Citat:
Uporabnik Steve pravi:
se pokaže znak ja in gprs takrat še niti enkrat ni delal. najlažje to vidiš na androidu tako da ni E znaka in vreme se ne posodablja
SMS se dobil tudi jaz. Ko pa sem nato na Tuškabini hotel pogledati Tušklub sem ugotovil, da št. ni več povezana.Citat:
Uporabnik Ketidu pravi:
Zanimivo, ker jaz sem pa popoldan dobil tisti avtomatski SMS, ki ti pove koliko minut si pridobil v akciji zbiranja minut
Lastnik baze Tuš Kluba je Tušmobil. Tušmobil Mirko Tuš ni ustanovil leta 2006, ampak je tistega leta podjetje VIRO Plus preimenoval v Tuš Komunikacije in potem še v Tušmobil . To podjetje že od vsega začetka hrani in upravlja z bazo podatkov Tuš KlubaCitat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Engrotuš je verjetno spet kaj zajebnil. Tušmobil baje samo forwarda requeste naprej na Engrotuš, kjer imajo bazo lojalnosti.
Nagradna igra pred obstojem imena TušmobilCitat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Nakladaš za popizdit. Lastnik je Engrotuš in sledjo firmo je na to temo tudi obiskala slavna gospa Pirc Musar. Med ostalim so morali na novo pridobiti vsa soglasja od imetnikov Tuš kartic ali pa bazo izbrisat.
ja k je Tušmobil prodal del svojih storitev direktno Engrotušu:Citat:
Uporabnik tado pravi:
Viroplus se še sedaj uporablja kot katalog Tuš akcij (izdelava plakatov) za uvoz v interni program in preverjanje TK kartic.
ja saj kaj ti govorim. Tušmobil pred 2006 oziroma Viro Plus / TušTrade skbel za IT podporo v Engrotušu. Zato je to podjetje tudi obstajalo pred letom 2006. To podjetje je pač ponujalo informacijski sistem z imenom Viro Plus.Citat:
Uporabnik tado pravi:
http://www.robtex.com/dns/www.viroplus.si.html
Domena Viroplus je dostopna le preko internega dostopa do viroplus podpore TK in katalogov z geslom poslovodje posamezne PE.