Zato ker je mobilno omrežje ZANIČ, pokritost, samo 2G - gsm je ok, ostalo pa porazno, evo ti moje vprašanje in odgovor na mobilno omrežje:
Moje vprašanje supportu: Predvsem me zanima za moj domači kraj kjer bivajo starši:
Mobilni signal - hitrost
Za kraj MEDVODE, kot tudi ostali kraji v Sloveniji, kdaj se bo dodala še kakšna frekvenca za 4G - (700, 2100) ali 5G - (700, 2100) , center je ok, ostalo - okoliš pa ne ! to sedanja pokritost je za vas na digitalnem pregledu ok, v realnem stanju pa ne, Medvode niso samo ravni del, kjer z eno ali dve bazne pokriješ celoten kraj in z eno frekvenco, kako je kaj s hitrost speed, to kaj se prikazuje z naj 5G 450/100 , je realno pol manj.
cca 4 leta - cca 2-3x na leto, že pošiljam za popravke signala pa še isto ali slabše, kdaj bomo deležni tega . Hvala
Odgovor od Telekom Slovenije support:
Pozdravljena, gospa Maja,
Tehniki, ki načrtujejo mobilno omrežje, so sporočili, da ni nič novega od zadnjega odgovora. Sicer se v letošnjem letu predvideva posodobitev celotne mobilne mreže po Sloveniji, trenutno pa še ni podatka, kdaj se bo na postajah v Medvodah in ostali kraji dodajalo dodatne 4G/5G frekvence.
Prijazen pozdrav,