Novo pri Tusmobilu V.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
pol pa nevem kaj bi lahko blo... a si mogoče to fukncijo vklopu kak dan kasnej pa si prej uporablu net na @m? a free 1gb pa vrjetno tud še nis porabu?

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
se pokaže znak ja in gprs takrat še niti enkrat ni delal. najlažje to vidiš na androidu tako da ni E znaka in vreme se ne posodablja

Nebi ti bilo slabo, da pokličeš na 070 700 700 ter podaš svojo ugotovitev oz. to kar navajaš in sicer, da imaš blokado za prenos podatkov, vendar se ti je obračunal prenos podatkov
sprasujem se.gif
.

Sicer pa, da nisi slučajno naročen na kakšen dodatni paket za prenos podatkov?

Lp.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Danes sem hotel preveriti bonitete na tuš klub kartici in sem ugotovil, da moja tel št. ni več povezana s kartico.
jezen.gif

Ketidu

Fizikalc
23. feb 2009
231
38
28
Štajerska
Zanimivo, ker jaz sem pa popoldan dobil tisti avtomatski SMS, ki ti pove koliko minut si pridobil v akciji zbiranja minut
wink-1.gif

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik Ketidu pravi:
Zanimivo, ker jaz sem pa popoldan dobil tisti avtomatski SMS, ki ti pove koliko minut si pridobil v akciji zbiranja minut
wink-1.gif
SMS se dobil tudi jaz. Ko pa sem nato na Tuškabini hotel pogledati Tušklub sem ugotovil, da št. ni več povezana.

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Na moji se ni prekinilo (izbrisalo sedaj tudi gorivo - novi splošni pogoji), na mamičnem telefonu pa se je tudi prekinila in več ne dela *100# in na Tuškabini.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
tud men ne dela preko *100# in tud na tuškabini ne kaže.... v klicnem centru pravjo, da je kao neka napaka da ne prikaže, da pa je povezava še vedno vzpostavljena sam prikaže ne...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
*100# zdej spet dela, sam na tuškabini še ne pokaže povezave...

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Engrotuš je verjetno spet kaj zajebnil. Tušmobil baje samo forwarda requeste naprej na Engrotuš, kjer imajo bazo lojalnosti.
Lastnik baze Tuš Kluba je Tušmobil. Tušmobil Mirko Tuš ni ustanovil leta 2006, ampak je tistega leta podjetje VIRO Plus preimenoval v Tuš Komunikacije in potem še v Tušmobil . To podjetje že od vsega začetka hrani in upravlja z bazo podatkov Tuš Kluba

Tušmobil obstaja od leta 1992 (ustanovitelj Mirko Tuš) in je imelo naslednje imena:
15.09.1992 - 17.02.2005 - TušTrade
18.02.2005 - 14.05.2006 - VIRO Plus
15.05.2006 - 03.04.2007 - Tuš komunikacije
04.04.2007 - Tušmobil

Podjetje pred licenco GSM 1800 je skrbelo/skrbi za tehnološki razvoj Engrotuša.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Nakladaš za popizdit. Lastnik je Engrotuš in sledjo firmo je na to temo tudi obiskala slavna gospa Pirc Musar. Med ostalim so morali na novo pridobiti vsa soglasja od imetnikov Tuš kartic ali pa bazo izbrisat.

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Nakladaš za popizdit. Lastnik je Engrotuš in sledjo firmo je na to temo tudi obiskala slavna gospa Pirc Musar. Med ostalim so morali na novo pridobiti vsa soglasja od imetnikov Tuš kartic ali pa bazo izbrisat.
Nagradna igra pred obstojem imena Tušmobil
http://www.tus.si/index.php?NivoId=224.
Pa recimo 7 člen nagradne igre si poglej.

Pejt si na IPRS pogledat podatke o Tušmobilu (gumb: Prikaži zgodovinski izpis do 31.1.2008 (PDF) ). Kaj ti vrne
smile-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Dr. Strangelove točno tako. Pol leta skoraj je trajalo novo zbiranje oziroma osveževanje podatkov lastnikov TK kartic da se podatki zbirajo z eno bazo za vse firme holdinga. Kartice so bile s sredino decembra dekativirane za katere Tuš Klub ni prejel nove pristopne izjave (z nih so bile izbrisane bonitete, kartica se je ponovna aktivirala ob prvem nakupu s tem da je stranka podpisala izjavo. S 1.1. so se zbrisale druge ugodnosti (tuš oil če ni bil izkoriščen) in tušmobil minute (če ni bilo narejene povezave s tm številko), ker se je uvedlo polletno zbiranje bonitet (kot pri pikah pri družbi Mercator npr.)

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Viroplus se še sedaj uporablja kot katalog Tuš akcij (izdelava plakatov) za uvoz v interni program in preverjanje TK kartic.

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Viroplus se še sedaj uporablja kot katalog Tuš akcij (izdelava plakatov) za uvoz v interni program in preverjanje TK kartic.
ja k je Tušmobil prodal del svojih storitev direktno Engrotušu:
http://www.who.is/whois/viroplus.si/
Engrotuš sedaj skrbi za domeno viroplus.si.

ViroPlus (oz. Tušmobil) je pred letom 2006 izdelal vse za Engrotuš (Tuš Klub, internetni programi, itd, ...)

blue007

Pripravnik
6. feb 2009
612
0
16
Citat:
Uporabnik tado pravi:
http://www.robtex.com/dns/www.viroplus.si.html

Domena Viroplus je dostopna le preko internega dostopa do viroplus podpore TK in katalogov z geslom poslovodje posamezne PE.
ja saj kaj ti govorim. Tušmobil pred 2006 oziroma Viro Plus / TušTrade skbel za IT podporo v Engrotušu. Zato je to podjetje tudi obstajalo pred letom 2006. To podjetje je pač ponujalo informacijski sistem z imenom Viro Plus.

Po prejetju frekvenc GSM 1800 je pač Tušmobil prodal ta sistem (in vse kar je bilo povezano s trgovinami Tuš) direktno Engrotušu.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.