Sem zelo presenečen nad razultati nabolj pa da Tušmobil dosega tak razultat in da je prehitel oba ostala opareterja..
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Tušmobil še nima toliko uporabnikov je tudi zaradi tega malo boljši rezultat. Mobitel ima največ uporabnikov in s tem tudi nižje hitrosti, če je bazna zasedena. Če bi bila bazna enako zasedena bi bila rezultata Mobitela in Tušmobila po mojem nekje blizu.
.
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Če imaš na bazni 15 uporabnikov ali pa 5.000 je velika razlika
Tako, da me zanima kakšne bodo meritve ko Tušmobil odklopi roaming
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Pakul pa ne moreš bit tak no
b
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Kaj berem? dejstva - 80% uporabnikov je še vedno na m@ gostovanju kaj sedaj ti tle o pokritosti sanjaš? Vem, da ima že mnogo pokritega, super. Ampak dokler ne bodo vsi uporabniki na samostojnem TM omrežju je brez veze nekaj pametovat kako hudo omrežje je, se ti ne zdi? Nekaj so barvice na zemljevidu, drugo pa kruta realnost in glede na to, da tuš še kar vstraja na gostovanju ste tukaj gor očitno vsi mnogo bolj brihti kot pa stručkoti na tušu, če je po vaše že zdaj daleč najboljše omrežje in ne vem kaj še.
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Resnično me je zanimalo kakšne hitrosti realno dosegajo naši operaterji pri mobilnem internetu zato sem čez vikend malo stestiral vse naše operaterje in na kratko posnel. Uporabil sem Maca, lokacija Ljubljana. Tako kot nekateri ugotavljate je Tušmobil daleč najhitrejši s svojo tehnologijo. Moj favorit je sicer bil v prvi fazi sicer Mobitel, vendar nisem si mislil da bo razlika taka. Uporabil sem iste nastavitve za vse tri ponudnike. Razočaral me je Simobil, saj s tako hitrostjo res nevem zakaj sploh ponujajo mobilni internet?!
Ponavljam pa da gre za Ljubljano in test na osebnem računalniku, hitrosti na telefonu so zaradi slabših procesorjev nekaj manjše.
Link do videa: https://www.youtube.com/watch?v=61YEpygHCLc
Čakej? Kdo ma zdaj pri komu nacionalni roaming? Če ima res Tušmobil 100% pokritost z 2G signalom, bi moral imeti Mobitel pri njih nacionalni roaming in ne obratnoCitat:
Uporabnik natko45 pravi:
So edini, ki imajo v Sloveniji 100-odstotno pokritost s tehnologijo EDGE, širokopasovnim internetom 2G in je uporabnikom na voljo povsod, kjer ima Tušmobil pokritost z lastnim signalom.