
Drugače pa za tiste, ki ne verjamete, sem včeraj izvedel iz prve roke da je ZPS naredil objavo o neustreznosti paketov in zavajanja Tušmobila po naročilu Simobila. Ali se res ne morejo resno več spoprijeti s konkurenco? To vse kaže, da Tušmobil dobro dela. Zdej pa gremo na pir
Citat:
Uporabnik kiki62 pravi:
Borovnica daj ga ti reši prosim, ker sem jaz na dopustu.
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
v bistvu si se sam
Citat:
Uporabnik kiki62 pravi:
Borovnica daj ga ti reši prosim, ker sem jaz na dopustu.
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Drugače pa za tiste, ki ne verjamete, sem včeraj izvedel iz prve roke da je ZPS naredil objavo o neustreznosti paketov in zavajanja Tušmobila po naročilu Simobila. Ali se res ne morejo resno več spoprijeti s konkurenco? To vse kaže, da Tušmobil dobro dela. Zdej pa gremo na pir
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
Ocitno frajer hitreje tipka kot misli, kaj napise.
Lp
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
zadeva je sledeča:Citat:
Uporabnik FRooT pravi:
Dobro, ker ste očitno zaspali, če človek neki normalnega vpraša, pa nekaj za glodat.
Sam imam paket 35. Kot že v prejšnjem postu opisano bi rad imel HTC Desire za 100 EUR, vendar to pač negre. Zato grem iskat drugo opcijo. Telefon mi je crknu in rabim novega. Pred dvema mesecema ko so mi z svojim letakom sveto zatrjevali, da če bom potreboval telefon , ga lahko dobim brez dodatnih stroškov sem sklenil aneks z popustom na ta paket. Takrat so bili pač druge finančne prioritete in nisem kupil novega telefona. Zdaj ga potrebujem.
pridm na tušmobilov center, prijazen prodajalec mi lepo pomaga, mi razloži, da na 35 paket nebo šlo več nič vzet in da je opcija edino nekih vesoljnih 2000 in klasik 30 in pa najbolje kar brezmejnih x ( a se mu je stgalo - če bi ga rabil, bi ga že imel ). Dobro, potem pa naj bo klasik 30 če že mora bit. pa recimo wildfireja bi imel za 10 EUR. Potem pa se kalvarija začne. Prodajalec mi razloži, da bom za to spremembo plačal 40 !!!!!!!!!!!!!!! 40 !!!!!!!!!!!!!!!!!! EUR ???!?!?!??!?!??!?!?, ker delam spremembo na nižji paket. Pa dobro , nočem nižjega, ta mi je vredu, zato sem se tudi zavezal, dej mi enakega, pa telefon. Jah žal negre. Rečem dobro, potem pa skenslam vse skupaj, pa grem k konkurenci ? Mi reče, ja tudi to negre, treba plačat še za 22 mesecev popusta ?!?!?!??!?!??!?!?!? Klical na uno 070 700 700 linijo mi teta isto razloži, zahtevam kompetentno osebo s katero se bom lahko pogovoril, mi veže reklaqmacije, kjer mi razložijo isto in povejo, da so jih tako pač naučili in da oni to tako povejo .
Torej kaj naredit?
Če Vzamem 30 paket plačam 40 EUR ( Še vedno mi ni jasna ta ogromna cifra - nekdo ima očitno probleme sam s sabo)
Če ostanem na 35 ne dobim telefona sploh ( Z takim operaterjem nočem sodelovati - saj glede na ceno subvencioniranih telefonov je to rahlo bedarija )
Če prekinem moram plačati X.
TEMU SE REČE IZSILJEVANJE , ZAVAJANJE STRANK in TOTALNA NEKOREKTNOST do dolgoletnega uporabnika. Eden prvih v naši regiji. Vedno z dobro besedo o tužmobilu, vedno zagovarjal, ko ni bilo signala, potem pa tak k.... na glavo .
any ideas ?
1. S 1. decembrom so ukinili stare pakete: tušmobil5, tušmobil10, tušmobil20, tušmobil25, tušmobil30, tušmobil35, tušmobil50, tušmobil70biz. Teh paketov od tega datuma ni več mogoče skleniti
2. Novi paketi so: Klasik 5, Klasik20, Klasik30, brezmjenih1000, brezmjenih2000, brezmjenih X
3. Ker si sklenil popust na naročnino (vezava za 24 mesecev) se ti to šteje kot aneks.
4. Ker si vzel aneks za 24 mesecev v starem paketu tušmobil35 lahko ob novi vezavi vzameš le pakete Klasik30, Brezmejnih 2000 ter Brezmejnih X. Ker imaš aneks greš na nižjo naročnino paketa (za več kot 4 €) Klasik30 ter Brezmejnih 2000 te pride menjava paketa 40 €.
5. Ko imaš nov paket lahko prekineš aneks za 25% popust ter vzameš telefon.
Problem novih UMTS baznih pri vseh operaterjih je v tem, da je treba povečati hitrost prenosa podatkov do bazne postaje. Tu je problem povečati kapaciteto do baznih postaj, kar je potreben dodaten denar pa tudi čas in dovoljenja, da se to izvede.Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
PS: Nisem pripadnik nobenega tabora. Ampak imam občutek, da ima Mobitel še vedno najbolj kvalitetno omrežje (vsaj iz uporabniškega stališča).