godfather , zakaj tak odnos pri pisanju, saj najbrž vse nas uporabnike moti, da ne dobimo za to kar plačujemo , ali pač ?
Kakšno konkretno korist lahko imaš na telefonu od take blazne hitrosti? Dejansko me zanima, ne provociram.godfather , zakaj tak odnos pri pisanju, saj najbrž vse nas uporabnike moti, da ne dobimo za to kar plačujemo , ali pač ?
Vem, da je "fajn", tako kot je nekaterim fajn, da imajo avto z več kot dvesto konji, ki leti kot hudič, ampak od tega ni koristi, ker tega ne moreš polno izkoristiti. Mene zanima konkretna korist. Prenos filmov je že ena taka uporabna stvar ali pa gledanje filmov na YT v 4K. 8K je še precej redko. In to se mi zdi, da je trenutno vse, kar je na razpolago. Ali pa se motim?Pomoje tukaj ni mišljeno samo za telefon ampak kot mobilni hišni internet, kjer pa je fajn če so visoke hitrosti.
Vem, da je "fajn", tako kot je nekaterim fajn, da imajo avto z več kot dvesto konji, ki leti kot hudič, ampak od tega ni koristi, ker tega ne moreš polno izkoristiti. Mene zanima konkretna korist. Prenos filmov je že ena taka uporabna stvar ali pa gledanje filmov na YT v 4K. 8K je še precej redko. In to se mi zdi, da je trenutno vse, kar je na razpolago. Ali pa se motim?
Kakšen odnos pri pisanju, a sem preveč direkten pa ne olepšujem in ne pišem v rokavicah in ne leporečim? Pa a ste postali "sončki" in vam je treba napisati v leporečenju, glupi k k..ac, ker nima 900 Mbps gre jokat najboljš da k sv. Petru......godfather , zakaj tak odnos pri pisanju, saj najbrž vse nas uporabnike moti, da ne dobimo za to kar plačujemo , ali pač ?
Fajn je mlado punco prtisnt pa da ne spi sama....tisti film boš že počakal, da se ti na torrentih dol potegne, vmes pa bejbo pošlataš....Vem, da je "fajn", tako kot je nekaterim fajn, da imajo avto z več kot dvesto konji, ki leti kot hudič, ampak od tega ni koristi, ker tega ne moreš polno izkoristiti. Mene zanima konkretna korist. Prenos filmov je že ena taka uporabna stvar ali pa gledanje filmov na YT v 4K. 8K je še precej redko. In to se mi zdi, da je trenutno vse, kar je na razpolago. Ali pa se motim?
Kako to misliš ne morejo spustiti. Seveda ti lahko. Paket imajo tako skonstruiran, večjo hitrost pa doplačaš. Me je zgornji prehitel
zakaj pri zdravi pameti bi pa to pošiljal na telekom?@all
Dajte prosim še vi spraševat ali pošiljat na support Telekoma, Kje so frekvence od 3G (2100) za kao prestavljene na 4G ali 5G, obljubljali so, sedaj pa nič,
se sploh kaj dela na tem 4G ali 5G omrežju, so spet u zatonu, obe konkurenci so jih prehiteli, kao se grejo neki z dobrim , najboljšim omrežjem, Jao