Novo pri Tusmobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Hm, ampak da le ne bodo prehitri. Ker ne vem koliko ljudem je TM omrežje sploh zanimivo, kakšna je kaj pokritost?
350 baznih ON-AIR (94% pokritost prebivalstva), drugo leto predvidenih 650 in izklop m@ omrežja.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
torej naslednje leto naj bi tušmobil prekinil NR pri m@?

pa bo teh predvidenih 650 baznih postaj dovolj dobrih, da bodo uporabniki uporabljali nemotene storitve?

koliko baznih postaj pa ima kej m@ a kej veš?

lp

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Jaz živim ob hrvaški meji v eni vasi in sem sedaj en mesec uporabljal tušmobil omrežje in dela brez večjih težav. Tam kjer ima mobitel 100% signal ima tuš nekje 80%, simobil pa 90% oz. mobitel 30% umts, simobil pa 5% ali 10% umts. Tko da sem kar zadovoljen. Je pa vprašanje kaj bom naredil ko mi poteče aneks.

A se že ve kateri mesec v naslednjem letu bodo prekinili mobitel gostovanje?

hvala

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
torej naslednje leto naj bi tušmobil prekinil NR pri m@?

pa bo teh predvidenih 650 baznih postaj dovolj dobrih, da bodo uporabniki uporabljali nemotene storitve?

koliko baznih postaj pa ima kej m@ a kej veš?

lp
simobil jih ima okoli 600 se mi zdi. mogoče malo več. Verjetno v odročnejših krajih ponekod še ne. Glede na to da imajo omogočen roaming do 24. maja 2011 z možnostjo podaljšanja

Mobitel pa okoli 1000 se mi zdi. Samo moraš gledati da bo TUš fural na UMTS 900, kar pomeni za enako pokritost potrebnih precej manj postaj. BOmo videli če bo m@ rušil že postavljene bazne UMTS 2100 ali ne. Plus to moraš šteti da ima Mobitel trenutno čez milijon uporabnikov, tuš pa 150-200.000. To je tudi pomembno.

Načeloma pričakujem vsaj boljšo pokritost kot simobil. Bo treba pa videti v prihodnosti videti koliko bo to res in koliko ne.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
BOmo videli če bo m@ rušil že postavljene bazne UMTS 2100 ali ne.
bonk.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
glihkar porajtu, da je na Tuškabini na voljo Predskupina aka uvertura... Če bo kdo isku: Meni --> Predskupina

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Uf, ja, dobr da si me spomnu:

`Uvertura` stane 1.49€ za obdobje 30 dni.
Komadov je preko 1200 različnih, tako domačih, kot tujih.

Slabost: ni testnega obdobja (S! je imel, se mi zdi, en dan testno obdobje, če ti je pesem všeč.. Nevem pa, TušKabina podpira, da komad prej slišiš...?).

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Link - oba se povežeta z eno kartico in vsak dobi 250min na mesc...

se pravi, jaz si nastavim za ženo, očeta in mamo in se bomo z vsemi pogovarjal 250 minut zastonj vsak mesec? vsak pa ima svojo tuš kartico? pa še nekaj. če si jaz dam enga, se potem pogovarjava v obe smeri brezplačno al samo v eno smer?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Vsi štirje morte bit naročniki - ni važno kater paket... Vsak član te skupine dobi 250min, ki jih lahko izkoristi za klice na ostale 3 člane. Brezplačni klici grejo v obe smeri - logično... Vsi štirje se povežete z eno tuš kartico z istim ukaznim nizom: *127*recimo tvoja tuš kartica*1# in tipka za klicat... Naenkrat si lahko samo v eni skupini...

@ovca - kokr sm mal prebrsku, lahko samo kupš ne morš nč prej poslušat....

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
še nisem fertik. naprimer: jaz si nastavim ženo, fotra, pa mamo. torej mi štirje se menimo med sabo zastonj. vsak od teh si je v telefon vneso ukazni niz z številko moje tuš katrice. do sem je vse ok. si lahko sedaj še mama in oče vneseta sestrino tušklub kartico in se pogovarja tudi z njo? ali pa si lahko sestra vnese mamino in očetovo tušklub kartico?
saj vem, malo je zajebano, ampak smo vsi na tušu, ne živimo več skupaj, pa 5 nas je ki bi se med sabo povezali.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Ne, to pa negre. Samo 4-je. Če se bo kdorkoli drug hotu prklopt na drugo tuševo kartico v skupino, avtomatsko izpade iz prve.. Pa za vstop v novo (torej, 1x v skupino, je ql, 1x izstop iz skupine je ql, ponovni vstop v skupino pa stane 5€), plača..

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
heh
smile-1.gif
sama skupina je lahko sestavljena samo iz štirih tušmobil naročnikov, torej bo v tvojem primeru nekdo "izvisel". Član te skupine pa je lahko povezan samo v eno skupino z eno tuš kartico naenkrat...

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
ja soryy ker ne razumeš je vse lepo napisano da velja na eno tušklub kartico ki so lahko 4 naročniki skupaj če to ne štekaš pol res nevem si za luno pol....
evil.gif

Citat:
Ugodnost je namenjena skupini največ 4 naročnikov Tušmobila, od katerih mora biti vsaj eden član Tuš kluba.

če tega stavka ne zastopiš ki sem ga kopiral s strani tušmobila ...pol brezveze da ma fon...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
glej, jaz si na mojo tušklub kartico naložim ženo, mamo pa ateja . si lahko potem sestra na svojo tuš klub kartico naloži mamo, ki jo imam že jaz noter?
tega iz tuševe strani nisem uspel razbrat. sorry, ker sem tak
stupid-1.gif
.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Žal ne bo šlo ker si lahko naenkrat povezan v samo ENO skupino.... torej "mama" je lahko povezana samo v tvojo ali pa v sestrino skupino...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.