Novo pri Tušmobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Spremembo paketa vedno plačaš. Prenos številke tudi, dvakrat po 5 EUR.
smile-1.gif

Raje plačam 2x 5 € prenos številke, kot pa 1x 10 € spremembo paketa. So me že 1x na*ukal, ko sem sklenil paket Tuš Brez, drugič jim pa nebo uspelo.

Sam še vedno pozabljaš na priključnino ki stane 10€ki plačaš novem opareterju. Plus prejšnjem staremu opareteru 5€ do je 15€ stroška
wink-1.gif

to pomeni če dvakrat preneseš številko je skupni stroške 30€
grims-1.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:

Neomejeni internet? A nimajo nek limit 20Gb? ............

Internet ti je v paketu Brezmejnih X ali Multipaket Brezmejnih X neomejen.

Po 20 Gb prenosa ti pade hitrost, če se ne motim na EDGE do 20 Gb pa uporabljaš vse hitrosti, katere so ti na razpolago v danem trenutku, brez omejitev
grin1.gif
.

Lp.

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
Danes sem spremenil Brezmejnih 1000 v Multipaket 1000. V Planetu MB mi je uslužbenka rekla, da se po 30.4.2011 v vsakem primeru plačuje 2€ po sim kartici
13.gif
Malo čudne so uslužbenke v tej poslovalnici. A lahko kod od Tušmobilovcev potrdi, da se tudi po 30.4. ne plačuje 2€ mesečno po simki. Aja, pa še eno vprašanje. V Multipaket bi dal Tuševo prepaid številko na kateri je 30€ dobroimetja. Mi tole propade ali se lahko kako porabi. Šteilko sem uporabljal v avtonavigaciji/telefonu in skoraj ne kličem z njo in nekako ne morem porabit tole v doglednem času (beri do 30.4.).
Lp
Damijan

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Glede prenosa podatkov je po moje mišljeno, da če porabiš v celem mesecu 1 kb, ti gre zato 1 enota. Ampak tudi če porabiš 1000kb, ti bo še vedno šla ena enota. Od 1001kb do 2000kb 2 enoti...

Naj kdo potrdi, če si prav razlagam porabo podatkov.

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
Na to ti lahko kar jaz odgovorim. Če preneseš 1kb ti odšteje 0,001 enote. Opazil sem tudi, da pri klicih v druga omrežja, ki so krajši od 30s obračuna 0,5 enote.
edit: ja pri prenosu podatkov je obracun na 10kb, torej ko preneseš 10k se odšteje 0,01 enote. Preneseni podatki iz posamezne seje se seštevajo. Na telefonu imam nastavljeno, da se poveže vsako uro in sinhronizira mail, vreme...in se po 5 minutah odklopi. Meni so dali v Planetu MB napačno informacijo o tem, kako se to obračunava. Ženska je trdila, da se zadeve ne seštevajo, ampak se stalno obračuna 1 enota nap. za 100kb prenosa, kar pa ni res, saj ti obračuna 0,1 enote.

Nazadnje urejeno:

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Samo hitr povzetek in me prosim popravite, če se motim!

Dva paketa brez bi združil v Brezmejnih 200:

Plačam 2x10€ za spremembo paketa in plačujem mesečno 9€ oz., če podpišem aneks za ugodnost plačujem mesečno 6,75€ do 200 porabljenih enot za obe številki!
Zastonj pa lahko vzamem še dodatno SIM za prenos podatkov za katero mesečno ne plačujem dodatno lahko pa koristim "bazen" 200 enot iz paketa Brezmejnih 200.

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
Jaz sem po 12 letih Mobitela prijetno presenečen na Tušu. Vse dela, na območjih, kjer se največ zadržujem, imam stalno UMTS signal, doma celo boljši kot je bil Mobitelov. Glede na speedtest je prenos podatkov 2x hitrejši kot pri Mobitelu. Zaenkrat samo pozitvine izkušnje, pa še mesečni strošek se mi je prepolovil.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik Dare1 pravi:
Danes sem spremenil Brezmejnih 1000 v Multipaket 1000. V Planetu MB mi je uslužbenka rekla, da se po 30.4.2011 v vsakem primeru plačuje 2€ po sim kartici
13.gif
Malo čudne so uslužbenke v tej poslovalnici. A lahko kod od Tušmobilovcev potrdi, da se tudi po 30.4. ne plačuje 2€ mesečno po simki. Aja, pa še eno vprašanje. V Multipaket bi dal Tuševo prepaid številko na kateri je 30€ dobroimetja. Mi tole propade ali se lahko kako porabi. Šteilko sem uporabljal v avtonavigaciji/telefonu in skoraj ne kličem z njo in nekako ne morem porabit tole v doglednem času (beri do 30.4.).
Lp
Damijan

podala ti je napačno info glede obračunavanja 2€ za dodatne sim-ke - če skleneš do 30.04 z tisto SIM maš free za skoz dodatno naročnino.... dobroimetje se na prepaid računu ob prehodu v naročniški sistem briše, tko da ga je pametno prej porabit preden delaš prehod...

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Dare1 pravi:

....da so kao oni vse v mailu dobili in da se pač plačuje... Ista oseba mi je ob sklenitvi brezmejnih 1000 trdila, da če se prenese 1kb in prekineš povezavo, gre 1 enota - kar seveda sploh ni res...

Bog ve, katere email-e so oni brali in kdo jim jih je posredoval
grin1.gif

Citat:
Uporabnik Dare1 pravi:
Jaz sem po 12 letih Mobitela prijetno presenečen na Tušu. Vse dela, na območjih, kjer se največ zadržujem, imam stalno UMTS signal, doma celo boljši kot je bil Mobitelov. Glede na speedtest je prenos podatkov 2x hitrejši kot pri Mobitelu. Zaenkrat samo pozitvine izkušnje, pa še mesečni strošek se mi je prepolovil.

To smo nekateri ugotovili že kar nekaj časa nazaj, res je da obstaja še prostor za dodatne izboljšave, vendar sodeč po preteklih izkušnjah s TMB, so kar dovzetni za realizacijo le teh.

Sicer pa dobrodošel na drugi strani in sem vesel, da je še kdo izkusil konkretno pozitivno izkušnjo, kar se tiče ugodnosti cen in storitev pa bi sicer mogli kot sleherni uporabniki izkusiti že daleč nazaj, še pred prihodom Tušmobil-a, ampak saj veš kako pravijo; "Nikoli ni prepozno."
cheer.gif

Lp.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Tudi mi smo prestopli na green side of force in mi ni žal čakam na vklop kartice pol pa veselo na klic.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
aplauz.gif
Pa še to, kuponi za brezplačno priključnino so še vedno na voljo, za dodatne informacije o ponudbi pa na ZS.

Nazadnje urejeno:

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik tado pravi:
aplauz.gif
Pa še to, kuponi za brezplačno priključnino so še vedno na voljo, za dodatne informacije o ponudbi pa na ZS.

Dobro za vse! Tušmobil je zakon, dobra ponudba takoj privabi nove naročnike
nahrung002.gif
Spomnim se včasih kakšne vrste so bile v Mobitelovem centru, danes ko sem šel mimo v Cityparku, razen prodajalcev ni bilo notri nobenega. Res zanimivo!

yogy

Pripravnik
26. jan 2011
128
0
16
Pozdravljeni,

na 070700700 so mi različno odgovorili na moje vprašanje, zato prosim, če mi lahko kakšen ''stručko'' na tem forumu poda pravi odgovor.
Imam paket brezmejnih 1000 in aneks na 1 leto (še 8 mesecev). Vzel sem telefon za 110 EUR. Vzel bi brezmejni multipaket X, kjer bi dodal še 2 uporabnika (prehod iz Debitela). Torej bi nas bilo 3 (družina). Kaj vse moram plačati?
Ker bi vzel 2 nova telefona in porabil ugodnost v višini 540 EUR me zanima kako je s prvim aneksom, ki ga imam 1 leto. Ga moram odplačati oziroma se odšteje od ugodnosti?
Ne vem zakaj se aneks nekako ne prenese, saj se itaq vežem za 24 mesecev. Je res potrebno prvi aneks komplet odplačati.
Če dobim kupone, mi pridejo prav oziroma jih lahko koristim?
Če ne porabim ugodnosti ali jo lahko koristim kasneje?

Hvala za odgovore

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.