sem tudi sam opazil. V Žurnal24, Tušmobil draži do 30%, potem pa prilepijo razpredelnico, kjer je najcenejši.Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Kljub podražitvi mislim da je TM še vendo med najcenejšimi. Se motim ?
sem tudi sam opazil. V Žurnal24, Tušmobil draži do 30%, potem pa prilepijo razpredelnico, kjer je najcenejši.Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Kljub podražitvi mislim da je TM še vendo med najcenejšimi. Se motim ?
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Pohvalna zadeva, ampak problem je, da paketi niso vedno 100% primerjlivi med sabo.
Citat:
DO 30.4. DODAMO ŠE 20 GB PRENOSA PODATKOV!
Vsi, ki boste do 30. 4. 2011 sklenili naročniško razmerje za izbrani BREZMEJNI MULTIPAKET in izbrali ponudbo mobilni telefon + USB modem, boste prejeli še dodatnih 20 GB prenosa podatkov v omrežju Tušmobil za brezskrbno surfanje po internetu. Prenos podatkov vam bomo naložili na SIM kartico za mobilni internet, porabili pa ga boste lahko v treh mesecih.
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
a mata oba aneks? če skleneš paket do 30.04 je dodatna SIM free za vedno...
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Družinski Brezmejni paketi so tukaj:
http://www.tusmobil.si/paketi/multipaketi.html
Smrkc ti je dal odlični nasvet. Z veseljem ti bodo tam pomagali.Citat:
Uporabnik mataur pravi:
Če sem pravilno razbral iz foruma, si ti (tado) službeno povezan s Tušmobilom, tako, da pričakujem, da ti preveriš moje trditve. Osebno me niti ne gane dosti, čeprav smo vsi v familiji Tušmobilovi uporabniki...signal med Lj. In Gros. pa se je poslabšal, čeprav, je bil že čisto zadovoljiv. To ni kritika, samo dobronamerno opozorilo, da nasprotniki Tušmobila, ne bi imeli preveč municije za kritiko.
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Probaj sedaj..meni deluje spet tako v IE kot FF brskalniku..