Novo pri Tusmobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
.... Tudi LJ normalno pokrita.

Mogoče na ulici?
evil.gif
In tole ko so tele minute spremenili, da veljajo samo v Tušovem omrežju je samo še pika na i, da tušmobil vsakemu znancu močno odsvetujem, žal.
UMTS 900 v Lj ni uporaben če imaš na samodejno izbriro omrežja. če pa maš ročno na UMTS pa zadevca kokar tolk dobr laufa.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Kdo govori o UMTSu? Govorim o GSM signalu, takrat so vsi bebci veselo kupovali Iphone 2G, danes je vsem 5tim žal (pa ne zaradi samega telefona)
hysterical-1.gif

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
načeloma UMTS 900 boljše lovi kot GSM 900. Tud jaz v stanovanju v lj imam probleme s tuševim GSM signalom, UMTS pa je trenutno ok.

Imajo pa tudi zelo slab signal (oba) na faksu za FE in FRI. Da o KMŠju ne govorim: No signal
smile-1.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Kdo govori o UMTSu? Govorim o GSM signalu, takrat so vsi bebci veselo kupovali Iphone 2G, danes je vsem 5tim žal (pa ne zaradi samega telefona)
hysterical-1.gif

V primeru dejanskih težav, ki jih ti navajaš bi jim do sedaj lahko 10x in ne 1x izboljšali signal na lokaciji
wink-1.gif
.

lp.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
hysterical-1.gif

.. v primeru nesmožnosti pa prekinili NR brez stroškov. Tako da to vsekakor ni rešitev, da čakajo na pretek aneksa
rolleyes-1.gif
.

lp.

No tole brez stroškov ne bo ravno držalo ane. Eden izmed primerov je pač podjetje, ki je celo firmo prestavilo v NR razmerja na tušu in so skušali prekiniti pogodbo vendar so jim rekli da brez kazni ne bo šlo. Namreč signal je, o kakovosti zvoka, število prekinjenih zvez in podobnih težav jih pa ni zanimalo če se dogaja, tako da ja..vsi čakajo na prekinitev aneksov. Če mi pa ti lahko za kolega zrihtaš da lahko firma predčasno prekine anekse brez stroškov, ker je kvaliteta in uspešnost klicev res porazna pa se prosim oglasi na ZS, kolega, kateri ima te probleme, bo tega zagotov zelo vesel.
In ja kot si rekel, tudi jaz ne trpim nečesa kar mi ne diši, zato sem pa tam, kjer zagotov vem da takih problemov nimam oz. ni, če se pa cela firma cepi je pa pač jeba.

@blue...torej tisti, ki so pa pač veselo vzemali 2G Iphone pa jebat ga
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:
22. jul 2007
13.583
1.767
113
124
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
.... Tudi LJ normalno pokrita.

Mogoče na ulici?
evil.gif
In tole ko so tele minute spremenili, da veljajo samo v Tušovem omrežju je samo še pika na i, da tušmobil vsakemu znancu močno odsvetujem, žal.
od kdaj pa te minute lahko kuris samo v TM ali ni bilo receno za vsa omrezja v sloLPWWY
13.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Res je, sem lih kar prebral na njihovi spletni strani:

KLIK

Najbolj me preseneča, da lahko uporabnik tušmobila iz testnega 900 mhz omrežja kliče, pošilja sms in mms popolnoma brezplačno!!!
shocked-1.gif

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Že dober teden deluje Videotelefonija na UMTS2100
wink-1.gif

Čestitke! Sicer s 6 letno zamudo ampak tudi to je nekaj. Mislim, da je ta enkratni trenutek primeren, da ga Super Mirko proslavi s svojo izstrelitvijo v vesolje, od tam pa se lahko javi preko videotelefonije širni Sloveniji, obenem pa zaželi vesel Božič svojim trgovkam.

Ob vsem tem se spomnim Mehanotehnike in njihovih kompletov za nadobudne mehanike, električarje ipd. Mislim da so kupci teh igrač tudi nadvse primerni uporabniki storitev določenega operaterja. Z voljo po eksperimentiranju, predvsem pa po mnogih porazih na dnevni ravni.

S tvojimi neumestnimi komentarji ti grozi, da te bo zdaj zdaj razneslo. Kje te najbolj tisci?
Lp

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Verjetno ga žre konkurenca
smile-1.gif

ali pa preveč pozna zadeve in mu najedajo komentarji uporabnikov, ki vedo nekoliko manj in komentirajo vsepovprek
wink-1.gif

Vsekakor pa se non stop trudi razlagat na dolgo in široko vsak prispevek in po mojem bi zmagal če bi šteli povprečno število znakov uporabnika na prispevek:) Priznam, da se mi 80% njegovih prispevkov niti ne ljubi brat, ker jih je preveč predolgih in nimam toliko prostega časa kot on
smile-1.gif

Sicer pa priden uporabnik, ki se trudi za fair play, čeprav včasih neuspešno
smile-1.gif

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Zadeve zagotovo detajlneje pozna. Tudi njegove komentarje za razliko od tebe preberem-vse. Vendar vcasih take izven konteksta strelja, da me je kar strah.
Naj jaz pljuvam po rdecih, ko jih nisem uporabljal? Ne.
Naj jaz pljuvam po zelenih, ki so prisli 1999? No, uporabljal sem jih mocnih 10 let in marsikaj ni stimalo zato sem si jih dovolil pljuvati (no lepse je kritizirati). Zapustil sem jih kratkomalo zaradi povsem banalnih zadev, ampak sem moz besed oz. dejanj.
Naj pljuvam Susmobil, kjer sem pac silom prilike pristal? Hm, ce bo potrebno, zakaj pa ne. Ampak sem zadovoljen. Sedaj pa se bodo pojavili silni znalci in mi jeli pripovedovati, da imata onadva (rdeci in prvi zeleni) daljsega, da imata dlake (BTS) bolj na gosto porascene, etc..
Sicer pa to ni tema, ki bi sodila v "Novo pri Susmobilu".
Lp

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.908
113
eh ne se sekirat! poveš mu da je mobitel daleč najboljši, stisneš mu še takega
zmaga.gif

kar pa se ostalih njegovih klobas na bilo katero tematiko tiče, ko začne stavek z "če bi bil jaz glavni" ali "če bi bilo po moje", takrat neham brat
smirk-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.