Novo pri T-2

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Srotko_Bos

Pripravnik
13. nov 2008
144
0
16
Laško
www.pivo-lasko.si
Evo, sem ruknil pet nacionalno interesnih in še vedno ne vidim poslovnega načrta.
13.gif

Morda sem izbral napačno nacionalno interesno pivo? Probam s 5 kriglami Tajkuna?
sprasujem se.gif

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Fari so se danes pritoževali nad gospodarskimi razmerami ki so zavladale. Hmmm. Še dobro da plačujejo davke.. NOT!
10.gif

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
T-2 plačuje vse davke, kot vse ostale gospodarske združbe, hkrati pa ne dobiva dotacij iz proračuna. Res ne vem od kje jih pobirate... Hm, a je mogoče, da so vam jih implantirali?
shocked-1.gif

ivi

Pripravnik
19. avg 2007
466
17
18
Madona kak se eni obremenjujete kako posluje T-2. Dejstvo je da je v sloveniji eden najcenejših ponudnikov in mene boli k... če si dela zgubo (če si jo, je to njihov problem). Mene zanima samo to kaj mi za to ceno ponudijo in nič več.

Drugače pa en nasvet glede hrvaške: Delajte na tem da bodo uporabniki ki niso glih v mestih dobili prvo vaše storitve no saj za slovenijo bi lahk tud to veljalo.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Tako je, 99% takšnih kot si ti, se s tem ne obremenje. Jaz, nimda in še kdo pa spadamo zaradi svoje vloge med preostali %.

ivi

Pripravnik
19. avg 2007
466
17
18
niti ne ampak nekako to glih ne spada v to temo. Zakaj takega pa bi si lahko odprli novo temo oziroma se "kregali" preko zs če že glih morate

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Tako je, 99% takšnih kot si ti, se s tem ne obremenje. Jaz, nimda in še kdo pa spadamo zaradi svoje vloge med preostali %.
Seveda pa nas imajo normalni ljudje zaradi tega za nekoliko prismuknjene!
grin1.gif

True!

kritik

Pripravnik
3. nov 2008
60
0
6
Citat:
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Seveda pa nas imajo normalni ljudje zaradi tega za nekoliko prismuknjene!
grin1.gif
Malo?
hysterical-1.gif

pumaxx

Pripravnik
6. sep 2007
235
11
18
Z`dežele
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
zs ne pride v poštev, ker treba množicam razkrit realno stanje
wink-1.gif

In realno stanje za uporabnika je da dobi pri T-2 daleč največ za svojo ceno in ga ne zanima finančno stanje firme.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Citat:
Uporabnik pumaxx pravi:
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
zs ne pride v poštev, ker treba množicam razkrit realno stanje
wink-1.gif

In realno stanje za uporabnika je da dobi pri T-2 daleč največ za svojo ceno in ga ne zanima finančno stanje firme.

Prvega nisem nikoli zanikal. Bolj me zanima slednje.

kritik

Pripravnik
3. nov 2008
60
0
6
Citat:
Mislim, da je poudarek na tem, da mu ne uspe videti poslovnega modela.
Seveda mu nobeno "nacionalno popivanje" niti elektronski mikroskop nič ne pomaga, kajti kaj je to poslovni načrt je za t2 znanstvena fantastika, torej je potreben pogled v prihodnost.
Samo ne vem, kje bodo naročniki t2 pristali potem (komu bodo plačevali naročnine in storitve).
priden.gif

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Ne nakladaj - model je jasen že cel cajt. Dela se na dolgi rok, ne pa da hoče na kratki rok "olupiti trg", kot je rekel eden od politično-nastavljenih falotov s Telekoma. (Ne bom pa povedal kdo je bil, razen če me boš res dobro sprovociral.)
wink-1.gif

Torej še enkrat: T-2 dela na dolgi rok, kar se vidi po cenah, ki so ekonomsko vzdržne, res pa je, da v dveh letih še ne bodo prinašale nekih bajeslovnih dobičkov. In ravno zato so telekomarji tako živčni, saj si ne morejo več nebrzdano BMW-jev (na stroške proračuna) kupovati.

Tko, zdej se pa vrnimo k temi...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Ne nakladaj - model je jasen že cel cajt. Dela se na dolgi rok, ne pa da hoče na kratki rok "olupiti trg", kot je rekel eden od politično-nastavljenih falotov s Telekoma. (Ne bom pa povedal kdo je bil, razen če me boš res dobro sprovociral.)
wink-1.gif

NavadniNimda ima zeleno glavo in je (ostrivec na e) mesni burek s cokoladnim sladoledom ... a je bilo dovolj dobro ?
wink-1.gif

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Dobro povedano.
467716-post_slo.gif
Do nadaljnjega seveda nobenih imen. Sedaj, ko se je spremenila oblast, pa sploh ne.

Povedal bom tisto, kar sem pred 3 leti ob tem cajtu:
1.) T-2 ima nizke cene, vendar niso dumping. Dokaz: tudi drugi bodo cene nižali. To se dogaja že od 1.10.2005.
2.) T-2 ne bo propadel, nasprotno, imelo bo soliden tržni delež. Propadali bodo telekomovi navidezni podizvajalci. Takrat jih je po zavitih poteh ustanovil, počasi jih bo po zavitih poteh nazaj vase posesal.
3.) Tako bo tudi v bodoče.

Kdor si dela utvare o nasprotnem, si samo dela utvare. Te stvari niso hec, ki bi se jih šli zlahka!
cool-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.