Citat:
Sprememba lastnosti Opcij pogovorov in sporočil za tujino
Obveščamo vas, da se s 1. 3. 2016 spremenijo lastnosti mobilne storitve Opcije pogovorov in sporočil za tujino Telekoma Slovenije, d.d.
Podrobnosti so na voljo na spletnih straneh Telekoma Slovenije pod Info in obvestila na naslovu: http://www.telekom.si/info-in-obvestila.
Naročniki storitev, ki se s spremembo ne strinjajo, lahko do 29. 2. 2016 odstopijo od naročniške pogodbe brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega
razmerja in brez pogodbene kazni. Pravica do odstopa od naročniške pogodbe ne vpliva in ne posega v zapadle/neplačane ter pogodbeno dogovorjene obveznosti naročnika.
vendar imaš tukaj samo 500MB prenos podakov! ne pozabi na toCitat:
Uporabnik imi pravi:
Pri Telekomu? Vem, da pri ostalih ponudnikih sigurno. Gledam napram mojemu paketu Paket 2014, kateri me sedaj stane 24.00 EUR.
Za telefoniranje ne porabim več kot dve do tri ure na mesec (to je 200 ENOT), prenos podatkov pa imam okoli 1GB na mesec. Razmišljam da bi šel na ta paket....
Citat:
Uporabnik imi pravi:
To sem pa spregledal. Je pa res, da mora biti pri vsakem paketu, ki na prvi pogled izgleda ugodno, nek "hakelc" v opombah in drobnem tisku.
Pri telekomu oz. nekdanjemu Mobitelu sem že skoraj 20 let in počasi mi njihovo neprestano zviševanje cen paketov začne presedati. Hčerko sem spakiral na Telemach, ženo na Izimobil, s starejšo hčerko sva pa ostala na Telekomu.
Citat:
Uporabnik imi pravi:
Pri Telekomu? Vem, da pri ostalih ponudnikih sigurno. Gledam napram mojemu paketu Paket 2014, kateri me sedaj stane 24.00 EUR.
Za telefoniranje ne porabim več kot dve do tri ure na mesec (to je 200 ENOT), prenos podatkov pa imam okoli 1GB na mesec. Razmišljam da bi šel na ta paket....