Novo pri Tusmobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Danes sem opazil da je spet nekaj štekalo pošiljanje SMS-ov
smile-1.gif

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Citat:
Uporabnik Marburg pravi:
Obcasno gre nekoliko pocasneje, vendar gre- vsaj meni.
Lp
tušmobil => tušmobil je štekal. Že 2ič v 1 mesecu ... Najprej mi ni hotelo poslati, potem ko je že poslalo pa je rabil 2 uri da je prišel SMS do drugega userja.

v ostala mobilna omrežja je šlo bp
smile-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Bo, ko bo.
In ko bo, boš zvedla.. Če boš pa vsak dan pisala, kdaj bo, pa nebo nič prej
wink-1.gif
..

Telefon tud ni mus kupt takoj prvi dan. Malo je potrebno tud počakat, da se vidi cene konkurence in se nato sporoči, kaka bo cena v določenih paketih.

Tako da, ko bo, boš zvedla
tongue-1.gif

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Evo kot sem pvedal pred 15 dnevi.

Imam paket tušmobilinternet20 pa mi je prejšnji mesec ostalo še 15 GB prenosa podatkov. Na računu pa so mi tudi obračunali 450 MB po 0,000012 €/kb. Torej so mi zaračunali neupravičen nekaj manj kot 50 €.

Bo že treba že tretjič napisati reklamacijo za tak primer.
smile-1.gif

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
50 €
smile-1.gif

Prvikrat so mi preveč zaračunal 80 €, drugič pa 30 €. So pa rabil pol leta da so mi nazaj nakazal :$ Reklamacijska služba ravno ne funkcionira najbolj.

Prvikrat so mi reklamacijo zavrnil, češ da sem na bil na Mobitelovem omrežju. Njavečja fora je, da se s SIMko tušmobilinternet20GB ne da prijaviti na m@ omrežje. Potem sem kontaktiral enga prijatelja, ki dela na tušmobilu pa je pogruntal da če sistem ne ve kje se nahaja se avtomatsko zaračuna če si na Mobitelovem omrežju, tudi če si dejansko na Tušmobilovem. Drug dam sem že dobil klic da so se zmotili.
smile-1.gif

Zdej je bilo 1 leto vse OK, dokler niso dodali dodatnih 1GB prenosa podatkov. Zdej pa isti problem
smile-1.gif

Če bo kdo imel isti problem in mu bodo zavrnili reklamcijo da češ si bil na m@ omrežju naj me kontaktira.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Jah, tudi sam sem zadnja 2 meseca prejel "čiste račune". Vidim, da tako kot pri večini je problem pri obračunavanju prenosa podatkov. Ker je šlo za drobiž, nisem niti podajal reklamacije, saj bi me ta več stala kot znesek napačnega obračuna. Upam, da v bodoče ne bo več takšnih "čistih računov".

zarjev

Zelenc'
2. nov 2009
12
0
1
Sl. Konjice
Mene pa še nekaj zanima. Zdaj, decembra, ko je pošiljanje MMSov zastonj, a potem če ga pošlješ v tujini, se zaračuna samo GPRS?

Na primer - pošiljanje 5kB velikega MMSa, stane v Avstriji potem 5*0,0018€ = 1 cent?

Hvala in LP

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik zarjev pravi:
Mene pa še nekaj zanima. Zdaj, decembra, ko je pošiljanje MMSov zastonj, a potem če ga pošlješ v tujini, se zaračuna samo GPRS?

Na primer - pošiljanje 5kB velikega MMSa, stane v Avstriji potem 5*0,0018€ = 1 cent?

Hvala in LP

Da, sedaj, ko so MMSi zastojn, boš plačal samo za prenos podatkov v tujini.

Ogo

zarjev

Zelenc'
2. nov 2009
12
0
1
Sl. Konjice
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Citat:
Uporabnik zarjev pravi:

Hvala in LP

Da, sedaj, ko so MMSi zastojn, boš plačal samo za prenos podatkov v tujini.

Ogo

Haha, upam, da bo res se na 1 kB zaračunavalo. Ker v tujini rado kaj zašteka, ko se operaterji zanašajo na izpiske tujega operaterja. Hja, če ne, me bo pa glava bolela
bonk.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
Evo kot sem pvedal pred 15 dnevi.

Imam paket tušmobilinternet20 pa mi je prejšnji mesec ostalo še 15 GB prenosa podatkov. Na računu pa so mi tudi obračunali 450 MB po 0,000012 €/kb. Torej so mi zaračunali neupravičen nekaj manj kot 50 €.

Bo že treba že tretjič napisati reklamacijo za tak primer.
smile-1.gif

Blue007, kaj nimaš ti od sredine novembra Itak in S!mobil unlimited?

Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
tušmobil se bo ta teden začel norčevati iz s! in m@ groza kaj si vse ne zmislijo
smile-1.gif
Blue007, zakaj si pa pobrisal spodnji pasici iz svojega podpisa?
shocked-1.gif

798104-paket-itak-13.11.2009.png

798104-paket-netunlimited-13.11.2009.png

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Blue007 še sam neve kaj je enkrat je tušmobilovec navdušenece..drugič je že mobitelovec ali si.mobilovec...
evil.gif

Nazadnje uredil moderator:

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Blue007, kaj nimaš ti od sredine novembra Itak in S!mobil unlimited?
domačega pa tušmobilvesolje, tušmobilinternet20gb (za GlobeSurfer III).

Itak džabest in simobil internet mi plačujejo v službi.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.