Novo pri Tusmobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Seveda lahko. Samo registrirat mora Tušmobilovo telefonsko številko na Tuševo lojalnostno kartico še tekom decembra.

Ogo

Nazadnje urejeno:

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Tušmobil draži svojo evrotarifo:
Obveščamo vas, da se bodo s 15.1.2010 zvišale cene odhodnih klicev med gostovanjem v EU. Cene se bodo v povprečju zvišale za 22%. Novi cenik s cenami po posameznih državah bo na voljo od 15.1.2010.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
Tušmobil draži svojo evrotarifo:
Obveščamo vas, da se bodo s 15.1.2010 zvišale cene odhodnih klicev med gostovanjem v EU. Cene se bodo v povprečju zvišale za 22%. Novi cenik s cenami po posameznih državah bo na voljo od 15.1.2010.

Lahko jo še za toliko podražijo in bo še zmeraj kar precej cenejša kot pri ostalih operaterjih, enako velja tudi v primerjavi z vsemi ostalimi operaterji v EU območju.

Lp.

Nazadnje urejeno:

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Seveda lahko. Samo registrirat mora Tušmobilovo telefonsko številko na Tuševo lojalnostno kartico še tekom decembra.
Ogo

No, če se bo tko bo načeloma v redu. Ampak vseeno bi Tuš to lahko objavil kak teden prej, ne pa 45 po sprejetju takšnega sklepa.

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
kako se to lahko zgodi pri tušu?,... da podražijo storitve?

b
Odkar auslanderji vodjo Tuš se tudi to dogaja
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
blue007, to se bo dogajalo povsod,... operaterji niso dobrodelne ustanove, vzdrževanje in nadgradnja omrežij, plače, subvencije,.. stanejo in pri nas so cene nizke,...
b

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Jaz sem splošne pogoje prebral, ko sem sklenil naročniško razmerje. Če so se pa pogoji spremenili, pa bi kot uporabnik moral biti obveščen o tem, a ne ? Jaz ne šnofam vsak dan po Tušmobilovi strani. Pa nikjer ne piše, da minute veljajo do konca koledarskega leta. Jaz če nebi teh minut vezal na mojo številko že prej, bi jih sigurno imel že čez 2000.
S 30.10.2009 je Mirko Tuš spremenil akcijo Tušmobil minute: http://www.tus.si/datoteke/pdf/Tusmobil%20minute%20pravilnik.pdf
Citiram: ki še ni vzpostavil prve povezave zbira minute v dveh obdobji, in sicer prvo od 1.1. do 30.6., drugo obdobje pa od 1.7. do 31.12. Po koncu vseakega obdobja stranki, ki še ni vzpostavila povezave, zbrane minute zapadejo.

Torej bodo minute črtali 1.1. in 1.7. vsako leto.

Na strani Tušmobila ali Tuš je bilo objavljeno le to, da Tuš klub minute več ne veljajo za Mobitelovo omrežje.

Prav tako je Mirko Tuš 20.10.2009 spremenil akcijo Tuš Oil: http://www.tus.si/datoteke/pdf/pravilnik_tus_oil_centi.pdf
citiram: imetnik Tuš klub kartice lahko na Tuš klub kartico pridobiva in koristi zbrane popuste za gorivo v 4 časovnih obdobji
a) 1.1-31.3
b) 1.4. - 30.6.
c) 1.7-30.9
d) 1.10-31.12

Zadnji dan vsakega posameznega obdobja zbrani, a še neporabljeni popisti za gorivo na kartici imetnika Tuš klub kartice zapadejo.

Prav tako sem na APEKovih straneh ugotovil, da Tušmobilu relejne postaje dobijo dovoljenje enih 2-4 mesece kasneje kot jih začnejo uporabljati
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Pa več kot 1 prijava/odjava za minute se plača 1 €. Največ jih lahko preneseš 300, prvič 1000 minut.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Bmk za ta Tušmobil. Da se bodo za hrbtom uporabnikov spreminjalni pogoji, potem škoda kakšnih besed. Bolje plačati kakšen € več pri Mobitelu ali Simobilu in imeti čiste račune. Jaz tele, bi se pa tud lahko naučil, da ni vse zlato, kar se svet. In sem sam kril, da sem celo familijo spravil na Tušmobil
stupid-1.gif
Čez noč se bodo ti biseri spomnili, da ne bo več brezplačnih minut v paketih.

Nazadnje urejeno:

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
a se ne spreminjajo vedno za hrbtom uporabnikov? kake maš, sej je povsod tko.... a naj majo operaterji referendum preden kaj spremenijo???
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Vsi ki se bunite bi radi meli vse ugodnosti do konca življenja...vsega lepega je enkrat konec....tut opareter more od česa živet in gradit omrežje....tko da...če vam kaj ne paše pejte drugam..
evil.gif

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Pa več kot 1 prijava/odjava za minute se plača 1 €.

Kdo je pa tebe zlagal, za ta 1€ , da ga moraš plačati ob ponovni vezavi na TUŠ klub kartico
sprasujem se.gif
.

Poveži Tuš klub kartico takoj z mobilno tel.številko in ni nikakršnega razloga za propad kakršnihkoli minut
wink-1.gif
, brez stroškov seveda.

Sedaj če si pa ti kolekcionarni zbiratelj minut, je pa druga stvar
grims-1.gif
.

Minute so namenjene porabi in posledično ti bo to privedlo do čistega računa oz. prazne položnice
wink-1.gif
.

Torej z malo truda lahko uporabljaš mobilno storitev, BREZ da bi ti bilo potrebno poravnati položnico, saj je zelo velika verjetnost, da nebo podlage za obračunanje slednje
wink-1.gif
.

Tisti, kateri nakupujete sol v Piranskih solinah tega nemorete doživeti, zato pa tvezite v tri krasne.

Lp.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.