Novo pri Tušmobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Mene pa prov zanima kje so Moderatorji da so v vseh temah Novo pri opareterijh samo spam...
sprasujem se.gif

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:

Piši na support RIM-a ( http://us.blackberry.com/ ) in jim povej kaj so ti rekli, pomojem se ti bojo semjali tam
smile-1.gif
Me prav zanima kaj ti bodo odgovoril.

Ja to ne bo rešeno. Mislim da ima SM neko napako na sistemu.
rolleyes-1.gif
Pri Tušmobilu teh težav zaenkrat nimam, lahko pa da je vse splet naklučij in uporabe samo teh telefonov. Zankrat sem zadovoljen z obema (TM-internet in klici,SM-klici)..

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Če maš Androida pol si vklopi blokado prometa GPRS v roming Mobitel jst mam vklopljeno in nimam težav ker ne rabim omrežja od Mobitela..a nikoli neveš pa raje sem vklopil GPRS Blokado..

Evo še navodila kak vklopiš..
Citat:
Blokada prenosa podatkov v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja

Za večji nadzor nad morebitnimi dodatnimi stroški lahko enostavno blokirate prenos podatkov in s tem tudi prejemanje in pošiljanje MMS sporočil, kadar se nahajate v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja. Tako boste zagotovili, da se bodo storitve, povezane s prenosom podatkov opravljale samo, kadar se boste nahajali v Tušmobilovem lastnem omrežju.
Blokado prenosa podatkov lahko vključite na dva načina:

v telefon vtipkajte *121# in izberite »Zapore storitev« ter sledite navodilom obiščite wap.tuskabina.si in izberite zavihek Moj Tušmobil, kategorije Moje storitve ter sledite navodilom

V primeru izklopa zapore prenosa podatkov v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja, po zaključenem postopku izklopite in ponovno vklopite vaš mobilni telefon.

Z blokado prenosa podatkov v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja ne boste blokirali prenosa podatkov v tujini. Za blokado prenosa podatkov v tujini obiščite eno od Tušmobilovih prodajnih mest in izpolnite ustrezni obrazec.

vir: http://www.tusmobil.si/storitve.html#_up4&_side2

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ne, ker je eden od uporabnikov odprl temo v kateri lahko merite tiče oz. hitrosti interneta,..

če nebi poznal na tušu par fac, bi si mislil svoje, tako pa vem da so nekateri čisto normalni,..

b

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.023
3.675
113
Ne vem, če je že bilo vprašano,

Ali je možno SIM kartico iz brezmejnega interneta uporabiti tudi za pogovore z mobitelom, ali je le podatkovna. Ker v navodilih piše da naj bi bila opcija Tušmobil MINI tudi vključena na tej kartici.

In pa če vklopiš npr. kul tarifo, ali to kaj vpliva na Brezmejni internet?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
lahko jo uporabiš in so klici/sms/mms po isti ceni kakor pri Mini tarifi... na to SIM-ko ne moreš vklapljati drugih tarifnih planov zaradi brezmejnega interneta...

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Zadnje čase se še jaz sprašujem če je vse ok z nekaterimi uporabniki, upam da se zadeva umiri. Pa se opravičujem za OFF.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
ne, ker je eden od uporabnikov odprl temo v kateri lahko merite tiče oz. hitrosti interneta,..

če nebi poznal na tušu par fac, bi si mislil svoje, tako pa vem da so nekateri čisto normalni,..

b

Kaj zdej v rit lezes
smile-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
dej GrandFelix, sam izivaš in posledično narediš več slabega kakor koristi, umir se malo...

Nazadnje urejeno:

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
lahko jo uporabiš in so klici/sms/mms po isti ceni kakor pri Mini tarifi... na to SIM-ko ne moreš vklapljati drugih tarifnih planov zaradi brezmejnega interneta...

Se pravi ce jo namesto v modem vtaknes v telefon, potem dela kot normalna predplacniska kartica. Kaj je pa potem z zacetkom roka uporabe, ali se vedno velja, da moras z njo enkrat na Internet, da se aktivira, ali se aktivira tudi brez tega ? Najbrz acne teci tisti 90/270 rok od vstavitve v telefon ?

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.023
3.675
113
Pri nas je sicer pokritost s Tušmobilom bolj ali manj porazna, saj v hiši sploh ne lovi, sem pa s Tušmobilovim modemom preizkusil Mobitelovo omrežje.

Lokacija Središče ob Dravi

1262258769.png

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.