Novo pri Tusmobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik zino pravi:
glej, jaz si na mojo tušklub kartico naložim ženo, mamo pa ateja . si lahko potem sestra na svojo tuš klub kartico naloži mamo, ki jo imam že jaz noter?
tega iz tuševe strani nisem uspel razbrat. sorry, ker sem tak
stupid-1.gif
.

evo čisto spodaj v drobnem tisku piše kako in kaj ..

evo citat..

Citat:
Posebni pogoji ponudbe
Naročniška akcija vključevanja v naročniške skupine tje namenjena naročnikom kateregakoli naročniškega paketa v trenutni ponudbi Tušmobila, ki vključuje tudi storitve mobilne telefonije, vključno s paketom tušmobil0, ki je naročniški paket brez naročnine. Naročniško skupino z brezplačnimi klici znotraj skupine lahko oblikujejo izključno člani Tuš Kluba družbe Engrotuš d. d., Cesta v Trnovlje 10a, 3000 Celje. Naročniška skupina je skupina izključno Tušmobilovih naročnikov, ki uporablja Tušmobilove storitve v skladu s pogoji, ki v okviru te naročniške akcije veljajo za naročniške skupine. Naročniška skupina ima lahko največ 4 člane, od katerih mora biti najmanj eden (nosilni član) član Tuš Kluba, ki naročniško skupino oblikuje s pošiljanjem pravilnega USSD zahtevka, ki vsebuje številko veljavne Tuš Klub kartice. V povezavo se lahko vključijo še največ 3 drugi naročniki Tušmobila, prav tako s pošiljanjem pravilnega USSD zahtevka, ki vsebuje veljavno številko Tuš klub kartice nosilnega člana skupine, pri čemer je prva vključitev brezplačna, vsaka naslednja vključitev, zaradi morebitne izključitve ali menjave naročniške skupine, pa se obračuna po ceni 5,00 EUR z DDV. Naročnik se lahko kadarkoli izključi iz določene naročniške skupine, izključi pa ga lahko tudi nosilni član. Naročniška številka je lahko vključena v največ eno naročniško skupino, ki je bila oblikovana na podlagi številke Tuš klub kartice. Člani naročniške skupine se v skladu z določili in omejitvami, sporočenimi v teh pogojih, v času trajanja naročniške akcije med seboj kličejo brezplačno. Brezplačne minute ne veljajo v primeru mednarodnega gostovanja klicanega ali kličočega člana naročniške skupine. Sodelovanje v naročniški skupini velja do preklica, ki ga Tušmobil na svoji spletni strani www.tusmobil.si objavi najmanj 30 dni pred prenehanjem akcije. Tušmobil si pridržuje pravico, da na podlagi analize prometa omeji ali prekine sodelovanje v naročniški skupini naročnikom, za katere Tušmobil na podlagi analize prometa oceni, da storitve znotraj naročniške skupine ne uporabljajo v skladu z običajnimi vzorci uporabe povprečnega Tušmobilovega naročnika. Običajen vzorec uporabe je opredeljen kot povprečna uporaba (količina, trajanje, klicana številka), ki jo na podlagi v določenem časovnem obdobju izmerjenega prometa izračuna Tušmobil. V izogib dvomu se bo za preseganje običajne rabe štelo preseganje 250 minut porabe posameznega člana naročniške skupine znotraj naročniške skupine. Tušmobil lahko poveča število v prejšnjem stavku dodeljenih minut brez vnaprejšnjega obvestila. Tušmobil bo pred omejitvijo ali prekinitvijo sodelovanja v določeni naročniški skupini uporabnika, ki odstopa od običajnega vzorca uporabe o preseganju porabe, opozoril z SMS sporočilom. Naročniška akcija velja od 13.3.2009 do preklica. Ob sklenitvi naročniškega razmerja se naročniku obračuna enkratni strošek priključnine v višini 10,00 EUR (z vključenim DDV).

upam da ti bo sedaj jasno...

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
torej naslednje leto naj bi tušmobil prekinil NR pri m@?

pa bo teh predvidenih 650 baznih postaj dovolj dobrih, da bodo uporabniki uporabljali nemotene storitve?

koliko baznih postaj pa ima kej m@ a kej veš?

lp
simobil jih ima okoli 600 se mi zdi. mogoče malo več. Verjetno v odročnejših krajih ponekod še ne. Glede na to da imajo omogočen roaming do 24. maja 2011 z možnostjo podaljšanja

Mobitel pa okoli 1000 se mi zdi. Samo moraš gledati da bo TUš fural na UMTS 900, kar pomeni za enako pokritost potrebnih precej manj postaj. BOmo videli če bo m@ rušil že postavljene bazne UMTS 2100 ali ne. Plus to moraš šteti da ima Mobitel trenutno čez milijon uporabnikov, tuš pa 150-200.000. To je tudi pomembno.

Načeloma pričakujem vsaj boljšo pokritost kot simobil. Bo treba pa videti v prihodnosti videti koliko bo to res in koliko ne.

blue007 tole je bil mimosun tako za Mobitel kot Si.mobil,...
b

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
No fajn...
13.gif

kaj za naročniško skupino štirih še velja da se lahko med seboj pogovarjajo zastonj preko M@ omrežja?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik iii pravi:
kaj za naročniško skupino štirih še velja da se lahko med seboj pogovarjajo zastonj preko M@ omrežja?

velja še vedno ja...

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Kolikor gatestiram, ma na štajerskem dost solidno pokritost.
Matra ga denimo Šmarje- Atomske (vsaj ga je).
Na avtocesti CE-LJ vrže ven pri prvem tunelu, ostali so pokriti. Tudi LJ normalno pokrita.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Kolikor gatestiram, ma na štajerskem dost solidno pokritost.
Matra ga denimo Šmarje- Atomske (vsaj ga je).
Na avtocesti CE-LJ vrže ven pri prvem tunelu, ostali so pokriti. Tudi LJ normalno pokrita.

Se mi zdi, da ravno pri tem manjkajočem tunelu, so nekaj kopali, kot da želijo zasaditi novo drevo
grin1.gif
.

Sicer pa baje, da boste na Štajerskem zelo kmalu deležni UMTS 900, na UMTS 2100 pa naj bi vam že delovala videotelefonija
wink-1.gif
.

Lp.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Eno vprašanje za Tušmobil mojstre! Babaici smo iz naše Tuš kartice aktivirali na njeno predplačniško 070 brezplačne minute. Včeraj bi se ji moglo pripisat nekih 1500 minut ki jih imamo na kartici! A se da te minute kje kako preverit koliko jih imaš? Hvala

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
.... Tudi LJ normalno pokrita.

Mogoče na ulici?
evil.gif
In tole ko so tele minute spremenili, da veljajo samo v Tušovem omrežju je samo še pika na i, da tušmobil vsakemu znancu močno odsvetujem, žal.

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
pa v Arji vasi (Celje-Žalec) te tud 100% vrže ven -- se dnevno vozim in vedno dobim opozorilo da je zmanjkal signala.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
kako se pa obračuna? iz paketa?

Obračuna se isto kot navadni klic tko da gre iz zakuplene količine ki jo maš na razpolago odvisno od paketa seveda...
smile-1.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
No, bomveril, ko bom se mimo peljal.
Sicer sem videl v CE, da so eno novo bazno postavli ob avtocesti na Golovcu z lužko na vrhu. Tko da ne vem, al je M@ (ma 50m stran svoj stolp) al je Tuš. S! je 50m naprej. Bo treba preverit.
Sicer pa, na mojmu 3G mi zazna 3G od Tuša samo v bližnji okolici Planeta, drugje ne. 900MHz mi žal ne bo koristilo.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Že dober teden deluje Videotelefonija na UMTS2100
wink-1.gif

Čestitke! Sicer s 6 letno zamudo ampak tudi to je nekaj. Mislim, da je ta enkratni trenutek primeren, da ga Super Mirko proslavi s svojo izstrelitvijo v vesolje, od tam pa se lahko javi preko videotelefonije širni Sloveniji, obenem pa zaželi vesel Božič svojim trgovkam.

Ob vsem tem se spomnim Mehanotehnike in njihovih kompletov za nadobudne mehanike, električarje ipd. Mislim da so kupci teh igrač tudi nadvse primerni uporabniki storitev določenega operaterja. Z voljo po eksperimentiranju, predvsem pa po mnogih porazih na dnevni ravni.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:
Sicer pa baje, da boste na Štajerskem zelo kmalu deležni UMTS 900, na UMTS 2100 pa naj bi vam že delovala videotelefonija
wink-1.gif
.

Lp.

Hojla!

Dajte me malo razsvetlit...
17758-icon_confused.gif

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Že dober teden deluje Videotelefonija na UMTS2100
wink-1.gif

Čestitke! Sicer s 6 letno zamudo ampak tudi to je nekaj. Mislim, da je ta enkratni trenutek primeren, da ga Super Mirko proslavi s svojo izstrelitvijo v vesolje, od tam pa se lahko javi preko videotelefonije širni Sloveniji, obenem pa zaželi vesel Božič svojim trgovkam.

Ob vsem tem se spomnim Mehanotehnike in njihovih kompletov za nadobudne mehanike, električarje ipd. Mislim da so kupci teh igrač tudi nadvse primerni uporabniki storitev določenega operaterja. Z voljo po eksperimentiranju, predvsem pa po mnogih porazih na dnevni ravni.

...ti nadobudni električarji uporabljamo tudi Mobitel in pred leti sem Mobitelovim strokovnjakom dokazal, da se SIM kartica od Mobitela sklonira kot za šalo, čeprav so v en glas trobili da to ni mogoče!!!

Ne ti mene z Elektropionirjem od Mehanotehnike jebat
smile-1.gif

evil.gif

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.