Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
No, no, s tem printscreenom računa si naredil bolj sramoto, kot kaj dokazal. Sorry, jaz še vedno ne štekam.
tega računa nisem poslal (ta je objavljen le na alterju), da vidi Jest da mam res brezmejnih 1000Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
No, no, s tem printscreenom računa si naredil bolj sramoto, kot kaj dokazal. Sorry, jaz še vedno ne štekam.
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Mislim da imajo čiste račune. S temi enotami dobiš več kot pri konkurenci
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
tega računa nisem poslal (ta je objavljen le na alterju), da vidi Jest da mam res brezmejnih 1000Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
No, no, s tem printscreenom računa si naredil bolj sramoto, kot kaj dokazal. Sorry, jaz še vedno ne štekam.Glede ZPS smo se zmenili za naslednjega - januarskega (decembrski pogovori).
S tem da naredim 31.12.2010 printscreen porabe na Tuškabini + januarski račun (za obdobje december). Plus da bo čez 50% klicev v druga omrežja od celotne porabljene količine. Da res ne bo nobenega dvoma več. Bom pa oboje objavil tudi na alterju. Brez skrbi
Mimo grede Tušmobil več nima slogana "Čisti računi" ampak slogan "Med nami ni mej". Tako da ni nujno več da so "čisti računi"
http://www.tusmobil.si/novinarsko-sredisce.html
Citat:
tega računa nisem poslal (ta je objavljen le na alterju), da vidi Jest da mam res brezmejnih 1000Glede ZPS smo se zmenili za naslednjega - januarskega (decembrski pogovori).
Citat:
Mimo grede Tušmobil več nima slogana "Čisti računi" ampak slogan "Med nami ni mej". Tako da ni nujno več da so "čisti računi"
http://www.tusmobil.si/novinarsko-sredisce.html
Citat:
Uporabnik tsunami pravi:
To ti misliš, ravno pred kratkim je ena tetka šla k drugemu operaterju, ravno zaradi teh kolobocij z obračunom storitev v drugem omrežju. Moji so recimo tudi na naročnini, ampak nimajo problemov, ker imajo mene, da jih "nadziram".
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
To je budalaština brez primere.
Stari so povečini na kakem prepaid ali Brez paketu, kjer imajo cene enake ne glede na to ali čvekajo na Tušmobil ali NR omrežju. GPRSa pa itak ne uporabljajo.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
To je budalaština brez primere.
Stari so povečini na kakem prepaid ali Brez paketu, kjer imajo cene enake ne glede na to ali čvekajo na Tušmobil ali NR omrežju. GPRSa pa itak ne uporabljajo.
Niti ni taka "budalastina".. Mene tudi to moti... in pa se to, da vsi pisete, kako super duper je Tusmobilovo omrezje... le tisti, ki pri Tusmobilu skrbijo za to, ocitno ne zaupajo temu lastnemu "super duper" omrezju... in nocejo ukiniti roaminga z Mobitelom... le zakaj?Kako naj potem nek uporabnik zaupa takim informacijam?
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Ti pa vidim da ne moreš bit tiho
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Ti pa vidim da ne moreš bit tiho
A bi moral biti tiho??? Zakaj ze? Zato, ker mi delovanje Tusmobila ni vsec? Ce kdo kaj negativnega napise cez Tusmobil, naj bo tiho ane? Jaz zal ne sodim med tiste, ki ne bi sami preskusili omrezja, zato se ne spotikaj ob moje pisanje samo zato, ker ne hvalim Tusmobila!
Ko bodo naredili kaj na tem, da bi jih lahko pohvalil, bodi brez skrbi, da bom to tudi napisal... in tudi ze sem... samo ti vidis moja sporocila zgolj takrat, ko napisem kaj takega, kar tebi ni vsec ...