Novo pri Telekom Slovenije III.

Schime

Guru
22. nov 2008
1.992
775
113
Je pa zanimivo to, da jaz imam doma neo in pa 2xbox s ( ta zadnjo verzijo). Pri starših od moje imajo pa neo, box s in pa še en starejši box. Pa njim je že kak mesec konstantno izpisovalo na tvju naj menjajo stare boxe. Pri meni pa se to še ni nikoli izpisalo.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.704
3.309
113
Ne, prav v sam sistem, ko prevrtavaš so začeli vgrajevati dodatne reklame (operater), ne mislim tistih, ki so trenutno na tv in jih želiš preskočiti.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
Ne, prav v sam sistem, ko prevrtavaš so začeli vgrajevati dodatne reklame (operater), ne mislim tistih, ki so trenutno na tv in jih želiš preskočiti.
lahko malo bolj razložiš....

Če imaš 2 uri dolg film normalno na tvju. in gledaš film v funkciji ogled nazaj in ne prevrtevaš reklam. Bo potem film trajal 2h + 10/20 min (kolikor je že dodatnih reklam)?

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.704
3.309
113
Zadeve nisem videl v praksi, se pa nekateri na FB od Telekoma že pritožujejo. Pač ob prevrtavanju ti bo operater prikazal kratko reklamo.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
747
113
EU
A to jaz prav razumem? Plačuješ za to storitev in oni ti bodo še vrteli reklame poleg?!? Upam, da se boste pritožili ali pa vsaj sprožili peticijo in obvestili medije, ker to je nezaslišano! Sploh ne morem verjeti, da si upajo kaj takšnega s svojimi strankami:poreden:

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.704
3.309
113
To se ze en čas potihem omenja, pa mislim, da ne zgolj pri Telekomu. Verjetno priložnost za dodatni zaslužek. Predvidevam, da trenutno testirajo na določenem krogu uporabnikov, ko bojo pa vsi imeli NEO, pa pač vklop vsem.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.148
357
83
Goriska
Meni se dosedaj še ni pojavilo, če pa se bo pač odklopim tv in se bo preko KODI-ja gledalo kar se bo samo sproti (itak tako ali tako ne gledamo nikoli tv kanalov razen starša, ki pa tudi ne uporabljata ogleda nazaj)...

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Pri nas (NEO) tega še ni. Sem pa tudi sam že slišal, da so vsi operaterji to pripravljali. Kartelovci porinejo Telekom, da pobere največ gnojnice, potem pa gremo naprej :evil:
Tisti, ki se vam to pojavlja - je to morda samo na nekaterih programih ali povsod?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Jaz imam Neo, pa zaenkrat tega še nisem opazil. Gledam TV eno uro na dan zvečer, vedno ogled nazaj.
Se mi bo pa tudi zrolalo, da začnejo vrteti reklame, youtube stil....
Verjetno ne gledaš "pravih" programov. Predvajanje reklam v časovnem zamiku ni zraslo na zelniku operaterjev, temveč je bila ena izmed zahtev nekega dobavitelja programov ob podaljševanju pogodbe. Če bodo ljudje to mirno sprejeli, se bo pa mogoče razširilo še drugam. Jaz osebno upam, da ne.

V roku leta ali dveh bo moral to imeti vsak operater, ki bo želel imeti te programe v svoji ponudbi.