Novo pri Telekom Slovenije III.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.306
4.124
113
No saj če je tako, pa je najboljše res imeti Telekom ker omogoča vowifi, kar ostala dva bisera ne.

WPT78

Majstr
6. maj 2015
1.104
-866
83
to je edina prednost telekoma pred ostalimi ta vowifi, ostal del omrežja kot da smo v letu 2000 - gsm in začetek 3Gja

• Objave ne odobravam
Reactions: Borg

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.306
4.124
113
Ne, to sem že vse izklopil. Saj ni edina s podobnimi težavami na našem območju. Pa ji v vukojebini doma. Mogoče je kak problem v bazni postaji ki jo pokriva.

Aja pa to ni redno/dnevno. Tu in tam, kar je meni dovolj da rečem NE.
No ker jaz sem že bil na območju kjer je delal samo volte 800 MHz in ni bilo navadnega signala.
Res nadloga ko z predplačniško kartico kljub polnemu signalu na Lte ni šlo klicati.

jozo

Fizikalc
29. sep 2007
460
28
28
Sodišinci
Tudi sam se uporabnik Telekoma in moram poveda,t da nimam nobenih težav s signalom in delovanjem storitev. Trenutno imamo tudi pri gasilcih paket Naj C in vklopljen Statični IP. Storitev deluje kot treba povezava stabilna. Prej smo imeli pri A1 internet s statičnim IP in je bila katastrofa. Net delal pa spet ne. Najbolj zanimivo je bilo da je speedtestu letelo ko šus, ko pa je bilo treba kaj odpreti na spletu pa štekalo. Imamo montirane varnostne kamere. Dostop do njih ni bil nikoli tekoč. Včasih je odprlo takoj spet drugič ne. Sedaj pri Telekomu dela zanesljivo, čeprav je bazna oddaljena 3,5 km. Bazna od A1 je bila par metrov stran. Smo dali reklamacijo na A1 in pri njih kao vse ok. Želim povedati, da ni vedno vse v hitrosti interneta. Meni osebno več pomeni, ko stvari delajo kot treba.

• Všeč mi je
Reactions: zino in astet

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.398
384
83
to je edina prednost telekoma pred ostalimi ta vowifi, ostal del omrežja kot da smo v letu 2000 - gsm in začetek 3Gja
Iz tvojega zornega kota uporabe so vsi hibridni in predplacniski modeli mobilnih operaterjev dobri.
Za resne uporabnike kateri rabijo mobilno telefonijo in mobilni net tudi v tujini pa je TS skoraj edina ziher opcija. Tako pac je. Preizkuseno tudi pretestirano ze ohoho let.

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
in pa sevda prednost, da si z telekomovo številko dosegljiv povsod , z a1 ali telenah pa kr velikokrat nisi dosegljiv, to pa pozbiš povedat. Kor vidim, si ga ti drajsaš na neke frekvence, pa 4g pa 5g pa 3g pa take fore, dosegljivost številke te pa ne zanima.
evo današnje poročilo, v enem telefonu imam dve številki, telekom in bob. iz Logarske doline čez Tuhinjsko dolino in naprej do Tolmina. Telekom dosegljiv nonstop, bob pa 7 x nedosegljiva. na take fore kaj drajsaš?

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Neke frekvence pišete a kot normalen uporabnik telefona, kaj naj z njimi? V mojem kraju so težave s A1. To je bilo že pred 13 leti in se ni nič spremenilo. Iz mojih izkušenj in bližnjih....telekom dela povsod razen po fukojeben v dolinah. Precej razumljivo, ker kjer ni ljudi, najbrž ne bodo pokrival. Je cesta a če avto crkne boš šel kake 15 min peš do signala. Sestra ima a1 a ima za back up predplačniško telekom. Ker lahko, ker telefoni to omogočajo, dve kartici. Ne moremo jo prepričat, da bi šla na telekom. Ok, sej ni panike, sam ko jo rabiš, moreš mal več drsat po telefoni, da jo dobim. Da o telemahu in in podobno ne govorim. Operaerji govorijo, da je vse uredu sam za moje pojme ni, če nisi dosegljiv!!!!!!
Minus telekoma je, da pa vse to računa mastno. Sem že večkrat pomislil, da bi šel drugam sam kam? Tist, ki je na telekomu pravi da vse dela, tisti ki so drugje pa kr neki štrajka. Jaz nočem, da sem na ti s servisno službo. Ko rabim telefon za klicat al pa a internet, nikol ne pogledam kaj mi na vrhu piše. Mogoče, ker "googlam" kjer sem, normalno. naj bo 4G ali 5G. Je pa drago. Lahko to napišem, ker plačujem tv, internet in 4 številke pri telekomu.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
No ko smo že pri tem mastnem lupanju Telekoma, koliko več pa te telekon olupi mesečno od A1? Za dve ali tri kavice v lokalu mesečno? Se strinjam, če imaš telefon zato da ga pač imaš je to ogromno, če pa ga imaš za biznis pa je to nič. Tisti ki se bavi s prodajo točno ve o čem govorim, če sem samo enkrat nedosegljiv, ko to ne bi bilo potrebno, lahko spušim celotno razliko bi jo lahko prišparal v dveh letih.

• Všeč mi je
Reactions: zino

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.703
3.307
113
Če si slučajno prešprical - Telemach ima še vedno vključeno nacionalno gostovanje v Telekomu, prav tako T-2, tako da tam kjer si dosegljiv s Telekomom si tudi s Telemachom in T-2. ;)
Beri zgoraj moje težave. Nič ti ne pomaga gostovanje, če imajo po evidencah tam pokritost s svojim signalom in ti pošiljajo smse o izklopu gostovanja ti pa ravno živiš na taki lokaciji, da 2,5 km od oddajnika nimaš signala. Pač, niso prilagodljivi, da bi priznali težavo in nehali težiti s temi smsi v nacionalnem gostovanju, obenem pa tudi nočejo slišati za VoWifi.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.306
4.124
113
No ko smo že pri tem mastnem lupanju Telekoma, koliko več pa te telekon olupi mesečno od A1? Za dve ali tri kavice v lokalu mesečno? Se strinjam, če imaš telefon zato da ga pač imaš je to ogromno, če pa ga imaš za biznis pa je to nič. Tisti ki se bavi s prodajo točno ve o čem govorim, če sem samo enkrat nedosegljiv, ko to ne bi bilo potrebno, lahko spušim celotno razliko bi jo lahko prišparal v dveh letih.
Potem pa še rabiš zraven satelitski telefon.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.283
2.402
113
Če si slučajno prešprical - Telemach ima še vedno vključeno nacionalno gostovanje v Telekomu, prav tako T-2, tako da tam kjer si dosegljiv s Telekomom si tudi s Telemachom in T-2. ;)

Imam primarno telekom in imam tudi T-2, ker sem ravno dobil v paketi z internetom. Vsake toliko preverim, če se je kaj spremenilo, pa se ni. Dva v familji redno uporabljata T-2 mobilno številko in potrjujejo moja opažanja. Lahko uporablja t-2 telekom omrežje, ampak dosegljivost je obupna. Da ne govorim o gostovanju v tujini, kjer je no-go večinoma. Klici še nekako nekje, prenos podatkov je pa boga žalost.

WPT78

Majstr
6. maj 2015
1.104
-866
83
ne rabiš, ker telekom dela povsod.
Telekom dela povsod z GSM omrežjem, 4G in 5G pa sploh ne, slaba, zanič, poden, pokritost.
Res da tudi ostali trije so zanič v pokritosti, sam se ne mečejo ven da so najboljši
Primer:
ulica alme sodnik v lj, veliko firm tam, že zunaj slaba pokritost , pojdi notri v stavbe , tema ni signala z 4G in še manj z 5G ker na tem delu ga ni, si na gsm, in to industrijska cona,
BULŠIT JE TO,

• Objave ne odobravam
Reactions: Borg