Novo pri Tušmobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Saj burek je večkrat v akciji. Tako da ni panike. Ja kuponi veljajo le ob sklenitvi NR z aneksom. Pošljem jih brezplačno, le naslov potrebujem seveda na ZS.LP TR

dejan003

Zelenc'
11. maj 2010
14
0
1
Ima kdo kakšno informacijo ali je sedaj že možno skleniti te družinske pakete (oz. dobiti dodatne SIMke) tudi za obstoječe naročnike?

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Kmalu.
wink-1.gif

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Ta dodatna SIMka je zlo fajn, poleg v družinske namene, da jo daš naprimer v laptop, da maš tam internet:) Škoda k je sam za brezmejne najverjetneje, jaz bi jo na Vesolju:)

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Nevem, če je kdo tole že prilepil vendar se mi zdi zelo zanimiva primerjava med operaterji
TARIFA LINK

Bolj ko pišem notri različne kombinacije, vedno se mi zdi najcenejši Tušmobil, je tole pristno pa prevrerite sami
smirk-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Tusmobil podrazil gostovanje v tujini do 30 odstotkov.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Objavljeno že na tusmobil.si 1.2.2011:

Citat:
Uporabnike storitev družbe Tušmobil d.o.o. obveščamo, da bo z dnem 03.03.2011 prišlo do 13,5% povišanja cen gostovanja v tujini za odhodne klice in GPRS storitve za države izven EU območja.
Ravno tako bo s 3.3.2011 prišlo do 30% dviga cen dohodnih klicev pri gostovanju v tujini za države izven območja EU.
Cene dohodnih klicev za Hrvaško ter Bosno in Hercegovino ostajajo nespremenjene.

Od objave sporočila o spremembi cene do njene uveljavitve imajo uporabniki pravico v skladu z določili 3. odst. 85. člena Zakona o elektronskih komunikacijah brez odpovednega roka in brez sankcije odstopiti od naročniške pogodbe, če se s predlaganimi spremembami ne strinjajo. Ta pravica ne posega v siceršnje lastnosti pogodbenega razmerja, ki določajo obveznost plačila sorazmernega zneska ugodnosti ob odpovedi pogodbe pred potekom minimalnega obdobja.

Nazadnje urejeno:

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
mal off - za morje se kupi simka od Tele2 in me oderuške cene roaminga ne zanimajo.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Saj dohodni klici se ne bodo podražili. Dohodni niso oderuški, oderuški so odhodni.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Kljub podražitvi mislim da je TM še vendo med najcenejšimi. Se motim ?

Sodeč po primerjalni tabeli ni ravno videti da se motiš.

Sicer pa moja lastna navada za tujino je takšna, da se uporablja WI-Fi za Skayp, sicer pa definitivno nakup predplačniške SIM za posamezno državo, ne glede na cene, katere ponujajo operaterji za gostovanje, razen za EU kjer so pa cene še kolikor tok sprejemljive.

Lp.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.