Po parih dnevih uporabe moram priznati, da sem nad tem mobilnim internetom navdusen. Povsod, kjer sem testiral (okolica Medvod, Bled, Ljubljana Vic) sem bil na 3G omrezju in uporabniska izkusnja je bila povsod brez pripomb. Speedtest sem naredil le na Bledu in DL hitrost je bila okoli 3Mbps, UL pa okoli 500kBps, pa se tu sem bolj iz firbca zadevo potestiral. Kot pa prebiram tale forum, se mi zdi pa vse skupaj ze smesno... primerjava hitrosti na nekih mikrolokacijah in kje bo nek operater dobil nekaj Kb vecjo hitrost. Zame, kot uporabnika mobilnega interneta je vsaka hitrost DL nad 1Mbps vec kot ok... marsikateri uporabnik se danes takih hitrosti ne dosega preko ADSL povezav. Zame osebno je pomembno, da je hitrost zadovoljiva na cim vec lokacijah, kjer dejansko dostop do interneta potrebujem, da je storitev stabilna (v smislu, da ni nekih dolgotrajnih izpadov) ter da (seveda) za to storitev placam cim manj...
@Evrofil: jaz mislim, da kontroling imajo in da neka racunica stoji za tem... Kaj bi potem sele lahko rekli za Mobitelov Itak Dzabest paket (vemo da jim je delal izgube - vsaj pred podrazitvijo), da je bil njihov kontroling na drogi. Pa da ne bo pomote, sem narocnik mobitela in se vedno mislim, da je njihovo omrezje trenutno najboljse v Sloveniji (pokritost, kvaliteta).
@Evrofil: jaz mislim, da kontroling imajo in da neka racunica stoji za tem... Kaj bi potem sele lahko rekli za Mobitelov Itak Dzabest paket (vemo da jim je delal izgube - vsaj pred podrazitvijo), da je bil njihov kontroling na drogi. Pa da ne bo pomote, sem narocnik mobitela in se vedno mislim, da je njihovo omrezje trenutno najboljse v Sloveniji (pokritost, kvaliteta).
Nazadnje urejeno: