Novo pri Tušmobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Ubistvu 180s interval v M omrežju sploh ni tolk slab, kot zgleda, če govoriš dolgo? Za kratke pogovre je pa pač jeba
smile-1.gif

mpm

Pripravnik
18. avg 2007
135
7
18
Je to res da TM nima več roaminga v ljubljani? še v katerem drugem mestu?

frenky666

Pripravnik
23. nov 2009
181
0
16
Novo mesto
Ker se mi počasi končujejo leta in z njimi ugodnosti Džabesta, gledam kam naj prešaltam, ker je Mobitel "starejšim" precej neprijazen s paketi. Nekako mi po porabi najbolj ustreza Tuš Mobil, me pa malo skrbi to večno nerganje glede pokritosti s signalom. Kako ste kaj ostali zadovoljni ob povprečni uporabi. A obstaja kakšen način, kako stestirati, kako je s signalom na doloečni lokaciji? Da bi pač preveril kako je z njim, tam, kjer se največ zadržujem? Morda kakšna shema. Saj načeloma sem tako 95% časa v mestu, tako da najbrž s tem ni problem. Ali pač? Pa vi recimo ves čas čekirate, če ste v pravem omrežju?

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Pokritost boš najlažje preveril, če kupiš en predplačniški paket za 3,99€, ki ima že naloženih 5€ dobroimetja. Tako sem naredil tudi jaz, da sem sprobal pokritost.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Za preverit kako je na tvoji lokaciji je najlažje da si nabaviš predplačniško kartico ki stane 3.99€ in ma naloženo že 5€ in pač sprobaš če si zadovoljen greš na naročnino če ne pa enostavno vržeš sim stran..

Jst lahko trdim da od velenja do kopra deluje odlično...in sam sem celi cajt na tušmobilovem omrežju in nobenih težav pa sem že 3 leto pri njih..
wink-1.gif

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik frenky666 pravi:
OK, hvala, bom potem eno kartico kupil
smile-1.gif

Nebo ti žal, boš videl
wink-1.gif
Saj če nima signala, te pa vrže na mobitel, kar se zgodi sicer redko, ampak se zgodi. Stvar dela BP.

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
Jaz sem pa glede na pisanju tukaj gor pričakoval več in sem malo razočaran.

Ženo sem spravil iz T2 na Tušmobil in ima sedaj veliko pogovorov (na poti do/iz službe) s prekinitvami in odmevi v slušalki.
Nasploh pa me čudi, da v Štepanjcu nima 3G signala (prej na T2 BP).

Ampak cena je zaenkrat prava, ostalo pa bomo še videli/slišali.
evil.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Alex pravi:
Jaz sem pa glede na pisanju tukaj gor pričakoval več in sem malo razočaran.

Ženo sem spravil iz T2 na Tušmobil in ima sedaj veliko pogovorov (na poti do/iz službe) s prekinitvami in odmevi v slušalki.
Nasploh pa me čudi, da v Štepanjcu nima 3G signala (prej na T2 BP).

Ampak cena je zaenkrat prava, ostalo pa bomo še videli/slišali.
evil.gif

Pri kateri stvari si razočaran?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Hmmm... kaj od tega ni jasno napisano?
evil.gif

20110323-jid226ubetsku6yukhc6t6r73d.jpg

Hmmm prvo je napisal da je razočarana glede na to kar je blo tukaj napisano...pol je komi pisal kake ma težave njegova žena...

Zato njega sprašujem v čem je razočaran in ne tebe..
wink-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Deky, jasno piše v čem je težava. Kar sem odmevov tiče, se je to tudi meni že dogajalo. Zadnje čase je tega malo manj, a se še vedno dogaja. Je pa res zoprn občutek, poslušat samega sebe. Glede na hitro graditev omrežja bo težava zagotovo odpravljena.

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Hmmm... kaj od tega ni jasno napisano?
evil.gif

20110323-jid226ubetsku6yukhc6t6r73d.jpg

Hmmm prvo je napisal da je razočarana glede na to kar je blo tukaj napisano...pol je komi pisal kake ma težave njegova žena...

Zato njega sprašujem v čem je razočaran in ne tebe..
wink-1.gif
Napisal sem, da sem jaz razočaran, glede na pisanje tu gor. Žena sploh ne ve za Alter.
Če ima težave žena jih imam jaz potem še večje, ker sem jo spravil na Tuš.
hysterical-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.