Novo pri Tušmobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

jozo

Fizikalc
29. sep 2007
461
28
28
Sodišinci
Kolikor vidim je tema namenjena Tušmobilu in po mojem se tukaj lahko prilepi oziroma napiše vse kar je v zvezi z Tušmobilom....če te hitrost interneta ne zanima pa pač tiste poste ignoriraj....

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
Ampak to kurcenje NI NOVO PRI TUSMOBILU! Kolikokrat se?

sej nobenega ne k*****, ti še nočeš vedet, kako je ko koga sk*****
hysterical-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Ne, v tej temi se piše kaj je novega tako kot je rekel Borovnica. Tile testi NISO novosti. Sploh pa ni potrebe po ponavljanju postov v več temah.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Kako je možno, da test hitrosti niso novost?? Seveda je novost, kaj pa če so na določenih področjih povišali hitrost? Uporabnik več krat testira in opazi, da je hitrost višja in jo zato prilepi na za to namenjen forum.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
OK, za teste imate namenjeno drugo temo, tako da poizkusimo tukaj pisati o novostih.

Kot drugo, pa je ponavljanje enakih "postov" nedovoljeno in kot tako naj se tudi smatra v prihodnje.

ViSiON

Pripravnik
18. okt 2007
41
0
6
A ta USB Modem Huaewi, ki ga imajo v akciji, je odklenjen (aka lahk daš noter sim kartice ostalih ponudnikov) al je zaklenjen in dela samo v TUŠevem omrežju?

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Na Gomilskem in v Šmatevžu so pri TMju vklopili nove GSM bazne postaje, v Kranju, Gornji Radgoni in Sevnici pa lahko baje preizkusite tudi Tušmobil UMTS. Še naprej se pridno trudijo in dograjujejo lastno omrežje...

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Na Gomilskem in v Šmatevžu so pri TMju vklopili nove GSM bazne postaje, v Kranju, Gornji Radgoni in Sevnici pa lahko baje preizkusite tudi Tušmobil UMTS. Še naprej se pridno trudijo in dograjujejo lastno omrežje...

Sem opzail ja. Se mi je signal moæno pojačal v hiši. Prej sem imel mal probleme s sprejemom, zdaj pa dela brez problema. Svaka jim čast. Še največji hec je pa bil, da sme jim pisal, da imam ful slab signal in da nisem v rovtah doma ipd. pa so mi rekli da bo nova postaja v bližini postavlena v roku enega meseca. Mal so se ušteli, bla je čez dva meseca, ampak smo jo pa dobil
smile-1.gif
Tko da zdej je tip top.

22. jul 2007
13.575
1.758
113
124
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
sevnica
zmaga.gif
zdej se pa že lažje diha, so me pa presenetili ker sem kakšen mesec nazaj spraševal tehnike in so rekli da tam nimajo nič v načrtu vsaj še kakšno leto

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
A v Sevnici je aktiviran UMTS le na Sevniškem dimniku, ali tudi na RTV Sevnica?

Letos bo verjetno med 100-150 novih baznih postaj. Konec leta ocenjujem, da bo stanje kot pri Si.mobilu v letih 2007-2008 (po številu baznih). Torej med 550 in 600.

Trenutno je stanje iz leta 2004.

22. jul 2007
13.575
1.758
113
124
to pa nimam pojma kje je postavljen, danes ko sem videl novico samo testiral na compu. hitrost in je stvar res nadgrajena - hitrost okoli cca. 2M/0.7M, bom pa malo počekiral z telefonom

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
A na tem USB modemu se da nastaviti tip omrežja? Da bi namesto na GSM bil povezan na UMTS? Ker pri telefonu se da in lovi solidno.

22. jul 2007
13.575
1.758
113
124
ne vem se nisem poglabljal v nastavitve ker sem samo na hitro potestiral, edino se mi zdi da je na gsm signalu prej svetila kontrolna dioda zeleno, zdaj na umts-u pa sveti modro, naj me kdo popravi če ne drži

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.