Novo pri Tušmobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik kiki62 pravi:
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Zakaj se je potem Si.mobil zaračunal 10 € menjavo paketa za:
- iz orto Smart v Orto u nulo?
- iz Smarta v pakete Zame

Zakaj ukinjate paket SIMPL+ naročnikom in ga celo samodejno spreminjate v SIMPL? zakaj se je ukinil paket iZame?

Zakaj je Si.mobil ko je bil paket še Orto Smart zaračunal Opcijo Mobilno (cenejše klicanje v druga omrežja) in v drobnem tisku takrat omenjal da ta opcija ne velja za Tušmobil in T-2?

Zakaj ima Si.mobil priključnino 12 €, Tušmobil pa 10 €?

Najprej pometite pred svojim pragom.

1. Zato, da smo vas zmedli, ker tako in tako vse prekopirate, če je dobro ali ne.
2. Ampak zato ne zaračunamo nič.
3. Ker ste na Tušmobilu nateguni in imate pregrešno drage medoperaterske storitve. Kar je vidno tudi na t-2ju pri klicih iz t-2 na tusmobil.
4. Saj ste tudi vi želeli imeti 12€, ampak ste pozabili prištet DDV, tako da lahko v kratkem bodoči naročniki pričakujejo spremembo
smile-1.gif
.
Kiki62 ne vem kaj si hotel ravno s tem povedati ,ampak kot vem Si.mobil ima tudi po centrih svoje koticke za podpis pogodb, nekje so to celo centri. Drugače pa ima TM MMC. Aloermijo
wink-1.gif

kiki62

Pripravnik
6. dec 2010
49
0
6
Pa ne 1 meter stran od blagajne ...

Citat:
Uporabnik tado pravi:
Citat:
Uporabnik kiki62 pravi:
Citat:
Zakaj se je potem Si.mobil zaračunal 10 € menjavo paketa za:
- iz orto Smart v Orto u nulo?
- iz Smarta v pakete Zame

Zakaj ukinjate paket SIMPL+ naročnikom in ga celo samodejno spreminjate v SIMPL? zakaj se je ukinil paket iZame?

Zakaj je Si.mobil ko je bil paket še Orto Smart zaračunal Opcijo Mobilno (cenejše klicanje v druga omrežja) in v drobnem tisku takrat omenjal da ta opcija ne velja za Tušmobil in T-2?

Zakaj ima Si.mobil priključnino 12 €, Tušmobil pa 10 €?

Najprej pometite pred svojim pragom.

1. Zato, da smo vas zmedli, ker tako in tako vse prekopirate, če je dobro ali ne.
2. Ampak zato ne zaračunamo nič.
3. Ker ste na Tušmobilu nateguni in imate pregrešno drage medoperaterske storitve. Kar je vidno tudi na t-2ju pri klicih iz t-2 na tusmobil.
4. Saj ste tudi vi želeli imeti 12€, ampak ste pozabili prištet DDV, tako da lahko v kratkem bodoči naročniki pričakujejo spremembo
smile-1.gif
.
Kiki62 ne vem kaj si hotel ravno s tem povedati ,ampak kot vem Si.mobil ima tudi po centrih svoje koticke za podpis pogodb, nekje so to celo centri. Drugače pa ima TM MMC. Aloermijo
wink-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Hotel sem povedat da vsi trije zaračunavajo prehod neglede na opareterja...
evil.gif

To ni res... Simobil NE racuna prehoda na visji paket, ce nisi vezan z aneksom ... Pri Mobitelu je sicer psotavka v ceniku.. nikjer pa nisem nasel, kako je, ce prehajas v darzji paket... Vcasih tega ni bilo treba placati...

Prav tako ponavadi NE racunajo prehoda iz predplacniskegarazmerja v narocnisko razmerje... To kolikor vem, pri Tusmobilu racunajo ...

P.S.: Na bistveno vprasanje, ki zanima uporabnika Ytbnd kjer sprasuje, zakaj so mu zaracunali 10€ za GPRS aktivacijo , pa kar ni in ni odgovora... Ga nekateri izgleda kar namenoma spregledajo
smile-1.gif
...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ali lahko nazaj na temo Novo pri Tušmobilu???!!!!

Za svoje prepucavanje odprite novo temo.

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
P.S.: Na bistveno vprasanje, ki zanima uporabnika Ytbnd kjer sprasuje, zakaj so mu zaracunali 10€ za GPRS aktivacijo , pa kar ni in ni odgovora... Ga nekateri izgleda kar namenoma spregledajo
smile-1.gif
...
GPRS aktivacija v kakšem smislu?

A *121*1*1*4# ali kaj drugega?

če misli blokado GPRS tujine je res aktivacija/deaktivacija 10 €.

Za aktivacijo/deaktivacijo na m@ omrežju je pa brezplačno. Meni se ni nikoli zaračunalo...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
smile-1.gif
...

Za aktivacijo/deaktivacijo na m@ omrežju je pa brezplačno. Meni se ni nikoli zaračunalo...

Nevem... tole je napisal:
20110124-pgdqr19n5n9s3h3r7a5sjii43q.jpg

A aktivacija/daktivacija blokada za tujino se tudi placuje???
bonk.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Hotel sem povedat da vsi trije zaračunavajo prehod neglede na opareterja...
evil.gif

To ni res... Simobil NE racuna prehoda na visji paket, ce nisi vezan z aneksom ... Pri Mobitelu je sicer psotavka v ceniku.. nikjer pa nisem nasel, kako je, ce prehajas v darzji paket... Vcasih tega ni bilo treba placati...

Prav tako ponavadi NE racunajo prehoda iz predplacniskegarazmerja v narocnisko razmerje... To kolikor vem, pri Tusmobilu racunajo ...

smile-1.gif
...

ok to res da ne zaračunajo...kaj pa menjavo telefonske številke ki je zasoljena kar 22€ pri tušmobilu je samo 10€..kar bi plaču si.mobilu 22€ bi pri tušmobilu lahko dvakrat zamenjal telefonsko številko in mi še za pivo ostane...
grims-1.gif

evil.gif

Tut sam sem aktiviral blokado v mobitelovem omrežju in tega mi niso zaračunali ker je brezplačno...
wink-1.gif

pravi naslov za informacije je tušmobil lahko pa jim tut piše na info@tusmobil.si

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:

ok to res da ne zaračunajo...kaj pa menjavo telefonske številke ki je zasoljena kar 22€ pri tušmobilu je samo 10€..kar bi plaču si.mobilu 22€ bi pri tušmobilu lahko dvakrat zamenjal telefonsko številko in mi še za pivo ostane...
grims-1.gif

evil.gif

Menjava stevilke je pa res zelo pogosto opravilo
bonk.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik dekster pravi:
Citat:
Uporabnik hairy pravi:
Ali mogoče kdo ve ali se v bližnji prihodnosti obeta kateri telefon z WP7 OS-om.
Zanimam se za Omnio7 pa sem dobil odgovor, da ga nimajo in naj spremljam
spletno stran, kjer so ažurno objavljeni mobilni aparati :)

Ima mogoče že kdo WP7 - je preprosto nastaviti vse na omrežje Tušmobil?
Hvala!
Model telefona za katerega se zanimaš, če se ne motim bo zelo kmalu v ponudbi. Sicer pa pridejo v SLO tudi HTC-ji.

Kar se tiče nastavitev na WP7 je do sedaj kar sem imel možnost videti pri prijatlu eden trenutno najenostavnejših za nastavljat.

S prijatlom sva vnesla zgolj tri parametre na predvidenem mestu in ti so zadostovali za dostop do internet ter mms-e.

LG Optimus 7 je že nekaj časa v prodaji, od danes naprej pa kot lahko ugotavljam iz drugega foruma pa je novo v ponudbi še
grin1.gif
;

HTC 7 Mozart

Lp.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Cenik je objavljen tukaj:
http://www.tusmobil.si/pomoc-in-informacije/cenik.html

Dodatne storitve (kot je blokada GPRS tujina) je Tušmobil začel zaračunati s 1.7.2010.

Sem ravno prej nasel ta cenik... ampak nikjer ne psie, da gre izkljucno samo za tujino
smile-1.gif
... Edino pri blokadi odhodnih klicev pise, da gre za tujino...

Celo blokado prenosa eroticnih vsebin preko Tuskabine zaracunajo 10€
bonk.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:

grims-1.gif

evil.gif

Menjava stevilke je pa res zelo pogosto opravilo
bonk.gif

Ja zakaj pa ne
evil.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
smile-1.gif
...

morebiten pravilen odgovor je bil takoj podan na prvi strani:

Citat:

Uporabnik Ytbnd pravi:
In sicer sem presenečenje doživel naslednji dan, ko sem se spravil na tuškabino pogledati porabo:
zaračunali so mi 10 E za GPRS aktivacijo in manj kot 0.5 E na prenos podatkov.

V nos mi gre seveda famozna GPRS aktivacija?

če si nov naročnik imaš obračunano priključnino v višini 10€ - lahko da je izpis na Tuškabini napačen... piši na info@ pa bojo preverili..

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Jaz sem za blokado m@ gprs stestiral n-krat in ti lahko povem da mi ni dodatno obračunalo
smile-1.gif

Dodatne storitve pri Tušmobilu se dolgo niso obračunavale. Če že morajo dražiti (zaradi pozitivnega poslovanja) je bolje da dražijo dodatne storitve, kot pa naročniške pakete. Dokler Tušmobil nima pozitivni poslovni izid se mora nekje zakrpati izguba.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.991
113
Citat:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
smile-1.gif
...

Grem na tuškabino / dodatna poraba:

Informativna dodatna mesečna poraba za številko XXXXXXXX znaša 10.YY E in je sestavljena iz:

Poraba GPRS: 0.YY E
Aktivacija: 10.00 E

Zneski dodatne mesečne porabe vsebujejo DDV ... (dalje ne bom prepisoval).

btw, nikoli nisem vpisoval nekih ukazov da bi si karkoli blokiral oz. si nisem tega vklopil/izklopil na kak drug način (telefon poganja Symbian, če je to pomembno).

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Ta aktivacija nima veze z GPRS. Prikazuje se ti strošek aktivacije/sklenitve naročniškega paketa, ki je natanko 10 EUR. In glede na to, da si napisal, da si novi naročnik, je natanko to.

Ogo

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.