Novo pri Tusmobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Kje pa je objavljeno to o minutah?
Na Tuševi strani je samo o centih za gorivo.
Če je to o minutah res, je pa zrelo za tržno inšpekcijo. Ker jih dejansko ne moreš pokoristit, če bi jih želel.

kaj pa jih lahko tožiš na podlagi česa...sej nisi nič plačal za te minute ki jih dobiš ob nakupu v trgovinah tuš sej so free...
uf-1.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Ampak to se ne obvesti, 14 dni pred novim letom. Še prejšni petek, sem bil v Tušu, pa nobenga obvestila na računu. Sedaj se je že Tuš začel norčevati iz folka, kot se Telekom. Še srečo, da se nisem vezal pri tem Tušmobilu, tak da jim lahko grem tiste sim kartice odnest na center in jim rečt, naj si jih nekam vtaknejo.

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.511
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
>> Ampak to se ne obvesti, 14 dni pred novim letom. Še prejšni petek, sem bil v Tušu, pa nobenga obvestila na računu. Sedaj se je že Tuš začel norčevati iz folka, kot se Telekom.

A ni to ze ves cas tako, da moras porabit pridobljene minute v enem mesecu (minute pridobljene v prejsnjem mesecu moras porabiti v tekocem mesecu - primer: minute pridobljene v septembru 2009 se ti pripisejo na kartico 1. oktobra 2009 in jih moras pokuriti do konca oktobra 2009)?

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Vsi, ki že uporabljajo vnovčevanje minut, za njih se nič ne spremeni. Vsi, ki pa ne koristijo te storitve (nimajo povezano tk kartice s tel) pa se s kartice bonitete brišejo. To je kot pike pri Mercatorju, je obdobje zbiranja potem bonitete zapadejo. V čem je problem?

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Ampak to se ne obvesti, 14 dni pred novim letom. Še prejšni petek, sem bil v Tušu, pa nobenga obvestila na računu. Sedaj se je že Tuš začel norčevati iz folka, kot se Telekom. Še srečo, da se nisem vezal pri tem Tušmobilu, tak da jim lahko grem tiste sim kartice odnest na center in jim rečt, naj si jih nekam vtaknejo.
Zakaj naj si jih pa vtaknejo. V tem primeru si jih lahko sam, ker ne znaš pozorno brati.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Zakaj naj si jih pa vtaknejo. V tem primeru si jih lahko sam, ker ne znaš pozorno brati.
Pozorno brati KAJ?

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
SPP že prebereš, vendar ne greš vsak teden gledat na spletno stran, če so jih slučajno spremenili.

In če te ne obvestijo o spremembah na kak pameten način, npr. po pošti s pismom, ali vsaj s SMS, kako bo človek vedel?

Ketidu

Fizikalc
23. feb 2009
231
38
28
Štajerska
...v dveh/treh letih se mu je nabralo 500 minut, ki jih nikoli ni vezal na določeno telefonsko številko in mu je bilo popolnoma vseeno, če jih ima, ali ne.
zdaj se pa vsaja, da mu jih bo Tuš z Novim letom pobrisal, ker če bi prej zvedel, da mu jih bodo brisali, bi jih pa SIGURNO porabil...

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Jaz sem splošne pogoje prebral, ko sem sklenil naročniško razmerje. Če so se pa pogoji spremenili, pa bi kot uporabnik moral biti obveščen o tem, a ne ? Jaz ne šnofam vsak dan po Tušmobilovi strani. Pa nikjer ne piše, da minute veljajo do konca koledarskega leta. Jaz če nebi teh minut vezal na mojo številko že prej, bi jih sigurno imel že čez 2000.

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Tu me je APEK-ovo poročilo malo zmedlo:

Tušmobil je imel VoIP priključkov okoli 1 % tržnio delež že 2 leti (v Q2 2009 ima 0,8 %), v Q3 2009 pa ima 6,7%.

APEK pa pravi: Visok porast tržnega deleža Tušmobila d.o.o. pa gre pripisati pridružitvi Tuš Telekoma d.d. in Tušmobila d.o.o.

Se mi zdi nemogoče, ker ostale primerjave pri fiksnih storitvah ima delež enak oziroma pada kot prejšnje četrtletje.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Seveda da piše - Copy/paste iz SPP-jev , 4. točka:
"V kolikor imetnik TKK ni hkrati uporabnik storitev Tušmobila, le ta sodeluje v programu ugodnosti na način, da
se mu ugodnosti zbirajo na njegovi Tuš klub kartici neprekinjeno največ šest zaporednih mesecev. V kolikor v
šestmesecnem roku imetnik TKK ne vzpostavi povezave, se tako zbrane ugodnosti izničijo oz. jih ni mogoče
več uporabiti."

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Nekateri najdejo oziroma se pozanimajo zakaj se gre in ne pljuvajo kar prevprek. Vsi bi imeli vse zastonj. Ampak nekateri imajo radi čiste račune. Sicer priznam, da kdaj tudi meni ni kaj jasno, ampak se trudijo in so zame popolnoma super.

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
evo sem izvedel da tušmobil začne drug teden novo naročniško akcijo:
telefon + letna vinjeta pri tušmobilvesolje za 1 €

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Kot vidmi na računu in potem na AJPESu je Tuš Holding decembra dokapitaliziral Tušmobil v višini 23 mio €. Torej nov osnovni kapital Tušmobila znaša 97 mio €.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
evo sem izvedel da tušmobil začne drug teden novo naročniško akcijo:
telefon + letna vinjeta pri tušmobilvesolje za 1 €

A s pralnim praškom jih bojo kmalu prodajali? :D
Letna vinjeta? REALLY?!

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Morda bo kdo, ki ima tako ali tako namen se kupiti vinjeto, ob tem se rpesedlal - ni tako zelo neumna poteza (vsekakor manj neumna, kot razne Pike za 65% popust za kramo, katere nihce ne rabi, ali pa kot rekalama z retardirancem, ki ne zna izdaviti drugega kot "cisti racuni", ali pa tista s kravami sredi trgovine ...).

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Sej jih lahko ponucaš. To obvestilo dobi vsak ob računu, ko kupi katero koli stvar v trgovini
smile-1.gif
Načeloma ja. Ampak če jih s 1.1. črtajo, potem ti na kartici, kjer niso trenutno v uporabi, propadejo, ti pa jih, tudi če hočeš, ne moreš koristit, ker so prepozno dali ven obvestilo, če so ga res.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.