kdo se mora hvalit, je razvidno na tem forumu, kjer se objavlja vsaka nova bazna postaja, kjer se piše hvalospeve, številke so pa vsako četrtletje nižje. Ah dragi moji alter kolegi, sej ste prav zabavni.
Citat:
Uporabnik sole pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
S
Glede problemov s preklaplanjem omrežja, pa smo marsikateri ob meji tako ali tako navajeni, da je potrebno imeti na ročno, ker imaš sicer hitro kak vip net na mobilcu (tudi na Ptuju!).
sam se veliko gibljem po Ptuju in okolici, ob meji, pa mi nikoli ne preklopi... Imam Mobitel in vedno avtomatsko izbiro.
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
evo sam velik napredka ni ker ti paketi niso dolgo..tko da ni še fajn razvidno kolk so kaj popularni..
http://www.apek.si/datoteke/File/2010/TK/cetrtletno_porocilo_Q4_2010.pdf
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Imaš prav, sploh v Sloveniji, se gre za ego. Sicer pa družinski paketi še niso prav dobro predstavljeni.
Se pa je govorilo o tem, vsaj bral sem tukaj na forumu da ste zasledili v splošnih pogojih. Mislim da bo to pomenil nekakšen preskok pri nas na trgu.
Se pa strinjam z vama glede nacionalnega roaminga, vendar se Mobitel ščiti in ga drago prodaja Tušmobilu.
Citat:
Uporabnik dinos77 pravi:
Ja to je realnost. V večini primerov Tušmobil pri testih mobilnega interneta pokaže boljše rezultate. Vse je pa tudi odvisno od pogojev. Recimo Simobil v notranjosti objektov počasi dela, Tušmobil hitreje.
Jest je pa dobil take rezulate z uporabo USB modema za Simobil, ti pa na telefonu za TušmobilJoke
Če bi testiral s kakšnim novim HTC jem ki podpira HSPA+ bi lahko dobil še boljše rezultate, iphone kar malo poje rezultat.
Glede vprašanja o baznih postajah pa tak odgovor: Tušmobilova bazna postaja pokrije večji del ozemlja kot pa Simobilova, imajo novejšo tehnologijo.