Novo pri Tušmobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Pa še program je malo čuden (nobenih podatkov). Ampak se strinjam.

Jaz sem sprobal naš mobilni internet in sem zadovoljen, tako da prehaja v redno uporabo, ko ga bom potreboval.

Sicer malo off: Noro dobro gredo kuponi za brezplačno priključnino v promet, kar pomeni le eno:=))))

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Youtube tud na teh 350kbit/s ne dela tekoče (0.5 je upload). Saj se ne pritožujem. Za to ceno, ki jo plačujem, sem popolnoma zadovoljen. Ampak mi gre na organ, ko nekateri še vedno prepričujejo kako OH in SPLOH omrežje ima Tušmobil in kako je konkurenca slaba na tam področju.

Na organ bi moralo iti ravno nasprotno od tega, kar ti gre sedaj
wink-1.gif

Kar se tiče hitrosti je pa zadeva takšna, da Tušmobil vsekakor še ni rekel zadnje besede in se zadeve še izvajajo.

Namreč, moje mnenje je takšno, da rajši plačam 1€ na dan in dostopam s kakšnim Mbit-om manj, kakor pa da plačujem 5€ na dan za Mbit več, kajti za 99% stavri na netu, mi povsem zadostujejo trenutne hitrosti, čeprav je moja izkušnja dostopa v povrečju od 3-6 Mbit/s, bomo videli kasneje ko bodo nove storitve v igri, kako bo
wink-1.gif
.

Tušmobil bo hitrosti še zvišal, kaj pa konkurenca bo svoje cene znižala?

Lp.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Bodi brez skrbi, da bo tudi Tušmobil še zvišal cene... če ne bodo šli prej ali slej po sledeh T2-ja. Mi uporabniki lahko le upamo, da bo to čim kasneje.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Bodi brez skrbi, da bo tudi Tušmobil še zvišal cene... če ne bodo šli prej ali slej po sledeh T2-ja. Mi uporabniki lahko le upamo, da bo to čim kasneje.

Seveda bo, tako kot tudi ostali operaterji....

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Citat:

Ostali operaterji so jih ze... samo tisti, ki vidijo samo Tusmobil, tega niti ne opazijo... ceprav se pise TUDI o tem...
smile-1.gif

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Citat:

Ostali operaterji so jih ze... samo tisti, ki vidijo samo Tusmobil, tega niti ne opazijo... ceprav se pise TUDI o tem...
smile-1.gif

Kakšen odgovor je pa to ?
smile-1.gif
Lepo te prosim.... Očitno nisi dojel mojega posta prej...

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Torej namiguješ, da bo razmerje cen med operaterji vedno tako kot je sedaj? Upam, da se ne motiš. Ampak vseeno močno dvomim. Konec koncev imajo vsi operaterji podobne stroške... logično je, da je Tušmobil štartal z najnižjimi cenami. Ampak s takimi cenami bo težko preživeti.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:

smile-1.gif

Saj vem... zagrizenemu Tusmobilovcu je vsak odgovor smesen... Potem se pa cudite, zakaj smo nekateri proti Tusmobilu (oz. niti ne toliko proti Tusmobilu, kot pa proti takim traparijam, ki jih trosijo taki ljudje)... Ravno zaradi takih, ki hodijo po svetu s klapami na oceh in si zatiskajo oci pred realnostjo... in zivijo v svojem svetu
bonk.gif

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:

smile-1.gif

Saj vem... zagrizenemu Tusmobilovcu je vsak odgovor smesen... Potem se pa cudite, zakaj smo nekateri proti Tusmobilu (oz. niti ne toliko proti Tusmobilu, kot pa proti takim traparijam, ki jih trosijo taki ljudje)... Ravno zaradi takih, ki hodijo po svetu s klapami na oceh in si zatiskajo oci pred realnostjo... in zivijo v svojem svetu
bonk.gif

hysterical-1.gif
? In kaj je bilo tukaj tko zagriženega? Dejstva so dejstva, če ti je to težko razumeti potem ti pač ne moram pomagati. Naj ti pojasnim kaj sem mislil, mikrohard je že poštudiral, ti pač še nisi... Tuš vzdigne cene za 10% ravno tako jih bo tudi še mob, simob itd. Vedno bo razmerje podobno, mogoče ne tako veliko kot je sedaj, ampak bo pa, v korist uporabnika seveda.

Mislim, da si ti bolj zagrižen uporabnik nekega operaterja kot to praviš za druge, saj ne preneseš realnosti in dejstev, ki držijo.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Torej namiguješ, da bo razmerje cen med operaterji vedno tako kot je sedaj? Upam, da se ne motiš. Ampak vseeno močno dvomim. Konec koncev imajo vsi operaterji podobne stroške... logično je, da je Tušmobil štartal z najnižjimi cenami. Ampak s takimi cenami bo težko preživeti.

Res je. Se pa strinjam, da mogoče čez čas nebo več takega razmerja, ampak bo pa še vedno v korist tušmobila. Stroške imajo vsi podobne, marže pa ne.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
hysterical-1.gif
? In kaj je bilo tukaj tko zagriženega? Dejstva so dejstva, če ti je to težko razumeti potem ti pač ne moram pomagati. Naj ti pojasnim kaj sem mislil, mikrohard je že poštudiral, ti pač še nisi... Tuš vzdigne cene za 10% ravno tako jih bo tudi še mob, simob itd. Vedno bo razmerje podobno, mogoče ne tako veliko kot je sedaj, ampak bo pa, v korist uporabnika seveda.

Mislim, da si ti bolj zagrižen uporabnik nekega operaterja kot to praviš za druge, saj ne preneseš realnosti in dejstev, ki držijo.

Ce kdo kaj tezko razume, ste to kvecjemu tisti, ki na vse pretege hvalite svoj Tusmobil... in sanjatze, da je najboljsi operater v tem univerzumu... in ima najboljso opremo... Manjka mu zal samo nekaj bistvenega... in to so uporabniki
smile-1.gif
...

In razmerje ni nujno, da bo vedno tako... Ker slej ko prej bo zakelj prazen...
evil.gif
Sploh ce ne bo uproabnikov ...

In kot kaze res vidis samo tisto, kjer pise TUSMOBIL ... ker jaz NIKJER ne zagovarjam svojega operaterja... ker uporabljam storitve vseh (razen T-2) ... tako, da lahko govorim iz lastnih izkusenj... in ne tako, kot nekateri drugi, ki jim je njihov ponudnik svetinja... cez planke k sosedu pa ne vidijo
smile-1.gif

In sedaj, ko se je EuroDJ malce umiril, se pa pojavi ene par drugih PR trobil Tusmobila
confused-1.gif

Imam dovolj... ker s takimi ljudmi je tako vsakrsna debata brezplodna ... in ne vodi nikamor ...
rolleyes-1.gif

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Nevem kje sme kaj govoril od opreme? Kje sem govoril da je najboljši? Je pa najcenejši, to je pa dejstvo, ki ga očitno težko zastopiš. Ja, tušmobil testiraš v Medvodah in to je to, imaš ga za testne potrebe, za vsakodnevno uporabo pa ne. Ja bravo Thomas, saj sem napisal, da razmerje najbrž ne bo vedno tako kot je, bo pa še vedno boljše kot pri ostalih. Tudi sam sem bil uporabnik mobitela dolga leta, uporabnik simobila ne tako dolgo, tušmobila pa lahko vidiš v podpisu. Za uporabnika mi je do sedaj bil najbolj prijazen Tušmobil in kaj naj sedaj? Ga pluvam, zato ker en Thomas iz Medvod ne mara TM? Najmanj plačujem in največ imam. Ja očitno zagovarjaš, če vse ki pohvalijo tušmobil in ga zagovarjajo oz. pohvalijo zmerjaš da so zagriženi tušmobilovci, PRovci itd. Lepo prosim, jaz te nisem v noben koš vrgel, samo iz tvojih postov pa lahko razberem, da ti gre Tušmobil močno na falus in da si zagovornik drugega operaterja, kar seveda ni nič narobe.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Jaz bi z veseljem videl, da bi bila cenovna politika 1 EUR/dan vzdrzna dolgorocno, cetudi hitrost ni polna (zaradi modema - ugibam, da bi z lastnim hitrejsim modemom v obmocju nadgrajene bazne imel polno hitrost ?) in da ob tem ne bo hitrost cez kaksen mesec drasticno upadla zaradi preobremenjenosti omrezja, kot se je to zgodilo pri Simobilu ob uvedbi "neomejene" narocnine. Tusmobil je ze v zacetku dodal klavzulo za "pravicno uporabo", torej upam, da so bolj realno ocenili zmogljivost svojega omrezja in jim prilagodili cenovno politiko.

Zakaj bi to rad videl ? Ker to pomeni, da bodo tudi drugi morali cene oklestiti. Sem pri Mobitelu, podatkovnega prenosa sicer trenutno ne uporabljam (morda MB ali par MB na mesec), a ob dovolj ugodni ceni bi ga, zaenkrat pa cena pri njih ni dovolj ugodna.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Na FB:
Z veseljem vam sporočamo, da je odslej UMTS na voljo na treh novih lokacijah:
- Vrhnika
- Sinja Gorica ter Gora Oljka

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Manjkajo uporabniki?! Čakamo na report konec aprila..
wink-1.gif

Jest: če so uporabniki Tušmobila zadovoljni je to vse kar Tušmobil potrebuje, tvojih negativnih publicitet zagotovo ne. Težko je priznati da je nekdo boljši. Jaz priznam da je imel Simobil dobro ponudbo, ampak sedaj ko so dvignili cene, nikakor ne najdem ugodnega paketa in ugodnega telefona v enem. Tušmobil pa preko svojih poceni in kvalitetnih storitev zadovolji uporabnike. Zanimiva mi je njihova kreativna ponudba: en paket več številk, enote, itd. nekaj novega na trgu.. in mislim da kar postaja narekovalec ponudbe. Uporabniki se bodo še naprej selili k Tušmobilu!

Tako da tvoj offtopic haterski komentar raje premakni v temo svojega operaterja
wink-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Haterski offtopic??? Ce sem objavil speedtest, kjer je Tusmobil najslabsi, je to haterski offtopic? Ce sem izrazil svoje mnenje, je to tudi haterski offtopic???

Pa jaz nisem tak, kot Tuspomobil trobila, ki s Tusmobilom smetijo vse teme... Kolikor vem, je tale tema o Tusmobilu... in NIKJER ne pise, da se tukaj sme pisati samo lepe stvari o Tusmobilu... ali sem mogoce kaj spregledal?

Zal pa normalen dialog s tabo in nekaterimi drugimi uproabniki, pri katerih je zelo ocitno, da povzdigujejo Tusmobil v nebesa, ni mozen...

In kot sem ze napisal... EuroDJ (s svojimi nestetimi alter nicki) se je zelo poboljsal... Upam, da se bodo tudi ostali... in seveda upam, da se bo tudi Tusmobil se poboljsal...

S tem se umikam iz te teme... ker je zelo ocitno, da nekatere ZELO moti, ce nekdo napise kaj negativnega cez Tusmobil... oz. ce napise bolj malo pozitivnega ...
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
frikenej,..
Ponudba Tušmobila se popravlja, akcije so zanimive in verjetno nekaterim upoabnikom finančno blagodejne o tem ni dvoma,.. je pa v ozadju mobilnega interneta za 1€ verjetno drug point o katerem ne želim ugibati,..
Blagodejnost akcij za tušmobilove uporabnike je jasna, za finančni oddelek pa je zgodba popolnoma drugačna.

Zanimivo bo pogledati aprilske podatke o prenosu številk in pridobljenih uporabnikih,... bo Tuš najboljši? Je omrežje res najboljše? Nihče mi ne rabi odgovarjat rad bi le da se nekateri zamislite resničnosti besed, ki jih trosite po tem forumu,...

Verjamem da znate biti tudi bolj objektivni,..

b

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:.
Blagodejnost akcij za tušmobilove uporabnike je jasna, za finančni oddelek pa je zgodba popolnoma drugačna.

Erm, nisem ziher, da majo Kontroling
smile-1.gif

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Jest, madonca, kdo ti je rekel, da ne smeš pisati slabih stvari?
smile-1.gif
Pa še enkrat, nobenega ZELO ne moti, če imaš ti svoje mnjenje o tušmobilu. Moraš sprejeti dejstvo, da se pač ne bojo vsi strinjali vedno stabo. Ne vem, se imaš ti mogoče za kakega trendsetter-ja al kaj? Tukaj ti uporabniki samo govorijo, da so zadovolni (in tudi obratno) s tušmobilom in da jim služi dobro, to je vse. Očitno je potemtakem problem v tebi? Kar se pa tiče testov, ki jih objavljaš.... Nihče ti ni rekel, da jih ne smeš, da niso ok ipd. Testni uporabniki, ki imajo čas za to, so vedno dobrodošli, in to pri vsakem operaterju. Seveda pa je jasno, da pa vsi uporabniki niso vedno zadovoljni kjerkoli že so, zato je pa vedno dobrodošla konkurenca, ki se jo nekateri očitno zelo bojijo.

Nazadnje urejeno:

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Če recimo spremenim paket iz brezmejnih 2000 na multipaket 2000 potem plačam za spremembo paketa 10€? Če hočem zraven še 2 popolnoma nove številke/sim kartice, ki bi jih vezal na multipaket - je kakšen začetni strošek? Če prav razumem so aprila še zastonj te številke vezane na multipaket, če pa sklenem kasneje, pa je vsak mesec dodatna št. 2€?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.