Novo pri Telekom Slovenije III.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.968
3.622
113
Piše malo nižje, za dve številki 36 ampak take zavajajoče prakse smo tako že navajeni od naših operaterjev.

bostjank

Pripravnik
22. maj 2008
88
7
8
Irwin: paket Za dva lahko imaš tudi v primeru aktivne vezave (aneksa) na eni ali drugi številki, vendar pod pogojem, da si imel v času sklenitve tega aneksa na posamezni številki paket v istem rangu (npr. Dostopni A, Brezskrbni A in B, paketi Modri, Dogaja, Druga številka – Podjetni in Premium/Enostavni poslovni paket) ali celo v nižjem rangu (npr. Neodvisni A, Dostopni Start, Enostavni A in B, Druga številka in paketi SIM 2), pri čemer se mesečna obveznost (obroki za telefon) ne bo spremenila. V kolikor si aneks sklenil s katerim od paketov v višjem rangu (npr. Dostopni B in C, Neodvisni B in Mobilni net C), pa drži navedba svetovalca, da bi moral biti "čist" oz. predhodno poplačati aneks. Pod črto, v času vezave se vedno lahko spreminja paket pod pogojem, da je novi paket cenovno enak ali dražji od tistega, ki je bil aktiven v času sklenitve vezave.

Nazadnje urejeno:

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Tudi jaz, ravno včeraj sem šel skenslati A1, ker je konec polovičke in sem dal na prepaid in potem sem hotel narediti prehod na sparmobil naslednji teden.

Sedaj pa bom počakal, kaj bo telekom dal ven, samo se bojim, da ne bo nič kaj zelo fascinantnega.

igi

Guru
13. okt 2007
5.637
1.224
113
Celje
Tudi jaz, ravno včeraj sem šel skenslati A1, ker je konec polovičke in sem dal na prepaid in potem sem hotel narediti prehod na sparmobil naslednji teden.

Sedaj pa bom počakal, kaj bo telekom dal ven, samo se bojim, da ne bo nič kaj zelo fascinantnega.

Smo vsi na teh polovičkah al kako? :)

Meni tudi konec meseca poteče ena ugodnost na A1 in druga na Telekomu in mal čekiram kaj bo.

• Všeč mi je
Reactions: urby20

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Pa bodo z 1.4 podražitve na mobilnih paketih? Ženi je že pred letom aneks potekel, pa jo moram spravit nekam drugam. Ni mi pa 20 EUR za dat.

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Noče kartic. Na t2 brezčasni maxi bo šla za 9,99. Samo mi res ni še naprej telekomu za plačavati, zato če bo v roku kakega meseca možnost brezplačne prekinitve, drugače bomo pa kr tistih 20 EUR plačal. V 2 mesecih imamo to noter (zdej 25, potem 10 EUR). Tako da predolgo ne bomo čakal. Če bodo res naslednji petek 28.02. objavili spremembo pogojev toliko boljše.