Novo pri Tušmobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Sem na mobitelu, sam tisti paketi brezmejni so zelo ql in razmišljam o menjavi, vendar do poletja ne, ker sem vezan na mobitel, potem pa bomo videli kaj bo. Ti paketi brezmejni so res super. Edin škoda, k ko kličeš v druga omrežja ti pokuri več enot:)

Glede ta ti pokuri več enot velja samo če si na Mobielovem omrežju...in ne ko si na Tušmobilovem omrežju....

Ko si na mobitelovemo omrežju je interval 180 sekund a ko si na Tušmobilovem omrežju pa je normalni 30 sekund..
wink-1.gif

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Ja te paketi Brezmejni so trenutno res hit. Lahko da tak hit, da se je zgodilo da kar naenkrat ogromen prirast števila naročnikov in prehodi od drugih operaterjev k Tušmobilu. In zato potem intervencija države s t.i. zaščito "nacionalnega bisera". Medtem ko so ostali podražili, je Tušmobil znižal s tem ko na en paket vežeš več številk. Zdi se mi smiselna ta logika.

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
evo sam velik napredka ni ker ti paketi niso dolgo..tko da ni še fajn razvidno kolk so kaj popularni..

http://www.apek.si/datoteke/File/2010/TK/cetrtletno_porocilo_Q4_2010.pdf

V naslednjem poročilu se bo videlo kako pa kaj ko bodo notri podatki o teh, ki so šli na te družinske pakete (več številk na en paket). Mislim da je to trenutno hit, vsaj po gužvi na Tušmobilu v BTCju sodeč. Bomo videli, pustimo se presentit. Ko pa popolnoma umaknejo nacionalni roaming, bo pa rast še hitrejša.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sicer nisem uporabnik Tušmobila, ampak mene roaming nebi motil. 100% noben operater ne bo pokril države in imam nekje na kozji stezi sredi alp raje 180s interval na roamingu kot nič. Govorim seveda tudi za obratno situacijo.

Ne vem zakaj operaterji na splošno ne omogočajo roaminga drug drugemu, magari po EU cenah za tujino. Ali se jim gre za ego, češ imamo tako dobro pokritost, da ne rabimo ''pomoči''.

Glede problemov s preklaplanjem omrežja, pa smo marsikateri ob meji tako ali tako navajeni, da je potrebno imeti na ročno, ker imaš sicer hitro kak vip net na mobilcu (tudi na Ptuju!).

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Imaš prav, sploh v Sloveniji, se gre za ego. Sicer pa družinski paketi še niso prav dobro predstavljeni.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Imaš prav, sploh v Sloveniji, se gre za ego. Sicer pa družinski paketi še niso prav dobro predstavljeni.

Se pa je govorilo o tem, vsaj bral sem tukaj na forumu da ste zasledili v splošnih pogojih. Mislim da bo to pomenil nekakšen preskok pri nas na trgu.
Se pa strinjam z vama glede nacionalnega roaminga, vendar se Mobitel ščiti in ga drago prodaja Tušmobilu.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Klici v druga omrežja ti ne pokurijo več enot. Klici iz Mobitelovega omrežja ti pokurijo več enot.

Hvala za info. A če si v M@ omrežju in če pošlješ SMS a se tudi šteje več, ali pa če si na internetu?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Klici v druga omrežja ti ne pokurijo več enot. Klici iz Mobitelovega omrežja ti pokurijo več enot.

Hvala za info. A če si v M@ omrežju in če pošlješ SMS a se tudi šteje več, ali pa če si na internetu?

Ko si v M@ omrežju se ti sms , mms in prenos podatkov zaračuna po veljavnem ceniku..

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.400
235
63
Sem na TM in samo čakam, da Mobitel izbalansira klice v svojih paketih (lastno/druga mobilna omrežja). Sem ves čas ročno na Mobitelovem signalu, ker mi v MB in okolici TM ves čas prekinja klice, ali pa sem nedosegljiv.

tafrishnzelen

Pripravnik
4. sep 2007
260
0
16
ni velik napredka? ti se hecaš... po poročilih Apeka Tušmobilu tržni delež na segmentu naročnikov pada že od q2 2009. Pusti ti prepaid uporabnike, ki ti enkrat na 3 mesece naložijo 10 €.

Fantje, eni ste/so (da ne bom koga užalil) tako glasni, da bi laik pomislil, da ima Tušmobil že vsaj toliko uporabnikov kot Si.mobil.

mogoče samo za primerjavo, da boste/bodo videli kako dobro gre Tušmobilu:

Vipmobile v Srbiji: štart julij 2007. V q3 2010 so imeli 1.3 mio uporabnikov in 13% tržni delež. Pazi sad: v Srbiji ni možna prenosljivost številk!

Vip operator v Makedoniji: štart september 2007. V q3 2010 so imeli 388.000 uporabnikov in 17% tržni delež.

.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Simobil, 12 let, pa še vedno manj kot 30% tržni delež.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Mobitel od začetka, pa še vedno samo pod 60%
shocked-1.gif

Sicer pa, Si.mobil še vedno raste, kar ni bilo v zadnjem obdobju vidno pri ostalih dveh igralcih na trgu
wink-1.gif

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
S
Glede problemov s preklaplanjem omrežja, pa smo marsikateri ob meji tako ali tako navajeni, da je potrebno imeti na ročno, ker imaš sicer hitro kak vip net na mobilcu (tudi na Ptuju!).

sam se veliko gibljem po Ptuju in okolici, ob meji, pa mi nikoli ne preklopi... Imam Mobitel in vedno avtomatsko izbiro.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
odvisno je tud od aparata do aparata, nekateri prej drugi kasnej preklopjo....

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.