Novo pri Telekom Slovenije III.

WPT78

Majstr
6. maj 2015
1.104
-866
83
prenehanje paketa NAJ 5G z 1.3.2023

• Objave ne odobravam
Reactions: Borg

WPT78

Majstr
6. maj 2015
1.104
-866
83

Sprememba ugodnosti pri akcijskem nakupu naprav z vezavo naročniškega razmerja​

• Objave ne odobravam

WPT78

Majstr
6. maj 2015
1.104
-866
83
mobilni paket NAJ C , se je izboljšal , sedaj po preseženih 500 GB - hitrost (450/100) neomejeno naprej z hitrost 2/1

• Objave ne odobravam

WPT78

Majstr
6. maj 2015
1.104
-866
83
Telekom Slovenije nadgrajuje bazne postaje in širi 5G omrežje. Simon Slonjšak, direktor Razvoja produktov in storitev v Telekomu Slovenije je tako izpostavil:

Trendi uporabe mobilnih storitev kažejo, da uporabniki potrebujejo in bodo potrebovali vedno več prenosa podatkov, pri tem pa se povečuje predvsem ogled video vsebin in uporaba različnih aplikacij. Skladno s tem smo zasnovali mobilne pakete, ki odgovarjajo potrebam uporabnikov, tako da smo vanje vključili praktično neomejen prenos podatkov v našem omrežju in več kot 20 GB prenosa podatkov v državah EU. Naši uporabniki ne pristajajo na kompromise in so navajeni, da v našem omrežju storitve delujejo varno in zanesljivo. Z nadaljnjim razvojem 5G in ostale najsodobnejše tehnologije bomo uporabnikom še naprej omogočali, da bodo šli vedno na boljše.

farbajo sebe - si zatiskajo oči pred resnico, so pametni v pisarnah pred računalniki, nas uporabnike ne morejo, ker vemo v praksi kakšno je njihovo omrežje,

• Objave ne odobravam

WPT78

Majstr
6. maj 2015
1.104
-866
83
1678196756891.png

HAHA, Telekom zmagovalec v neresničnem pisanju in trolanju

• Haha
  • Objave ne odobravam
Reactions: Borg in Lord_Raiden

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Nevem kakšne kriterije vi uporabljate, a vam je ta Speedtest glavna referenca, jaz lahko rečem, da je Telekom v primerjavi s Telemachom (doma imamo 3 njihove naročniške) drugi svet in to v dobrem smislu. Telekom imam že 10+ let, v življenju nisem bil nedosegljiv, na lokacijah kjer se gibljem tudj mobilni podatki skačejo. A hkrati kličem mater na Telemach, cel dan nedosegljiva, pridem v hišo, telefon na mizi, polni signal, nedosegljiva. Seveda tehniki ne znajo pojasniti, pri njih vse OK, tudi GSM smo zamenjali. Nedopustno. Kako je z A1 nimam izkušenj.

• Všeč mi je
Reactions: mat

WPT78

Majstr
6. maj 2015
1.104
-866
83
speedtest je pogojen z signalom, če imaš na odprtem gsm dober signal na polno, ne pomeni da je tudi 4G in 5G tako,
4G in 5G tolčeta v drugo smer in se konča malo pred našo bajto, oba s signalom zunaj 2 črtice znotraj 1 črtica,
po tolkih letih pisanja, teženja , naj pridejo v praksi probati in izmeriti je pri njih v pisarni za pc vse ok ,
Tlelesmeh to uredi v roku 3 mesecev, A1 malo več, telekom pa tumba svoje , se ne premakne iz svojega slabega signala ali ničle,
zna pa oglaševati kolk je dobr, itd ,

• Objave ne odobravam

WPT78

Majstr
6. maj 2015
1.104
-866
83
AvtoFun , telekom je dobr samo z signalom od gsm - 2G, ostalo 4G z nizkimi frekvencami še , speed zanič, visoke frekvence 2600 center in okoliš, 5G samo center, speed zanič, poden, počas,

• Objave ne odobravam

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.306
4.124
113
Nevem kakšne kriterije vi uporabljate, a vam je ta Speedtest glavna referenca, jaz lahko rečem, da je Telekom v primerjavi s Telemachom (doma imamo 3 njihove naročniške) drugi svet in to v dobrem smislu. Telekom imam že 10+ let, v življenju nisem bil nedosegljiv, na lokacijah kjer se gibljem tudj mobilni podatki skačejo. A hkrati kličem mater na Telemach, cel dan nedosegljiva, pridem v hišo, telefon na mizi, polni signal, nedosegljiva. Seveda tehniki ne znajo pojasniti, pri njih vse OK, tudi GSM smo zamenjali. Nedopustno. Kako je z A1 nimam izkušenj.
Uporablja Volte za pogovore ali 3g/2g.
Mogoče je tukaj problem.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.703
3.307
113
Kakor vzameš, pri nas ima Telemach signal v hiši in na dvorišču nikakršen, konstantna nedosegljivost, dela le v Mansardi. Hitrosti tam okrog 2 Mbit. Dela pa lepo, če se z avtom zapeljem do oddajnika (tudi tam nekje 150 Mbit) ampak meni to ne koristi ravno kaj dosti.

Telekom v hiši tam med 8 in 14 Mbit, pri oddajniku 140 Mbit. Sicer imam vse pokrito z Wifi, in mi hitrost mobilnega interneta ne igra neke vloge, važno je, da sem dosegljiv. Če grem v klet pa se mi tako prestavi na VoWifi. To je bila tudi moja zamera do Telemacha, ker se niso potrudili, da bi usposobili VoWifi, zato smo doma na štirih številkah kar naprej dobivali obvestila iz strani Telemacha, da nam bo nacionalni roaming izklopljen, ker smo ga preveč uporabljali. Pa so šle štiri številke na Telekom...
Drugače imam na eni lokaciji, kjer imam njivo težavo s Telekomovim signalom, ker 4G celice očitno niso obrnjene v tisto smer (2G dela). Sem jim javil kako to, da kilometer od oddajnika ni signala in sta dejansko v nekaj dneh prišla dva z merilnim telefonom preverit kaj je na stvari. Žal se zadeva ni dala prilagoditi, ker gre za obmejno območje, so se pa potrudili. Sedaj tam pač preklopim na HT, ki dela na 4G.

• Všeč mi je
Reactions: AvtoFun

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Verjamem ampak mene te kratice, oznake, frkvence omrežij ne zanimajo, na način kot jaz uporabljam GSM aparat je to zame nerelevantno, surfam povsod v realnem času, sem dosegljiv vedno in povsod ter imam Komunikatorja ki ga lahko z ostalimi operaterji le sanjate in na račun slednjega res profitiram.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Uporablja Volte za pogovore ali 3g/2g.
Mogoče je tukaj problem.

Ne, to sem že vse izklopil. Saj ni edina s podobnimi težavami na našem območju. Pa ji v vukojebini doma. Mogoče je kak problem v bazni postaji ki jo pokriva.

Aja pa to ni redno/dnevno. Tu in tam, kar je meni dovolj da rečem NE.