Citat:
Uporabnik FRooT pravi:
No da se oglasim kako se je štorija razpletla
Po triurnem tuhtanju in klicanju od pravnikov do konkurence sem prišel do zaključka, da je še najboljša opcija ( kljub slabemu priokusu ) , da plačam tistih 40 eur, vzamem telefon in odplačam ti dve leti, potem pa ... bomo videli kakšna bo situacija.
Odpravim se v Tušmobilovo PE Fellefon v Ravnah , kjer bil po naključju sam šefe v službi. Pa lepo v miru malo predebatirava situacijo in prideva do istega zaključka.
Zdaj pa interesting part. Vnesema podatke v comp, in na dnu se čudežno izpiše cena prehoda 10 EUR !!!!!!! Sicer še vedno nezaupljivo izjavim, da me prav zanima kaj bo na računu ( še vedno me zanima ) , ampak mi zatrdi, da če je njemu v tistem aktivacijskem obrazcu al karkoli že napisalo 10 Eur, da je pač 10 EUR! Torej so vse vaše teorije do sedaj podrte, saj je prehod iz 35 na Klasik 30 vsaj za zdaj obljubljenih 10 EUR in ne 40 kot si razlagate vsi.
Zdaj mi pa vsi pametnjakoviči, ki ste bluzli kk so stvari nedvoumne in bi jih pač mogu vedet pa sprejet za dejstvo, ker se kao ne zavedam kaj sem podpisal :lol povejte kako naj si človek razlaga vaše diskusije in pametovanja, če pa si očitno cenike in pravila razlagamo prosto po prešernu ( tako TUŠMOBIL, kot uporabniki, kot helpdesk, ... ) .
Torej jaz sem svoj problem rešil, je pa res, da mi je po nepotrebnem pustil priokus nategancije in reklama Čisti računi ... khm my ass
Lp Miha