No ker jaz sem že bil na območju kjer je delal samo volte 800 MHz in ni bilo navadnega signala.Ne, to sem že vse izklopil. Saj ni edina s podobnimi težavami na našem območju. Pa ji v vukojebini doma. Mogoče je kak problem v bazni postaji ki jo pokriva.
Aja pa to ni redno/dnevno. Tu in tam, kar je meni dovolj da rečem NE.
Ne posplošuj svojih izkušenj na celo državo.to je edina prednost telekoma pred ostalimi ta vowifi, ostal del omrežja kot da smo v letu 2000 - gsm in začetek 3Gja
Iz tvojega zornega kota uporabe so vsi hibridni in predplacniski modeli mobilnih operaterjev dobri.to je edina prednost telekoma pred ostalimi ta vowifi, ostal del omrežja kot da smo v letu 2000 - gsm in začetek 3Gja
in pa sevda prednost, da si z telekomovo številko dosegljiv povsod , z a1 ali telenah pa kr velikokrat nisi dosegljiv, to pa pozbiš povedat. Kor vidim, si ga ti drajsaš na neke frekvence, pa 4g pa 5g pa 3g pa take fore, dosegljivost številke te pa ne zanima.to je edina prednost telekoma pred ostalimi ta vowifi, ostal del omrežja kot da smo v letu 2000 - gsm in začetek 3Gja
Če si slučajno prešprical - Telemach ima še vedno vključeno nacionalno gostovanje v Telekomu, prav tako T-2, tako da tam kjer si dosegljiv s Telekomom si tudi s Telemachom in T-2.Da o telemahu in in podobno ne govorim.
Beri zgoraj moje težave. Nič ti ne pomaga gostovanje, če imajo po evidencah tam pokritost s svojim signalom in ti pošiljajo smse o izklopu gostovanja ti pa ravno živiš na taki lokaciji, da 2,5 km od oddajnika nimaš signala. Pač, niso prilagodljivi, da bi priznali težavo in nehali težiti s temi smsi v nacionalnem gostovanju, obenem pa tudi nočejo slišati za VoWifi.Če si slučajno prešprical - Telemach ima še vedno vključeno nacionalno gostovanje v Telekomu, prav tako T-2, tako da tam kjer si dosegljiv s Telekomom si tudi s Telemachom in T-2.
Potem pa še rabiš zraven satelitski telefon.No ko smo že pri tem mastnem lupanju Telekoma, koliko več pa te telekon olupi mesečno od A1? Za dve ali tri kavice v lokalu mesečno? Se strinjam, če imaš telefon zato da ga pač imaš je to ogromno, če pa ga imaš za biznis pa je to nič. Tisti ki se bavi s prodajo točno ve o čem govorim, če sem samo enkrat nedosegljiv, ko to ne bi bilo potrebno, lahko spušim celotno razliko bi jo lahko prišparal v dveh letih.
Potem pa še rabiš zraven satelitski telefon.
ne rabiš, ker telekom dela povsod.Potem pa še rabiš zraven satelitski telefon.
Idi malo po Kozjaku, Duh pa tam okrog in poročaj, če dela!!ne rabiš, ker telekom dela povsod.
Če si slučajno prešprical - Telemach ima še vedno vključeno nacionalno gostovanje v Telekomu, prav tako T-2, tako da tam kjer si dosegljiv s Telekomom si tudi s Telemachom in T-2.
Ni čisto tako, potuj z vlakom proti Zidanem mostu pa boš videl kakšne težave boš imel z Telekomom.ne rabiš, ker telekom dela povsod.
Imaš Wi-Fi na vlaku in wowifi pri TelekomuNi čisto tako, potuj z vlakom proti Zidanem mostu pa boš videl kakšne težave boš imel z Telekomom.
Je res, čeprav tudi Wi-Fi na vlaku ni vedno na raspolago. Hotel sem reči samo to da nimajo ravno vsi operaterji vsega pokrito ali pa da bi lahko z gotovostjo rekel ta in ta je daleč najboljši.Imaš Wi-Fi na vlaku in wowifi pri Telekomu
Telekom dela povsod z GSM omrežjem, 4G in 5G pa sploh ne, slaba, zanič, poden, pokritost.ne rabiš, ker telekom dela povsod.