Novo pri Tušmobilu VI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ti locis med najslabsim omrezjem in najslabso omrezno opremo?
grims-1.gif
... Pa ni vazno, ce ima najboljse super duper hiper triper antene, centralo, in ostalo opremo, ki sodi zraven. Dokler bo omrezje luknjasto, bo slabo ...

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
On verjetno misli, da ima Mobitel opremo iz leta 1995, ko so zaceli z GSM... Si.mobil iz leta 2000, Tusmobil pa vse najnovejse
smile-1.gif
... Vsi operaterji imajo vec ali manj podobno opremo... le da eni od enega proizvajalca, drugi od drugega ...
Vem da posodabljajo. Simobil s znovim direktorjem je malo začel prenavljati omrežje
smile-1.gif
Mobitel ga pa itak skoz.

Si.mobil bi moral vržti 20 mio € in zamenjati jedro in vse skupi. Če pa samo en del ... me vsaj veseli da kupuje najnovejšo opremo pri NSN-ju. Nekateri evropski operaterji raje kupujejo pri kitajcih. Kot naprimer Huawei in ZTE opremo.

Drugače pa moram pohvaliti Si.mobil, da je začel tudi za omrežje skrbet, ne samo za marketing. To morem rečt pohvalno glede tega. Se obračajo stvari v pravo smer!

smile-1.gif
Daj ne piši o stvareh o katerih ne veš prav dosti....

o&o

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Ves, nekako mi to argumentiranje enih, drugih in tretjih uporabnikov nekako ni jasno. Sam pravim: Schuss ima najboljso opremo, ki je dosegljiva na trgu (Nokia-Siemens), kar ne pomeni da Ericssonova ni kvalitetna, ima pa problem (kakor kje, seveda) s pokritostjo in eventuelnimi prepustnimi kapacitetami in/ali projektiranjem omrezja. Da pa je zaradi tega omrezje manj kvalitetno pa nekako ne morem razumeti.

Sam nekih blemov pri Schussu sploh nimam, tudi prej pri Zelencih nisem imel blemov z omrezjem. (Prehod je bil pravzaprav povsem banalnega znacaja. :) ).

Lp

smejko

Pripravnik
9. jan 2010
260
0
16
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
On verjetno misli, da ima Mobitel opremo iz leta 1995, ko so zaceli z GSM... Si.mobil iz leta 2000, Tusmobil pa vse najnovejse
smile-1.gif
... Vsi operaterji imajo vec ali manj podobno opremo... le da eni od enega proizvajalca, drugi od drugega ...
Vem da posodabljajo. Simobil s znovim direktorjem je malo začel prenavljati omrežje
smile-1.gif
Mobitel ga pa itak skoz.

Si.mobil bi moral vržti 20 mio € in zamenjati jedro in vse skupi. Če pa samo en del ... me vsaj veseli da kupuje najnovejšo opremo pri NSN-ju. Nekateri evropski operaterji raje kupujejo pri kitajcih. Kot naprimer Huawei in ZTE opremo.

Drugače pa moram pohvaliti Si.mobil, da je začel tudi za omrežje skrbet, ne samo za marketing. To morem rečt pohvalno glede tega. Se obračajo stvari v pravo smer!

Glede Si.mobila očitno nimaš nobene pravilne informacije in predlagam dokler jih ne dobiš da si tiho in ne klobasaš neumnosti.

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Ja tuškabina mora biti nujno na internetu, pa kul bi blo da me obvestijo ko je kaj novega na portalu ne pa da skoz gor hodim.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Citat:
Uporabnik tac pravi:
KSZ
Se splača zdaj vezati na Tušu ? Nov lastnik, nove cene paketov ? Višje, nižje ?
Mislim prestopit iz Mobitela na Tuš, samo me zanima kako verjetno je, da bo nov lastnik podražil/skrčil zakupljene dobrote v dosedanjih paketih ?
.

................... najslabše omrežje izmed treh mobilnih operaterjev. ...............
Ker novih uporabnikov mobilne telefonije skoraj ni, mora pripraviti tako privlačno ponudbo, da ljudje prestopijo. Nakup s strani Orange te situacije v nobenem primeru ne spremeni.

Najkvalitetnejše omrežje ima Tušmobil, saj je zadnji nastopil na trgu in zaradi tega poseduje najboljšo trenutno dobavljivo tehnologijo, najboljšo pokritost ima za zdaj Mobitel, Simobil pa se trenutno edino lahko pohvali s pospešenim marketingom oz. demagogijo. Če je napredek pri Simobilu to, da nek outsource iz Nokie zamenja par BSC-jev ter še kakšno bazno starejšega datuma od Simensa za izboljšavo omrežja potem lahko rečem samo to
bonk.gif
.

Zaradi mene lahko gredo vsi na Simobil, naj se tam gužvajo na omrežju ter soočajo z opozorili, da je prenos podatkov onemogočen
cool-1.gif

Lp.

Nazadnje urejeno:

smejko

Pripravnik
9. jan 2010
260
0
16
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Citat:
Uporabnik tac pravi:
KSZ
Mislim prestopit iz Mobitela na Tuš, samo me zanima kako verjetno je, da bo nov lastnik podražil/skrčil zakupljene dobrote v dosedanjih paketih ?
.

................... najslabše omrežje izmed treh mobilnih operaterjev. ...............
Ker novih uporabnikov mobilne telefonije skoraj ni, mora pripraviti tako privlačno ponudbo, da ljudje prestopijo. Nakup s strani Orange te situacije v nobenem primeru ne spremeni.

Najkvalitetnejše omrežje ima Tušmobil, saj je zadnji nastopil na trgu in zaradi tega poseduje najboljšo trenutno dobavljivo tehnologijo, najboljšo pokritost ima za zdaj Mobitel, Simobil pa se trenutno edino lahko pohvali s pospešenim marketingom oz. demagogijo. Če je napredek pri Simobilu to, da nek outsource iz Nokie zamenja par BSC-jev ter še kakšno bazno starejšega datuma od Simensa za izboljšavo omrežja potem lahko rečem samo to
bonk.gif
.

Zaradi mene lahko gredo vsi na Simobil, naj se tam gužvajo na omrežju ter soočajo z opozorili, da je prenos podatkov onemogočen
cool-1.gif

Lp.

Ha Ha Ha ti pa glih veš kaj delajo
tongue-1.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik smejko pravi:
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Citat:
Uporabnik tac pravi:
KSZ
.

bonk.gif
.

cool-1.gif

Lp.

Ha Ha Ha ti pa glih veš kaj delajo
tongue-1.gif

Recimo, da sem seznanjen
wink-1.gif

Lp.

kikiriki

Zelenc'
17. avg 2010
3
0
1
mene pa samo nekaj zanima če kdo ve...torej spremenil sem paket iz tuš25 na tušVESOLJE. vse lepo in prav,ampak na položnici so mi zaračunali menjavo naročniškega razmerja?!? pokličem kolegico,ki je naredila isto zamenjavo in o tem ni vedela nič,tudi nikoli ni bilo zaračunano(ima že 3mesece sedaj tušVESOLJE)...lahko kdo razloži kako je s tem,da ne pišem kakšnih pritožb zastonj!

hvala in lp

kikiriki

Zelenc'
17. avg 2010
3
0
1
aja zaračunali pa so 10€, tudi uslužbenec mi o tem ni nič pisnil,ko sma sklenila novo pogodbo.

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Kdaj si spremenil paket (datum)?, ker:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Obvestilo o spremembah 01.06.2010:

Uporabnike storitev družbe Tušmobil d.o.o. obveščamo, da bodo z dnem 01.07.2010 stopile v veljavo spremembe cenika v naslednjih točkah:

1. Sprememba naročniškega paketa - stara cena: brezplačno - nova cena: 10,00 EUR

2. Strošek začasnega izklopa
- stara cena: brezplačno
- nova cena: 10,00 EUR

3. Priključnina ob sklenitvi naročniškega razmerja za mobilni internet (tušmobilinternet1GB in tušmobilinternet20GB)
- stara cena: brezplačno
- nova cena: 10,00 EUR

itd..............
Lp

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Business Monitor International meni da je novi lastnik Tušmobila finančni sklad Mid Europa Partners.

Mid Europa Partners je 100% lastnik Telemacha, 65% lastnik avstrijskega Orange. Za nakup T-2 pa je po neuradnih informacijah zavezujoče ponudbo za nakup poleg Telekom Austrije dal ravno Mid Europa Partners.

Verjetno je res Tušmobil kupil France Telecom, ampak je potem verjetno le vprašanje časa o združitvi Telemacha, T-2 in Tušmobila. Lastnika novega podjetja pa France Telecom in Mid Europa Partners.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.