Novo pri Tušmobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mataur

Pripravnik
10. jun 2010
52
0
6
Grosuplje
fantje moji dragi... ne potrebujem nobene pomoči tušmobilovega operaterja, glede nepokritosti s signalom...bojim se da bo prišlo do tega, da bo tušmobil kmalu potreboval izkušnje in opozorila svojih uporabnikov na tem področju. Aroganca, s katero trenutno, zavračate dobronamerne kritike, ne bodo pripomogle pri povečanju naročnikov, kar pa, roko na srce, edino šteje...kot uporabnik tušmobilovega omrežja, težko prepričam nekoga, samo s tem, da so najcenejši na mobilnem trgu, če jim je pokritost s signalom resnično slaba...tukaj vas je kar nekj, ki ste pri "koritu" in upravičeno pričakujem, da pritisnete na ustrezne vzvode, da se to popravi, ali pa podajo ustrezno obrazložitev...pričakujete od mene, da se obrnem na online tel. številke, na katerih visijo slabo plačani študentje in podam svoja opažanja...mislm...mal več resnosti in spoštovanja do naročnikov tušmobila, bi vseeno pričakoval...ali se morda motim??
Pa še to, kar je nekatere užalilo...ja, sramota je, da v Tuševem trgovskem centru v Grosuplju ni tušmobilovega signala...???...za piko na "i", je pa tam še tušmobilovo prodajno mesto...???...

Nazadnje urejeno:

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
dejstvo, da ti na forumu ne moremo pomagati glede pokritosti in da je edini in pravi naslov številka 080 700 700, ni v noben pogledu neresnost in nespoštljivost do TM uporabnikov....

kar se tiče signala v TUŠ Grosuplje zna biti malo smešno, vendar daleč od tega da je to sramota (operater je še v izgradnji omrežja), ampak vsak ima svoje mnenje...

a si zihr da so študenti tok slabo plačani? poznam nektere k zaslužjo lepe dinare (pa ne govorim za TM)...

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Mene pa zanima, kam lahko pokličeš na simobil ali mobitel, če kaj ni ok? Tam te najbrž kr povežeje z direktorjem?

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mataur pravi:
Mene, pa zanima, kako si lahko Tuš privošči tako sramoto, da je brez signala v lastni trgovini v Grosuplju in te vrže na Mobitelov roming. Za povrh vsega, pa ima v tej trgovini še svojo poslovalnico za sklepanje naročniških razmerij...???...tudi signal med Lj. In Gros. se je poslabšal v zadnjem cajtu.

Ni vrag, da če je signal enkrat bil dober in po tvojem slabši, da ne bo sedaj čez čas odličen, tudi na tvojem koncu bodo prišli monterji, ki so sedaj, če sem prav razbral z drugega foruma, te dni mudijo da do zmontirajo še preostali link na novo postavljenemu stolpu z bazno postajo na avtocesti M.Sobota- Maribor pri izvozu za Zgornjo Senarsko
grin1.gif

Je res, da je trgovina mišljena po mojem mnenju, kot mikrolokacija in po prioriteti v tem trenutku očitno ni na prednostnem nivoju in se absolutno strinjam s teboj glede tega, vendar to ne pomeni, da ne bodo tega spremenili
grin1.gif

Lp.

pep

Pripravnik
21. avg 2007
393
24
18
Malo za šalo, malo zares :D
"Čujte v Pesnici pri Mariboru je tudi trgovina Tuš, pa tam nikak nea vleče"
/joke mode off
Malo zasledujem, kakšen je signal tam kjer se gibljem in sem danes bil tam brez signala...
Saj - sicer pa vem, da se dela na izboljšanju pokritosti...

...Pa brez zamere
wink-1.gif

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Citat:
Uporabnik mataur pravi:
Če sem pravilno razbral iz foruma, si ti (tado) službeno povezan s Tušmobilom, tako, da pričakujem, da ti preveriš moje trditve. Osebno me niti ne gane dosti, čeprav smo vsi v familiji Tušmobilovi uporabniki...signal med Lj. In Gros. pa se je poslabšal, čeprav, je bil že čisto zadovoljiv. To ni kritika, samo dobronamerno opozorilo, da nasprotniki Tušmobila, ne bi imeli preveč municije za kritiko.
Včeraj sem testral med Ljubljano in Grosupljem in lej ga zlomka UMTS signal skoraj povsod 5/5 (razen med obema tuneloma šel za kratko na 3/5).

Tej relaciji se je popravil signal, ko so aktivirali bazno na Malencah (ki pokriva tunel proti Dolenjski ter predor Golovec) - november 2010.

Tušmobil gradnjo omrežja lahko spremljaš:
http://www.dreamdesign.si/projekti/tusmobil-bazne-postaje.html
http://www.dreamdesign.si/informacije/mobilna-telefonija/107-gradnja-tusmobil-omrezja.html

Število se pa vsako leto povečuje (za okoli 100):
- 2. november 2010: 430
- 31. december 2009: 350
- 31. december 2008: 278

Tuš načrtuje vsaj 700 baznih postaj. (hint: Si.mobil je imel pred letom 644 baznih postaj). Če jih Tušmobil letos zgradi 100 baznih na 550, potem bo tako stanje kot pri Si.mobilu leta 2007.

Drugače so včeraj podražili gostovanje v tujini izven EU. Novi cenik za Hrvaško je:
http://www.dreamdesign.si/info...a.html#tusmobil

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.637
4.369
113
No eno vprašanje, kaj za ta družinski paket "Brezmejni se plača ena priključnima ali za vsako številko posebej.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
vsaka številka ima svojo priključnino, če pa vzameš na vsaki številki aneks ti pa lahko tado pošlje kupon za free priključnino pa je... 2€ na dodatno sim se bo računal vsem tistim ki bodo paket sklenili po 30.04, nosilna številka ne plačuje dodatnih 2€ za sim.

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
1. Je strosek 2 € enkraten ali pa je strosek zaracunan vsak mesec (kot "narocnina").?
2. Upokojenci placajo prikljucnino (10 €) ali ne?
Lp

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
OMG kiri čudaki od Tuša, Multipaketi imajo MANJŠO ugodnost kot Brezmejni, kar pomeni, da moj fotr ne more iz Brez200 na Multi200, ker je en teden nazaj uzel mobitel, na multi je pa ta Mobitel 30EUR dražji. So si pa sami krivi idioti, bo pa matka ostala na Mobitelu.

Kir idiotizem, da otežiš prehod tako, da za malenkost spremeniš subvencijo, ravno toliko, da se potem ne da paketa sklenit. Pa sem siguren da je tako Tušu kot meni čisto vseeno za tistih 30EUR, sam v splošnih pogojih piše paketa ni mogoče sklenit... Kva sm zdj jezen ko so tko zakompliciral...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
1. Je strosek 2 € enkraten ali pa je strosek zaracunan vsak mesec (kot "narocnina").? gre za "mesečno naročnino"
2. Upokojenci placajo prikljucnino (10 €) ali ne? "če ima odrezek potem ne"
Lp

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
OMG kiri čudaki od Tuša, Multipaketi imajo MANJŠO ugodnost kot Brezmejni, kar pomeni, da moj fotr ne more iz Brez200 na Multi200, ker je en teden nazaj uzel mobitel, na multi je pa ta Mobitel 30EUR dražji. So si pa sami krivi idioti, bo pa matka ostala na Mobitelu.

Kir idiotizem, da otežiš prehod tako, da za malenkost spremeniš subvencijo, ravno toliko, da se potem ne da paketa sklenit. Pa sem siguren da je tako Tušu kot meni čisto vseeno za tistih 30EUR, sam v splošnih pogojih piše paketa ni mogoče sklenit... Kva sm zdj jezen ko so tko zakompliciral...

ugodnost za aprat na navadnih paketih ni fiksna in se spreminja glede na paket in vrednost aparata... v Multipaket200 je ugodnosti 90€, torej če imaš aneks z ugodnostjo 90€ ali manj greš lahko na Multipaket200, če je aneks višji potem padeš v višji razred... zna bit neugodno v teh primerih ja...

22. jul 2007
13.563
1.745
113
124
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
1. Je strosek 2 € enkraten ali pa je strosek zaracunan vsak mesec (kot "narocnina").? gre za "mesečno naročnino"
2. Upokojenci placajo prikljucnino (10 €) ali ne? "če ima odrezek potem ne"
Lp
potem pride brezmejnih X z 5 simkami-69€

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
67€, ker računaš 4*2€, nosilna nima obračunane naročnine na dodatno sim... do 30.4. so dodatne sim free za vedno...

Nazadnje urejeno:

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Sam kaj češ, še vedno je Brezmejni cenejši od konkurence. Sčasoma bo tudi mama spoznala da ima višji račun od očeta in se bo priključila Tušmobilu
cool-1.gif

Glede mikrolokacij je bilo pa tukaj toliko napisanega! Sem Simobilov uporabnik in sem že parkrat skoraj znoru zaradi njihovega signala predvsem na smučiščih, ki ga sploh ni. Pri Tušmobilu v takem primeru saj lahko preklopi na roaming Mobitela in nujni klic je lahko opravljen ne glede na ceno.

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Tale Multipaket je pa res hud. Sploh nisem opazil prej
smile-1.gif

Torej nekako tako, da naročniki brezmejnih paketov lahko od 1.3. na svoj paket vežejo dodatne 4 uporabnike in si delijo brezmejne enote (oče ima paket 1000 in si te enote deli še s otrokom, ženo in eno sim kartico pa uporabi za mobilni internet. Ugodnost za nakup telefona lahko razdeli na več poceni telefonov, namesto enega dragega )

Opazil sem tudi novost za USB modem za 1 EUR – vsi naročniki brezmejnih paketov imajo opcijo, da prejmejo dodatno sim in USB modem za 1 EUR. Enote iz paketa lahko koristijo za mobilni internet.

Je še kakšna novost ali samo kritike padalcev?
smile-1.gif

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
A kdo ve za 100%, kaki so stroški spremembe paketa na enega z več kot 4EUR nižjo mesečno naročino z aneksom. Namreč če iz brez200 ne morem na multi200 bi lahko šel na multi1000, pa potem takoj spremenil paket na multi200.

V ceniku piše strošek 40EUR za tako spremembo, ampak po pravici povedano tega ne verjamem, pomoje ti zaračunajo še razliko ugodnosti glede na aneks, ki ga imaš? Ker če je strošek res samo 40EUR se da to močno izkoriščat. Vzameš paket Brez X za 59EUR, pa kar takoj spremeniš na Brez200(recimo v drugi poslovalnici naslednji dan, da te postrani ne gledajo) pa plačaš samo 40EUR za spremembo, vzameš pa telefon vreden 0EUR na brez X, ki bi te stal na brez200 kake 300EUR več. Se res da to delat? Al kak je dejanski strošek prehoda.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik dinos77 pravi:
Tale Multipaket je pa res hud. Sploh nisem opazil prej
smile-1.gif

Torej nekako tako, da naročniki brezmejnih paketov lahko od 1.3. na svoj paket vežejo dodatne 4 uporabnike in si delijo brezmejne enote (oče ima paket 1000 in si te enote deli še s otrokom, ženo in eno sim kartico pa uporabi za mobilni internet. Ugodnost za nakup telefona lahko razdeli na več poceni telefonov, namesto enega dragega )

Opazil sem tudi novost za USB modem za 1 EUR – vsi naročniki brezmejnih paketov imajo opcijo, da prejmejo dodatno sim in USB modem za 1 EUR. Enote iz paketa lahko koristijo za mobilni internet.

Je še kakšna novost ali samo kritike padalcev?
smile-1.gif

Akcija USB modem za 1€ velja posebej za Multipakete in ne za navadne Brezmejne pakete... če skleneš do 30.04 prejmeš še 20GB prenosa podatkov, ki velja 3 mesece
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.