Novo pri Tušmobilu VII.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
A kdo ve za 100%, kaki so stroški spremembe paketa na enega z več kot 4EUR nižjo mesečno naročino z aneksom. Namreč če iz brez200 ne morem na multi200 bi lahko šel na multi1000, pa potem takoj spremenil paket na multi200.

V ceniku piše strošek 40EUR za tako spremembo, ampak po pravici povedano tega ne verjamem, pomoje ti zaračunajo še razliko ugodnosti glede na aneks, ki ga imaš? Ker če je strošek res samo 40EUR se da to močno izkoriščat. Vzameš paket Brez X za 59EUR, pa kar takoj spremeniš na Brez200(recimo v drugi poslovalnici naslednji dan, da te postrani ne gledajo) pa plačaš samo 40EUR za spremembo, vzameš pa telefon vreden 0EUR na brez X, ki bi te stal na brez200 kake 300EUR več. Se res da to delat? Al kak je dejanski strošek prehoda.

tale tvoja sprememba žal ne bo izvedljiva kakorkoli jo obrneš - kot sem že zapisal je težava v ugodnosti, ki jo ima tvoj oče na Brezmejnih200 paketu... edini način bi bil, da odplača aneks, kar pa mu seveda vrjetno ni v interesu... če bosta mama in oče koristila paket in kar dost kličeta, mogoče tudi Multipaket1000 ni zgrešen paket...

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
1. Je strosek 2 € enkraten ali pa je strosek zaracunan vsak mesec (kot "narocnina").? gre za "mesečno naročnino"
2. Upokojenci placajo prikljucnino (10 €) ali ne? "če ima odrezek potem ne"
Lp
potem pride brezmejnih X z 5 simkami-69€

Multipaket Brezmejnih X, kjer je vključen tudi neomejeni internet te pride na mesec s 5 SIM-kami oz. tel.št. 59€ za vedno na mesečni ravni z vsemi ugodnostmi v kolikor skleneš naročnino do 30.04.2011, za tem pa po 2€ za ostale tel.št., torej v kolikor skleneš pred navedenim datumom je cena do tvojega preklica za multipaket 59€
zmaga.gif

S temi paketi se je pozabilo omeniti oz. zasledeno na neuradnem forumu Tušmobil.

In sicer NOVO pri Tušmobilu od včeraj naprej je tudi storitev NOKIA MESSAGING , storitev je brezplačna, razen obračuna prenosa podatkov, kar se naloži, vendar pri TMb to ne predstavlja zaskrbljenosti glede stroška, dokler so paketi takšni, kakršni so
grin1.gif

Lp.

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
59€ je do 30.4.2011, saj so do takrat dodatne simke brezplačne in zanje ne plačuješ mesečne naročnine ever, če pa skleneš naročnino po tem datumu pa se plača za vsako 2€ mesečno.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
kaj je potem zdaj 67 ali 59
sprasujem se.gif

Kakor je napisal Dare1 in sicer 59€ za 5 SIM-k, do prekinitve naročnine, v kolikor iskoristič promocijsko obdobje do 30.04.2011, sklenitev po tem datumu pa 67€ bo za 5 SIM-k.

Lp.

22. jul 2007
13.563
1.745
113
124
-kaj pa varijanta, da sedaj vzameš brezmejih 200 in 5 simk, koliko potem plačuješ 9€?
-in potem recimo čez nekaj časa se odločiš za višji paket ali bodo simke ostale brez naročnine ali ne?

dejan003

Zelenc'
11. maj 2010
14
0
1
Kdo ve če se je možno pri Tušmobilu dogovoriti glede dodeljene številke in sicer če imam pri drugem operaterju sedaj naprimer 040300400, da bi mi dodelili 070300400 (seveda če je le-ta na voljo oz. prosta)?

22. jul 2007
13.563
1.745
113
124
Citat:
Uporabnik dejan003 pravi:
Kdo ve če se je možno pri Tušmobilu dogovoriti glede dodeljene številke in sicer če imam pri drugem operaterju sedaj naprimer 040300400, da bi mi dodelili 070300400 (seveda če je le-ta na voljo oz. prosta)?
se da sprobano v praksi, pod pogojem da ni zasedena

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
-kaj pa varijanta, da sedaj vzameš brezmejih 200 in 5 simk, koliko potem plačuješ 9€?
-in potem recimo čez nekaj časa se odločiš za višji paket ali bodo simke ostale brez naročnine ali ne?

V kolikor se odločiš do 30.04.2011, pazi MULTIPAKET Brezmejni z vsemi SIM, boš plačal kot, da bi imel eno.
Ko si enkrat sklenil naročnino pod danimi pogoji ti to tudi ostane, ne glede kaj boš kasneje delal s svojo naročnino, cena paketa ostane, za katero si se zmenil. Na neuradnem forumu od Tušmobil-a je razbrati, kar nekaj koristnih informacij.

Lp.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:

A tu pa ne zakasira 10 € za spremembo paketa ?

Mene zanima naslednje: Ali lahko prenesem telefonsko ki jo že imam ( Tušmobil Brez), na drugo naročniško razmerje ( Brezmejnih 200). Ta paket sem sklenil, z kupomom, da se izognem priključnini. Ali se bo dalo prenest telefonsko direkt, ali jo moram spet prenest na Mobitel in potem nazaj h Tušmobilu ? Ker mi ni, da me bo ta solatjek nategoval za vsako spremembo paketa.

dejan003

Zelenc'
11. maj 2010
14
0
1
Citat:

Super, si mel kakšno posebno kontaktno osebo ali grem enostavno v tušmobilov center in tam vse opravim?

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
1. Je strosek 2 € enkraten ali pa je strosek zaracunan vsak mesec (kot "narocnina").? gre za "mesečno naročnino"
2. Upokojenci placajo prikljucnino (10 €) ali ne? "če ima odrezek potem ne"
Lp
potem pride brezmejnih X z 5 simkami-69€

Multipaket Brezmejnih X, kjer je vključen tudi neomejeni internet te pride na mesec s 5 SIM-kami oz. tel.št. 59€ za vedno na mesečni ravni z vsemi ugodnostmi v kolikor skleneš naročnino do 30.04.2011, za tem pa po 2€ za ostale tel.št., torej v kolikor skleneš pred navedenim datumom je cena do tvojega preklica za multipaket 59€
zmaga.gif

S temi paketi se je pozabilo omeniti oz. zasledeno na neuradnem forumu Tušmobil.

In sicer NOVO pri Tušmobilu od včeraj naprej je tudi storitev NOKIA MESSAGING , storitev je brezplačna, razen obračuna prenosa podatkov, kar se naloži, vendar pri TMb to ne predstavlja zaskrbljenosti glede stroška, dokler so paketi takšni, kakršni so
grin1.gif

Lp.

Neomejeni internet? A nimajo nek limit 20Gb? V pogojih imajo tudi nekje navedeno 5000 enot kao neka omejitev, kaj to pomeni?

Ubistvu pol ni to X enot, ampak je omejitev, če prav zastopim?

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Ja sej tako je vedno, unlimited paketa ne boš videlpravega. Omejitev je 5000 SMS/MMS/minut, ter 20GB/internet, ter dodatna omejitev 1500min v ostale omrežja klicev(kar so pa itak ponavadi skoraj vsa) Kar je čisto razumljivo, Tušmobil bo v primeru koriščenja vseh 1500minut, moral ostalim operaterjem za zaključevanje klicev plačati dobrih 50EUR sem izračunal, torej z tabo praktično ne bo imel dobička.

Nazadnje urejeno:

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik dejan003 pravi:
Citat:

Super, si mel kakšno posebno kontaktno osebo ali grem enostavno v tušmobilov center in tam vse opravim?

pokliči na 080 700 700 in bodo podali naprej v preverbo če je prosta številka...

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Ja sej tako je vedno, unlimited paketa ne boš videlpravega. Omejitev je 5000 SMS/MMS/minut, ter 20GB/internet, ter dodatna omejitev 1500min v ostale omrežja klicev(kar so pa itak ponavadi skoraj vsa) Kar je čisto razumljivo, Tušmobil bo v primeru koriščenja vseh 1500minut, moral ostalim operaterjem za zaključevanje klicev plačati dobrih 50EUR sem izračunal, torej z tabo praktično ne bo imel dobička.

Tolk mora plačati ostlaim operaterjem? Huh :/

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Spremembo paketa vedno plačaš. Prenos številke tudi, dvakrat po 5 EUR.
smile-1.gif

Raje plačam 2x 5 € prenos številke, kot pa 1x 10 € spremembo paketa. So me že 1x na*ukal, ko sem sklenil paket Tuš Brez, drugič jim pa nebo uspelo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.