Novo pri Tušmobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Saj sem ti napisal, da mi naj sporočijo, koliko podatkov sem potemtakem čez vikend prenesel, če sem jih že v petek >600MB, ko neta sploh uporabljal nisem in sem dnevni internet naročil za soboto in nedeljo
smile-1.gif
V glavnem, tuki ste zajebali na celi črti, sorry, 200EUR dat za neko napako je pa mal preveč.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Ok čeprav bi to lahko napisal v Simobilovo temo, je pa to vprašanje za pametnjakoviče s Simobila: imam tudi BlackBerrya pri Simobilu in nimam opcije Beri n se ne morem povezati na internet oz. se nikoli ne povezujem a kljub temu imam mesečno 2MB prenosa! Izklopljen internet in obračunan prenos. Da ne govorim kdaj te Simobil obvesti, da imaš že 200 eur računa, čeprav si ne sluteč kupil smart telefon in mogoče nisi izklopil aplikacij in updejtov
wink-1.gif
Toliko o poštenosti ..

Mislm da je dost o prepucavanju.. Bolj ko bodo šli operaterji v vojno, boljše bo za nas naročnike..

tafrishnzelen

Pripravnik
4. sep 2007
260
0
16
Citat:
Bolj ko bodo šli operaterji v vojno, boljše bo za nas naročnike..

A si siguren? Od kje bo potem denar za investicije? Za subvencije telefonov? Najbolje da je vse zastonj, pa vsi uporabljamo GA628.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Denar si sposodiš, potem pa 2/3 dolga odpišeš, 1/3 pa vrneš v 8 letih. Enostaven način, da si najbolj ugoden ponudnik.

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Nekaj me zanima - a v ta modem pri "Brezmejni Internet 24" lahko daš tudi navadno sim (s številko - recimo ena od sim ki jo uporabljaš v multipaketu) ali so specialne sim kartice posebej za v te modeme?

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Jaz sem dolzan odgovor: na 070 700700 so mi tudi zatrdili (po nekaj preverjanja), da Tusmobil recilkina samo tiste predplacniske stevilke, katere so zapadle zaradi ne-polnjenja v roku 270 dni in da naj ne bi te kartice iz podatkovnega paketa 24 ur nikoli zapadle, ce niso aktivirane. Sicer bi to rad imel na papirju, ker imam nelagoden obcutek, da ne bo tako (pri konkurenci je bila veljavnost neaktivirane SIM precej krajsa kot veljavnost zapakirane vrednostne kartice za polnitev ...), a povedali so isto kakor ti
zmaga.gif

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Smrkc na tvoj post odgovarjam samo ker je zadnji
smile-1.gif

Me prav zanima kdaj bo 'nepristransko' alter moderatorstvo tudi v tej temi naredilo 'red' .....
1190035-untitled.JPG

Priponke

• 1190035-untitled.JPG
    1190035-untitled.JPG
    15,8 KB · Ogledi: 116

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Ok čeprav bi to lahko napisal v Simobilovo temo, je pa to vprašanje za pametnjakoviče s Simobila: imam tudi BlackBerrya pri Simobilu in nimam opcije Beri n se ne morem povezati na internet oz. se nikoli ne povezujem a kljub temu imam mesečno 2MB prenosa! Izklopljen internet in obračunan prenos. Da ne govorim kdaj te Simobil obvesti, da imaš že 200 eur računa, čeprav si ne sluteč kupil smart telefon in mogoče nisi izklopil aplikacij in updejtov
wink-1.gif
Toliko o poštenosti ..

Mislm da je dost o prepucavanju.. Bolj ko bodo šli operaterji v vojno, boljše bo za nas naročnike..

frikenej,.. če ne uporabljaš interneta potem pošlji pritožbo in ko boš dobil (zavrnjeno pritožbo) se obrni na APEK, ki naj razsoja v tvojem primeru,..
Glede obveznosti operaterja o obveščanju pa le to,.. kje pa je odgovornost uporabnika da prebere navodila,.. če kupiš pameten telefon si dokupiš tudi opcijo mobilnega interneta saj v drugem primeru tak telefon neuporaben,.. oz je uporaben toliko kot nokia 1661,..
kdaj pa preljubi tušmobil obvešča svoje stranke o prekoračitvi ali naj se o tem kar pri Juretu pozanimam,..
b

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Kaj hočeš sedaj povedat, da si ne sme vsak kupit pametnega telefona? Ob nakupu pametnega telefona potem podučite uporabnika kaj mu preti, ne pa da se delate mangupe in lupite folk po dolgem in počez na koncu pa zvalite krivdo na njega ne glede na to ali je kriv ali ne. A v navodilih pa piše, da mora uporabnik dokupiti opcijo mobilnega interneta?
smile-1.gif

In frikenej, res boš dobil zavrnjeno pritožbo, ker so navadni nateguni.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
če vzameš pameten telefon moraš vedeti zakaj ga boš rabil, in kakšne posledice uporaba prinaša,.. uporabnikom se ob uporabi svetuje dokup opcij saj je to promet tudi za operaterja, kajne? Stranka pa se odloči sama,.. neredko se odloči da opcije ne potrebuje, uporablja telefon in se čudi znesku na računu,.. ne pozabite da so v poslu pravice in obveznosti,..

glede tvoje pritožbe pa se ne bom ponavljal,..promet je bil izveden, pravilno zaračunan čeprav tega ne priznaš,.. želim ti vso srečo z uporabo Tušmobila,..

b

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Bom še jaz povedal svojo izkušnjo z MI. Kupil sem pametni telefon Samsung 7 pa me je prijazna svetovalka v Si.mobilovem shopu takoj posvarila o možnosti nepotrebnih stroškov če si ne vklopim MI kot opcije za kar sem ji še zdaj zelo hvaležen . Glede na to da sem imel v svojem paketu le 100 mb mi je z dokupom opcije tako prihanila 100€ na telefon plus dodatne stroške po prekoračitvi.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Sej sem za foro dal pritožbo na Simobil, ker se mi je zdelo res čudno da mi obračunava prenos. utemeljitev: tudi BlackBerry ima v ozadju neko aplikacijo, ki uporablja internet in tehniki tega ne znajo pojasniti.
13.gif

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Očitno so lastniki Androidov in BB-jev daleč najboljše stranke naših operaterjev. Komot prepolovijo sedanje subvencionirane cene teh telefonov, saj jim njihovi lastniki že prvi mesec navržejo 200€ porabe.
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
če vzameš pameten telefon moraš vedeti zakaj ga boš rabil, in kakšne posledice uporaba prinaša,.. uporabnikom se ob uporabi svetuje dokup opcij saj je to promet tudi za operaterja, kajne? Stranka pa se odloči sama,.. neredko se odloči da opcije ne potrebuje, uporablja telefon in se čudi znesku na računu,.. ne pozabite da so v poslu pravice in obveznosti,..

glede tvoje pritožbe pa se ne bom ponavljal,..promet je bil izveden, pravilno zaračunan čeprav tega ne priznaš,.. želim ti vso srečo z uporabo Tušmobila,..

b

Ne vem kakšne "pametne" telefone vi prodajate
smile-1.gif

Glej ga mojstra
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Sej sem za foro dal pritožbo na Simobil, ker se mi je zdelo res čudno da mi obračunava prenos. utemeljitev: tudi BlackBerry ima v ozadju neko aplikacijo, ki uporablja internet in tehniki tega ne znajo pojasniti.
13.gif

Piši na support RIM-a ( http://us.blackberry.com/ ) in jim povej kaj so ti rekli, pomojem se ti bojo semjali tam
smile-1.gif
Me prav zanima kaj ti bodo odgovoril.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.