Kakih 20 eur?Pa bodo z 1.4 podražitve na mobilnih paketih? Ženi je že pred letom aneks potekel, pa jo moram spravit nekam drugam. Ni mi pa 20 EUR za dat.
Kakih 20 eur?Pa bodo z 1.4 podražitve na mobilnih paketih? Ženi je že pred letom aneks potekel, pa jo moram spravit nekam drugam. Ni mi pa 20 EUR za dat.
Kaksna bo ze bistvena razlika? Preko VoWifi bodo sli zgolj klici? Sms-i pa ne?Pred kratkim zvedel da naj bi TS ukinil aplikacijo Komunikator v bliznji prihodnosti. Bo nadomestek VoWifi.
Ja če imaš volte vklopljen ti dohodni klici na komunikatorju ne delajo.
Prijavi se brezplačno v portal Moj telekom in imaš lepo na telefonu aplikacijo in lahko vsak moment sproti preveriš... Sicer pa še obstaja sploh paket kjer nimaš toliko podatkov kot jih dejansko sploh ne moreš porabiti?
A se nimaš rad da buliš v telefon ali ni za TV? Če kdo nima za TV mu podarim 32 inčen LCD, več na PM.
Če gledaš televizijo, gre 20GB zelo hitro...
Jernej
Prijavi se brezplačno v portal Moj telekom in imaš lepo na telefonu aplikacijo in lahko vsak moment sproti preveriš... Sicer pa še obstaja sploh paket kjer nimaš toliko podatkov kot jih dejansko sploh ne moreš porabiti?
Sem prijavljen v Moj Telekom, ampak v spletni različici spremljaš lahko le za tekoči mesec, ne pa za pretekle, ne vem pa kako je v mobilni aplikaciji. Pa ni fora v tem, da bi me skrbelo, da bi se prekoračila količina, ampak me zanima povprečje, da lahko ob selitvi številke izberem ustrezen paket (sicer uporabnik te številke ni nek hud porabnik, tako da nekega hudega paketa ne potrebuje, ampak (pre)nizkega pa tudi ne bi reskiral).
rocky9, imaš to e-račun? Jaz te postavke pri sebi nimam nikjer (pri vseh 5ih "papirnatih" računih, ki jih vidim v Moj Telekom).