Baje do konca leta.mogoče kdo ve, do kdaj je treba menjati tv box za tale neo?
Stara TV-komunikatorja bosta prenehala delovati v novembru 2023. Tako so meni povedali na Telekomu.Baje do konca leta.
Berem, da so v ogled nazaj že zmontirali reklame? Res izjemna skrb za stranke.
Ampak ne na starih boxih? Zato bi nam pa radi vturili samo NEO...Ne, prav v sam sistem, ko prevrtavaš so začeli vgrajevati dodatne reklame (operater), ne mislim tistih, ki so trenutno na tv in jih želiš preskočiti.
lahko malo bolj razložiš....Ne, prav v sam sistem, ko prevrtavaš so začeli vgrajevati dodatne reklame (operater), ne mislim tistih, ki so trenutno na tv in jih želiš preskočiti.
Kot kaže nekaj takšnega kot pri you Tube.Zadeve nisem videl v praksi, se pa nekateri na FB od Telekoma že pritožujejo. Pač ob prevrtavanju ti bo operater prikazal kratko reklamo.
Verjetno ne gledaš "pravih" programov. Predvajanje reklam v časovnem zamiku ni zraslo na zelniku operaterjev, temveč je bila ena izmed zahtev nekega dobavitelja programov ob podaljševanju pogodbe. Če bodo ljudje to mirno sprejeli, se bo pa mogoče razširilo še drugam. Jaz osebno upam, da ne.Jaz imam Neo, pa zaenkrat tega še nisem opazil. Gledam TV eno uro na dan zvečer, vedno ogled nazaj.
Se mi bo pa tudi zrolalo, da začnejo vrteti reklame, youtube stil....