Novo pri Tušmobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Kljub podražitvi mislim da je TM še vendo med najcenejšimi. Se motim ?
sem tudi sam opazil. V Žurnal24, Tušmobil draži do 30%, potem pa prilepijo razpredelnico, kjer je najcenejši.

TARIFEpikaSI

Pripravnik
30. maj 2010
172
0
16
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Pohvalna zadeva, ampak problem je, da paketi niso vedno 100% primerjlivi med sabo.

Kaj imaš v mislih, ko omenjaš primerljivost Semantique?

@frikenej nas veseli, da ti je všeč. Morda bodo novi paketi Mobitela kaj popravili razmerje
wink-1.gif
Jih vnesemo do konca tedna oz. ko jih uradno objavijo.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
DO 30.4. DODAMO ŠE 20 GB PRENOSA PODATKOV!
Vsi, ki boste do 30. 4. 2011 sklenili naročniško razmerje za izbrani BREZMEJNI MULTIPAKET in izbrali ponudbo mobilni telefon + USB modem, boste prejeli še dodatnih 20 GB prenosa podatkov v omrežju Tušmobil za brezskrbno surfanje po internetu. Prenos podatkov vam bomo naložili na SIM kartico za mobilni internet, porabili pa ga boste lahko v treh mesecih.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Neki me zanima. Če sem jaz že pri tušu in punca tut. In zdej bi šla v en paket. Bom potem plačeval ceno paketa + 2 EUR za njeno cifro oz. sim kartico, ne glede na to, da jo že ima?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
a mata oba aneks? če skleneš paket do 30.04 je dodatna SIM free za vedno...

mataur

Pripravnik
10. jun 2010
52
0
6
Grosuplje
Mene, pa zanima, kako si lahko Tuš privošči tako sramoto, da je brez signala v lastni trgovini v Grosuplju in te vrže na Mobitelov roming. Za povrh vsega, pa ima v tej trgovini še svojo poslovalnico za sklepanje naročniških razmerij...???...tudi signal med Lj. In Gros. se je poslabšal v zadnjem cajtu.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Ne vem, preveri to sramoto. Pošlji poizvedbo in bodo preverili signal. Poslabšal? Lahko se je kvečjemu izboljšal?!

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
a mata oba aneks? če skleneš paket do 30.04 je dodatna SIM free za vedno...

Kak aneks? Nič nisem podpusal da bi ase vezal za leto ali dve... A je to problem?

Nazadnje urejeno:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Jst sem probal v IE9 in v FF4 in ne deluje očitno kaka napaka..

A danes ko sem prvič videl objavo na spletni strani Tušmobila pa je delovalo..

mataur

Pripravnik
10. jun 2010
52
0
6
Grosuplje
Če sem pravilno razbral iz foruma, si ti (tado) službeno povezan s Tušmobilom, tako, da pričakujem, da ti preveriš moje trditve. Osebno me niti ne gane dosti, čeprav smo vsi v familiji Tušmobilovi uporabniki...signal med Lj. In Gros. pa se je poslabšal, čeprav, je bil že čisto zadovoljiv. To ni kritika, samo dobronamerno opozorilo, da nasprotniki Tušmobila, ne bi imeli preveč municije za kritiko.

Nazadnje urejeno:

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik mataur pravi:
Če sem pravilno razbral iz foruma, si ti (tado) službeno povezan s Tušmobilom, tako, da pričakujem, da ti preveriš moje trditve. Osebno me niti ne gane dosti, čeprav smo vsi v familiji Tušmobilovi uporabniki...signal med Lj. In Gros. pa se je poslabšal, čeprav, je bil že čisto zadovoljiv. To ni kritika, samo dobronamerno opozorilo, da nasprotniki Tušmobila, ne bi imeli preveč municije za kritiko.
Smrkc ti je dal odlični nasvet. Z veseljem ti bodo tam pomagali.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.